Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Júliustól háború lesz - jósolják a Fideszben
2013-04-26 11:35
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
A kormánypárt közleménye szerint – amelyet Zsigó Róbert szóvivő jegyez – „a baloldali politikusok által áhított, megszavazott és erőltetett monitoring eljárás a magyar baloldal erkölcsi és politikai aljasságáról szól, nem Magyarország teljesítményéről, nem a magyar demokráciáról, nem is a valóságról.

A magyar jogállamot és a demokráciát azok veszik semmibe, akik úgy akartak manipulálni egy választást, hogy lepaktáltak az alvilággal, akik erőszakos akciókat szerveznek, akik törvénytelenül használják fel mások személyes adatait, akik ellopták a nemzeti vagyont, és akik ahelyett, hogy a magyar embereket képviselnék itthon és Európában, mindent megtesznek az ország lejáratásáért. A magyar baloldal Európa szégyene” – zárul a közlemény.

 

A Népszabadság kereste Koszorús László képviselőt – aki a Fidesz-delegált volt a bizottságban –, de nem érte el. „Nehéz lenne olyan érvrendszert találni a negyedik alkotmánymódosítás alapján is, amely a szisztematikus monitoringot indokolná” – mondták lapunknak kormányoldalról. Hozzátették: ez nem jelenti azt, hogy a nyárra nem erősödik fel a Magyarországgal szembeni „brüsszeli ellenérzés”.

 

„Háború lesz”, hiszen július elsejétől ismét tízszázalékos rezsicsökkentés jön – mondta lapunknak egy ismert fideszes politikus, emlékeztetve Orbán Viktor korábbi nyilatkozatára: e szerint Magyarország „kifejezetten mérges” ellenfelei mindent megtesznek, hogy a magyar kormány csökkentse a bankadót, és vonja vissza a rezsicsökkentést. De nem vonja vissza – erősítette meg forrásunk.

 

A kormánypárti képviselők – Prőhle Gergely külügyi helyettes államtitkárhoz hasonlóan – azzal kalkulálnak, hogy az ET parlamenti közgyűlésének strasbourgi ülésszakán csak a képviselők fele volt jelen az ülésen, és ez azt jelenti, hogy a bizottsági tagoknak csak a negyede támogatta Magyarország monitoringozását. Ez optimizmusra ad okot, különösen, hogy a monitoringozás nem jár szankciókkal.

 

Viszont a magyar kormányoldalon úgy vélik, hogy ha az ET közgyűlése is Magyarország folyamatos megfigyelése mellett döntene, akkor annak az esélye is csökkenne, hogy a nyáron kikerüljünk a túlzottdeficit-eljárás alól. Az Ecofinnek (az uniós pénzügyminiszterek tanácsának) pusztán a számok alapján kellene döntenie, de Brüsszel „fertőződhet” – tette hozzá forrásunk.

 

Mindazonáltal erős lobbizás indul magyar részről, hogy júniusra megismertessék az ET közgyűlésének 318 képviselőjét az aggályosnak tartott alkotmánymódosításokkal és törvényekkel kapcsolatos tényekkel. Elsősorban Németországot és az Európai Néppártot kívánják meggyőzni. A lapunk által megkérdezett fideszes politikusok reménye, hogy a néppártiak, a V4-ek és a balti államok kiállnak Magyarország mellett, „mert politikai presszióról van szó”.

 

Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető és Gulyás Gergely fideszes képviselő kétnapos berlini látogatásra utazott, hogy találkozzon a CDU- és a CSU-frakció vezetőivel. A megbeszéléseken nyilván szóba kerül a negyedik alkotmánymódosítás miatti össztűz és a monitoringbotrány is.

 

Nézze és kommentelje az c-press.hu híreit és videóit a facebbok oldalon is.

http://www.facebook.com/hirugynokseg

 

 

C-PRESS / nol

 

 

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2019-11-21
  Ma visszahúzódó hangulatban leszünk, örülünk, ha otthon tölthetjük a szabadidőnket. Semmi kedvünk kimozdulni otthonról. Inkább praktikus teendőink kötik le a figyelmünket, szívesen teszünk, veszünk otthon. Ma a csendes elmélkedés napja van! Vonuljunk el és gondolkodjunk el kapcsolatainkon, értékrendünkön. Ennek ma különösen nagy aktualitása lehet. Ha lehet, kerüljük a társaságot, hiszen inkább fáraszt, mint szórakoztat minket.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2019.november 21-től 27-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2019-11-20
  Ma fontossá válik a munkánk, szeretnénk tökéletesen megfelelni az elvárásoknak. Ennek érdekében több feladatot vállalunk fel, mint amennyi ideális lenne. Szívesen túlórázunk, vagy vállalunk át feladatokat a munkatársaktól. A ma vágott haj tovább megőrzi szépségét és formáját, a dauer szép hullámokat ad, és a hajfestés is sokáig tartós marad. A legjobb, ha a mai napon keressük fel a fodrászunkat, nem csalódunk az eredményben. Akár új frizurával is kísérletezhetünk.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2019.november 20-tól 26-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 • Heti általános horoszkóp 2019.november 19-től 25-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek