Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

"Megdöglötök, cigányok" - így zajlott a késeléses szurkolói balhé Miskolcon
2013-04-23 04:46
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Egy szemtanú elmondta a Boon.hu helyi hírportálnak, hogy látta a vasárnap esti Diósgyőr-Fradi meccs utáni szurkolói balhét. A fradisták is közleményt adtak ki, amelyben köszönetet mondtak a "Diósgyőr igazi szurkolóinak".

Továbbra is fokozott a rendőri jelenlét a miskolci Csermőkei úton, ahol vasárnap este összecsaptak a Fradi és a Diósgyőr szurkolói az esti, döntetlenre végződött meccs után - jelentette a Boon.hu helyi hírportál.

 

A cikk szerint a fradisták valósággal megostromolták a környékbeli házakat vasárnap este, sőt az ott lakók azóta is kaptak fenyegetéseket, pedig csak vétlen áldozatai voltak a futballhuligánok összecsapásának.

 

Az egyik környékbeli nyilatkozott a Boon-nak a történtekről. Mint mondta, a Fradi-konvojt felvezető motoros rendőrök észre sem vették, hogy egy fradistákkal teli Renault bevágott egy Skoda elé. A szurkolók kiugráltak a kocsiból, és dobálni kezdték a Skodát, ahonnan csakhamar kiszállt apa és fia, hogy szembeszálljon az FTC-szurkolókkal. Az összecsapás során földre került egy fradista, kiderült, hogy azért, mert combon szúrták. Újabb fradisták özönlöttek oda, erre apa és fia bemenekült egy környékbeli ház udvarára.

 

A fradisták utánuk mentek, azt ordibálva, hogy "megdöglötök, cigányok". A házban lakók bemenekültek, a megtámadottak pedig próbáltak fedezékbe vonulni az udvaron. Az egyik férfit a budapesti szurkolók kirángatták és a földön rugdosni kezdték - mondta a házban lakó szemtanú. Az őrjöngő futballhuligánok letépték a kaput, beszakítoták a redőnyt, bezúzták az ablaktáblákat.

 

A szemtanú szerint a rendőrök csak 20 perc után érkeztek ki, igaz, akkor nagyon sokan. A fradisták akkor sem nyugodtak meg, a késelőt akarták. A rendőröknek az ott lakó szerint csellel kellett kicsempészniük az udvarból.

A rendőrség közölte: 5 személy könnyebben, egy pedig súlyosan sérült. Két embert állítottak elő.

 

A Boon úgy tudja, a szúrt sérült két nap múlva hazamehet. A késelőnek viszont eltörték a karját, meg kell operálni.

A Fradi-szurkolók hétfőn közleményt adtak ki a történtekkel kapcsolatban, amelyben azt írták: egy Diosgyőr-sálakat lobogtató autó keveredett a fradisták hazafelé tartó konvojába. Szerintük két embert is megszúrtak a Diósgyőr-szurkolók. Az esettől kb. 500 méterre, a megkéseltek segítségére siető több száz Fradi-szurkolót a rendőrök könnygázzal és gumibotozással tudták csak megfékezni - állítják a fradisták.

 

A szurkálókat az FTC-drukkerek nem azonosítják "a Diósgyőr igazi szurkolóival, akik egyből az esemény után, mindenféle ellenszenvet félretéve, segítségüket ajánlották, amit köszönünk nekik" - írták.

 

 

C-PRESS cikk kiegészítés, megjegyzés:   "Két hét alatt rendet teszünk!"
Kubatov bérgyilkos csapata ismét…?
http://www.youtube.com/watch?v=l7cjYWRPNnI
Kubatov kedvenc gyilkosa havi 400 ezret keres
http://c-press.hu/2013042010221/belfold/kubatov-kedvenc-gyilkosa-havi-400-ezret-keres.html

 

Nézze és kommentelje az c-press.hu híreit és videóit a facebbok oldalon is.

http://www.facebook.com/hirugynokseg

 

 

C-PRESS /HVG 

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti általános horoszkóp 2019.november 12-től 18-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2019-11-12
  Ma türelmesebb hangulatban leszünk. Torkunk, nyakunk tájéka lesz sokkal érzékenyebb. Jó ötlet, ha nem iszunk túlságosan hideg italokat, nem eszünk jeges édességeket. A hideg a fogainknak sem tesz majd jót, különösen akkor, ha érzékenyebbek a fogaink. Inkább igyunk szobahőmérsékletű innivalót.
 • Heti munkahoroszkóp 2019.november 11-től 17-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2019-11-11
  Ma érzéki hangulatban leszünk, így különösen kedvezőek a szerelmes találkák. Örülünk egy ínyenc vacsorának, egy zenés szórakozóhelynek, és a szex is kedvünkre van, - szeretnénk minden percét kiélvezni. Ma érzékenyebbé válhatnak a füleink! Ha úszni megyünk, és nem szeretnénk, hogy a víz a fülünkbe menjen, akkor viseljünk füldugót. Óvakodjunk attól, hogy huzatos helyen tartózkodjunk! Az érzékeny fülűek viseljenek sapkát, ami védelmet jelent.
 • Heti wellness horoszkóp 2019.november 10-től 16-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek