Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Kubatov kedvenc gyilkosa havi 400 ezret keres
2013-04-20 05:11
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Budapest – A Fidesz székháznál tüsténkedő gyilkos urat tegnap még a többi sajtótermékhez  hasonlóan mi is csak Sz. Ferencként említettük. Mára kiderült, hogy a magát a Fidesz szimpatizánsának nevező urat Szabó Ferencnek hívják. Barátainak leginkább Szőke Feri.

Kubatov kedvenc gyilkosa havi 400 ezret keres

Szabó Ferenc, alias  Szőke Feri.

 

A Fradimob nevű blog ennél többet is tud róla. Például azt, hogy ezt a kedves, jó arcú urat milyen kapcsolat fűzi Kubatov Gábor parlamenti képviselőhöz, Fidesz pártigazgatóhoz.

Íme Szabó Ferenc, vagy ahogyan többen ismerik: Szőke Feri.

Szabó Ferenc egyik volt osztálytársa szerint fiatalon állítólag “Dózsa” szurkoló volt, de egy a “Dózsa táborban” történt konfliktus miatt bosszúból Fradista lett. Nem tudni mi igaz ebből, annyi biztos, hogy egy újpesti szakközépiskola tanulójaként ismerték meg a B-Középben.

 

Ott volt a híres 2-es szektor alakulásakor: fiatal volt és vékony, de verekedésre mindig kapható. A csoport legismertebb vezetője Hypos Feri volt. Hypos mellett a csoport másik ismert arca Sziszi”, azaz Szilágyi György, aki ma jobbikos képviselő.

Ezzel a csoporttal járt meccsekre Kubatov Gábor autószerelő is.

Szabó később különböző alvilági csoportokban “dolgozott”, a Tahitótfalunál likvidált Seres Zoltán katonája is volt. Ebben az időszakban Szabónak annyira kellett a pénz, hogy a 2-es szektor szinte összes tagját megtámadta különböző indokokkal és pénzt követelt tőlük. Volt olyan szurkolótársa, akit a budapesti Feneketlen tó partjára vittek le bűntársaival, és ott fegyvert sütöttek el a feje mellett, hogy ezzel bírják rá a fizetésre.

Szabó még Hypos Ferit is megtámadta, nem is akárhol:  a Simon söröző előtt, épp akkor, amikor kb. 200 fradista gyülekezett ott. Később onnan mentek az MTK-Újpest mérkőzésre, ahol a stadionból kiérkező lilákat verték meg.

Kubatov Gábortól is pénzt követelt Szabó, a Fradimob ennek okáról és körülményeiről a közeli napokban ígért tájékoztatást.

Szabó ámokfutását a börtön szakította félbe. Az egykori híradások szerint “A büntetett előéletű, pénzbehajtással és kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó férfiak az őket többször is becsapó főnöküket ölték meg. Ketten életfogytig tartó, ketten pedig összesen 21 évnyi börtönbüntetést kaptak.

Az ítélet szerint “Gózony Mihály pénzbehajtó és kábítószer-kereskedő, alvilági gúnynevén Olasz Misi több ízben is átverte embereit, így vált a leszámolás áldozatává. A vádlottak 1996 nyarán főnöküket üzleti ügyre hivatkozva a Pest megyei Szada község közelében egy elhagyatott helyre csalták, és több lövéssel megölték.”

Szabó 14 évet kapott, amiből feltételesen szabadult.

Szabadulása után előbb Tóth Csabát kereste meg, hogy rúgja ki soraiból Hypost, és dolgoztassa helyette őt. Nem volt igazán elegáns elgondolás, hiszen éveken keresztül Hypos testvére látta el csomaggal, pénzzel a börtönben Szabót. Hypos tudomást szerzett erről, gyűlölte is emiatt.

Később Szabó a Fradi Security tagja lett, több felvételen is a Fradi Security egyenruhájában látható. Ezt csak akkor tehetné, ha mint biztonsági őr dolgozna a cégnél. Priuszos múlttal ez persze nem lehetséges, ezért találtak számára egy új titulust: “szurkolói koordinátor”.

Kubatov klubelnök erről tud, de soha nem tett ellene semmit. Kubatov arról is tud, hogy Szabó a securitys fizetését, ami 400 ezer forint havonta, bűncselekményekből származó bevételekkel egészíti ki. Kubatov ismeri Szabó múltját is, hiszen őt is megtámadta, de Szabó azt mondta, hogy ezt ők megbeszélték”, és azóta család-baráti a viszony közöttük.

Szabó Szőke Ferencre tehát illik a megjelölés, hogy Kubatov kedvenc gyilkosa. A Fradimob további szaftos részleteket ígér, amelyek, mint írják, Kubatov Gábornak is kínos perceket szerezhetnek.

 

C-PRESS / nepszava.com

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Ajándék vagy a világ számára!
  Mindannyian különlegesek vagyunk, egyedi tulajdonságokkal és adottságokkal. Mindannyiunkban van olyan tehetség, ami csak ránk jellemző, amivel senki más nem rendelkezik, ami ahhoz szükséges, hogy betöltsük a saját küldetésünket.
  image
 • Ma van az év utolsó tízmilliószoros napja!
  A tibetiek szerint a tízmilliószoros napon minden, amit teszel, gondolsz, érzel vagy mondasz, az tízmilliószorosan száll vissza rád.
  image
 • Heti munkahoroszkóp 2019.november 18-tól 24-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2019-11-18
  Ma a gyermekeinkkel való foglalkozás, közös játék ideje van. Vegyük ki a részünket a szórakozásaikból, legyünk újra mi is gyermekek. Az önfeledt bohóckodás megerősíti a szülő-gyermek kapcsolatot! Ma a gerincünk lesz érzékenyebb, - ha hajlamosak vagyunk a hátfájásra, akkor ma találkozunk a kellemetlen panasszal. Segíthet a masszőr, vagy vásároljunk gyógyterméket, mely enyhíti a kellemetlen fájdalmat. Sok múlik a matracunk minőségén is.
 • Heti wellness horoszkóp 2019.november 17-től 23-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek