Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Gyurcsány csapást mér az MSZP-re - jön az őszödi titok
2013-04-10 15:55
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
A baloldali ellenzék pártjai mindent annak rendelnek alá, hogy ne kelljen közös frakcióban ülniük 2014 után. Az összes alakulat külön infrastruktúrát épít, saját támogatókat hajt fel - a gyors szövetségkötést egyedül Gyurcsány Ferenc szorgalmazná. Vele viszont nem számolnak, ezért a volt kormányfő az őszödi titok kiszivárogtatásával fenyegeti az MSZP-t – derül ki a holnap utcára kerülő Heti Válaszból.

„Egy normál előválasztásnak mindig világos eljárásrendje, szabálya van. A felek többé-kevésbé előre tudják, mit kell teljesíteniük a győzelemhez (...). A magyar baloldal mostani előválasztása nem ilyen szabályozott küzdelem. A legfontosabb és egyre nagyobb hatással bíró jellemzője éppen az, hogy nem úgy működik, mint a világban ismert előválasztások. Nem tudni, mi dönti el, nem világos, mikor dől el” – így foglalta össze az amerikai modell és a hazai gyakorlat közti különbséget Török Gábor politológus a legutóbbi Heti Válaszban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A sajátos baloldali előválasztási kampánynak az is része, hogy az egyes szereplők nemigen számolnak a jobboldali kormány „legyőzhetőségével”. Legalábbis eddig minden cselekedetüket annak rendelték alá, hogy 2014 után külön parlamenti frakcióban tudjanak politizálni. Ez még a Bajnai-csoport és az LMP-ből „szökött” zöldliberálisok új koalíciójára is igaz: a formáció azért kapta a bekezdésnyi hosszúságú Együtt 2014 Választói Szövetség Párt-Párbeszéd Magyarországért Párt Választási Szövetség elnevezést, hogy Jávor Benedekéknek legyen lehetőségük saját képviselőcsoporttal megjelenni az új parlamentben.

Az MSZP a kezdetektől a hagyományos szocialista bázist amortizáló ellenfélként tekint Bajnai Gordonra, Mesterházy Attila pártját ugyanakkor nem csak a volt kormányfő szívóhatása erodálja. A Heti Válasz úgy tudja, informálisan Gyurcsány Ferenc már megüzente a szocialistáknak, hogy ha a 2014-es választások előtt így vagy úgy összetákolt kényszerszövetségből kihagynák az általa vezetett Demokratikus Koalíciót, akkor nyilvánossá teszi az őszödi beszéd MSZP-s kiszivárogtatóinak nevét.

A baloldali széttartás legbiztosabb jele azonban mégiscsak az, hogy minden létező alakulat gőzerővel építi saját infrastruktúráját és támogatói körét. Az MSZP például összeköltöztette a párt körüli vállalkozásokat a Szekeres Imre által elnökölt József Attila Alapítvány zuglói ingatlanába. A holnapi cikkünkhöz mellékelt táblázatból kiderül: mintegy 24 érdekeltség kötődik e Thököly úti bázishoz – a háttérben pedig svájci és liechtensteni adóoptimalizáló-tulajdonosrejtegető cégek is feltűnnek.

Bajnai Gordon politikai-pénzügyi építkezése még a Haza és Haladás Alapítvánnyal indult. A szervezet óbudai (Seregély u. 3-5.) irodáját az egykori Wallis-társ és Hajdú-Bét-elnök Nagy György adja bérbe az exminiszterelnöknek (a Seregély Business Center Kft.-n keresztül), az alapítvány fő adományozója pedig a Soros György támogatásával létrejött, ma a Clinton családhoz kötődő Center for American Progress.

A Haza és Haladás Egyesület és a bejegyzés alatt álló Együtt 2014 Párt székhelye ugyancsak a III. kerületben van (szintén a Seregély utcában, a 21. szám alatt); ezt az ingatlant Bajnaiék az Ausztriában szállítmányozási vállalkozóként ismert Jakob Bartos cégétől bérlik. A Haza és Haladás Egyesület hivatalos támogatói között pedig máris feltűnt a plakáthelyekkel kereskedő Esma-csoport tulajdonosa, Bleuer István és a budapesti Syma rendezvénycsarnokot birtokló Szántó András. Előbbi a HVG-nek megerősítette a szponzoráció tényét, utóbbiról pedig Szigetvári Viktor, az Együtt 2014 társelnöke ismerte el lapunknak, hogy „igen, van ilyen típusú kapcsolatunk”.


C-PRESS / hetivalasz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2019-11-21
  Ma visszahúzódó hangulatban leszünk, örülünk, ha otthon tölthetjük a szabadidőnket. Semmi kedvünk kimozdulni otthonról. Inkább praktikus teendőink kötik le a figyelmünket, szívesen teszünk, veszünk otthon. Ma a csendes elmélkedés napja van! Vonuljunk el és gondolkodjunk el kapcsolatainkon, értékrendünkön. Ennek ma különösen nagy aktualitása lehet. Ha lehet, kerüljük a társaságot, hiszen inkább fáraszt, mint szórakoztat minket.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2019.november 21-től 27-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2019-11-20
  Ma fontossá válik a munkánk, szeretnénk tökéletesen megfelelni az elvárásoknak. Ennek érdekében több feladatot vállalunk fel, mint amennyi ideális lenne. Szívesen túlórázunk, vagy vállalunk át feladatokat a munkatársaktól. A ma vágott haj tovább megőrzi szépségét és formáját, a dauer szép hullámokat ad, és a hajfestés is sokáig tartós marad. A legjobb, ha a mai napon keressük fel a fodrászunkat, nem csalódunk az eredményben. Akár új frizurával is kísérletezhetünk.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2019.november 20-tól 26-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 • Heti általános horoszkóp 2019.november 19-től 25-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek