Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Horváth Ferenc Válasz Balogh Gábornak és Bayer Zsoltnak&
2013-01-12 07:49
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése

Előzmények:

Balogh Gábor: Levél a cigányokhoz 

http://ultrasliberi.hu/?p=23092

Bayer Zsolt: Ki ne legyen.

http://www.magyarhirlap.hu/ki-ne-legyen

 2013. január 01-én történt egy sajnálatos esemény.

 

Több ember sérülésével járó tömegverekedés tört ki egy szigethalmi szórakozóhely előtt szilveszter éjjelén.BeluzsárnéBelicza Andrea tájékoztatása szerint egyelőre nem lehet tudni, hogy mi áll a nyílt utcán kedd hajnalban történt verekedés hátterében, mert az érintettek kihallgatása, elszámoltatása, illetve a körülmények tisztázása még tart. A bűncselekménnyel összefüggésben egy 17 éves szigethalmi fiatalembert gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették. Ellene a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást – tette hozzá a szóvivő.
 
Ennek az ügynek a kapcsán újra elindult valami. Valami,a történelem kerekét újra visszafelé forgató történet.
 
2012. december 2-án 50.000 ember nyilvánította ki a Parlament előtt Kossuth téren, hogy elege van a szélsőjobboldali rasszista, antiszemita, ciganista eszmék nyílt terjesztéséből és annak társadalomra káros következményeiből. Elindult valami, ami úgy látszott – ha csak időlegesen is -, hogy megállítja a szélsőségesek rasszista indulatainak nyílt terjeszkedését. Elindult valami, aminek hatására az egyszeri, magát nagy magyarnak hívő, szélsőséges eszméket valló „kisember” fejében megfogant egy gondolat: - a Jobbik Magyarországért Párt és Mozgalom talán nem is olyan erős, és talán nem is olyan jó mellette állni, hiszen a társadalom széles, más- és más rétegeiből érkező elismert politikusok és közéleti személyiségek ítélik el a rasszizmus minden formáját.
El kezdett tartani attól, hogy ha továbbra is vonulósdit játszik és rigmusokban szidja a zsidót, a cigányt, élteti a nyilasokat, és a nácikat múltbéli tevékenységük kapcsán, akkor esetleg a társadalom képes rá és kiközösíti őt tagjai közül. Elfordulnak tőle az utcán, furcsán méregetik a munkahelyén, kicsiny oroszlános mellényében esetleg ő lesz az, aki egyedül marad és a többség szidalmazza majd őt. Magyarul visszanyal a fagyi és a „kiközösítős” emberből kiközösített lehet. Ezt pedig a sok kisember már nem akarja felvállalni ergo csökken a szélsőségesek támogatottsága, egyre többen jönnek rá a jobbikos retorika hazugságaira, a bűnbakképzési mechanizmus oltári igazságtalanságaira. A többség, a szalonrasszista berittyent!
 
…. és akkor 2013. január 1-én történik valami. Cigány és magyar fiatalok külön-külön teremben de egy helyen múlatják az időt, várják az új évet. …és megtörténik a baj, kések kerülnek elő és rémálommá válik a mulatság.
 
Következmény a szélsőjobb feléled, Bayer Zsolt feléled és már be is indul az egy kalap alá vevő gépezet, megjön az arcba koppintott szélsőjobb hangja…
 
Sok igazság van a Bayer-Balogh írásokban, nyilatkozataikban… NE tagadjuk!
 
Én is azt mondom: Jelenleg a magyarországi cigányság rettentő mélyponton van. Fiataljaink nagy része alternatíva nélkül, ki tudja miből és hogyan él, hatalmas nagy tudatlanságban, rettentő magas igényekkel, és igen nagy erőszakra való hajlammal.. Tény, kár tagadni! Ne kendőzzük el az igazságot! Ezek is mi vagyunk! Nincsenek olyan roma származású vezetők, akik ez ellen tenni tudnának! Nincs már tisztelet, nincs már erkölcs, csak a pénz mindenek feletti imádata! Sokak számára, közöttünk IS!
 
Többen most felháborodnak, hogy írhat le ilyeneket egy cigány!!? Hát ez rasszistább, mint az a senkiházi Bayer Zsolt!!...
Nem, nem vagyok rasszistább, csak elismerem a tényeket!
 
Na de miből alakultak ki a jelenlegi tények és mivel jobb vagy több a magyar társadalom, mint a cigány? Melyek azok a múltbéli események, amelyek prognosztizálhatták a jelen eseményeit egy értelmes ember számára?
 
Bayer Zsoltnak adjunk egy ötöst történelemből! A pali nem hülye csak szimplán rasszista. Balogh Gábornak pedig írjunk be irodalomból, szintén egy ötöst.
 
Zsolti tudja, hogy egy gazdaságilag tönkrevert, centralizáló, fasiszta eszméket sem megvető, a személyi kultusz politikai nyomait is sejtető országban, elég néhány szó ahhoz, hogy a többség el kezdjen bűnbakot keresni.
Könnyű, mert ott vannak a jól kereskedő, jól élő kapitalista zsidók (kiket egyszer már sikerült vagyonukból a rasszizmus talaján kiforgatni, megcsillagozni) és ott vannak az erőszakos, buta, primitív cigányok; - a fehérgalléros bűnözők kiszolgálói, klánosodott vadbarmok, akik rettegésben tartanak cigány-magyart egyaránt, és ott vannak, a túlélésért küzdő rettentő szegénységben élő barna bőrű rabszolgák, akikkel bármit meg lehet csinálni.
 Ugyan, ő tisztában van azzal, hogy vannak Magyarországon nem jól kereső, nehezen, élő tisztességes zsidó emberek vagy éppen a komoly üzletemberek között is csak nagyítóval lehet olyat találni, aki tisztességtelen. Ez nem számít!
Mint ahogy az sem számít, hogy nem minden cigány bűnöző, és nem mindegyik rabszolgaként kezelhető mélyszegénységben élő elesett ember!
 
Az elv a lényeg! Gyűlölködjünk, uszítsunk megoldási javaslatok nélkül, gazdasági és erkölcsi nívó nélkül… és a haza fényre derül… vagy lángba borul… de neki ez már mindegy!
 
Aztán itt van ez a fiú, ez a Balogh Gabi!
 
Ez szinte szeret minket, cigányokat! Honfitársainak nevez minket, könyörög… Majd felvázolja, hogy ha nem lesz változás (ami persze nem rajtunk múlik) egy egész etnikai csoportnak, egy egész ma már nemzetiségnek, államalkotó tényezőnek (cigányországakJ)vége lesz, mert jönnek ők, a hős, fedhetetlen, erkölcsileg kiváló lovagok és lekaszabolnak minket az egyenruhájukkal. Úgy mindenkit, kivétel nélkül! Amit ő sajnálni fog..! „Ennek az lesz a vége, hogy lesznek majd egyenruhák, amelyektől megtanultok majd – nem félni, de rettegni. Egyenruhák, amelyek már nem fognak kérdezni, nem fognak válogatni cigánybűnöző és tisztességes cigányember között – csak ütni.” – írja ez a jó gyerek a fotelból, nekünk cigányoknak levélben.
Meg kell adni, rendesen dühöt ébreszt bennem a bűnöző, szurkáló gyilkosok ellen, akiket ugyan még nem ítéltek el, a körülményeket sem ismerjük pontosan, de hát mik is lehetnének …mások!
Könnyű velem! Rendőr voltam, utálom az erőszakot! Láttam eleget és alkalmaztam én is eleget másokkal szemben hivatalból! Kemény dolog az erőszak!
 
DE….. és itt a nagy de!!! Értékeljünk, elemezzünk egy kicsit!!!
 
Te Zsolti fiú!
Hát miért sírják oly sokan vissza a Kádár-rendszert? Mert minden olyan jól alakult azóta, vagy mert minden, sokkal de sokkal szarabb lett?  Ember, gondolkodtál már azon is, hogy mit tettek az országoddal magyar honfitársaid? Leírom még egyszer, hogy rögzüljön; Mit tettek az országoddal a nem cigány származású, hanem echte magyar (vagy annak hitt) honfitársaid?
 
De előbb ostorozzuk a cigányokat!
 
Igen! 22 év alatt a magyarországi cigányság teljesen lezüllött. Elenyésző azoknak a száma, akikből komoly tudással rendelkező elismert ember lett. Pedig vannak! Csak éppen nektek nem őrájuk van szükségetek! Nektek klónokra és szolgákra van szükségetek, hogy nagyobbnak és erősebbnek és erkölcsösebbnek tűnjetek annál, mint amik valójában vagytok!
 
·         Elértétek azt, hogy tanulatlan, analfabéta a cigányok többsége. Igaz, a sajátjaitok is úgy kerülnek ki az iskolapadból, hogy nyolcadik osztályban még a szövegértéssel bajmolódnak ezrek és ezrek közülük!Ez igen, ez komoly kapitalista eredmény! Az oktatási rendszer és ellenőrzés általánosban egyenlő a nullával. A tanárok buktatás helyett imádkoznak és átengedik őket, hogy megszabaduljanak a sok primitív gyerektől! Utcára velük, mint Brazíliában!! Eljuttok Ti még oda, ha így folytatjátok!
·         Elértétek azt, hogy rablóversenyes kapitalizmusotokhoz asszisztáljanak a primitív romák! Ez is eredmény!!! Vagyont ugyan keveset adtatok nekik, de az a kicsi is elég az aranybika láncra és a Mercedesre. A szegények között ezek státuszszimbólumok! Hát még, ha erőszakos is a bikanyakú klán! Nem hiszed el.. de ezek törvénytelen ellenőrzés alá vonják a többit! A szegényeknek esélyük sincs velük szemben barátom! - De… ki adta a bélyegzőt a kezükbe és miért is? Kinek kelletek a fiktív számlák? Ki csinált pl. a Belügyminisztérium mellett kukázó primitív cigányból benzinkút tulajdonost és alapítványi kurátort? A cigányok? Kik adták el 1 forintért a magyar társadalom vagyontárgyait? Kik szőkítettek olajat? Kik csináltak Aranykéz utcát és Ditmárklodókat, Kiknek volt szüksége primitív cigánybűnözőkre? Kik tűrték el a Koszi-klánt és a Fekete sereget? Kik? .. és miért?Kik rabolták le a MÁV-ot, BKV-t és a többi állami stratégiai vállalatot? Most meg csodálkoztok, hogy a magyar bűnözők mellett vannak cigány bűnözők is! Ejnye-ejnye… de béna vagy kicsi Zsolti! Nehogy azt mond, hogy ezek régen voltak! Egy társadalom életében ezek percek!
·         Elértétek azt is, hogy eltűnt a roma kultúra! Hazugság, hogy van! Csak a rasszizmzus új válfajaként jó az, ha beszélhetünk roma kultúráról, mert akkor a romák mások, gyűlölhetők. Táncra, mulatságra adtok pénzt, komoly intézményekre, jogvédelemre, szociális intézkedések megtételére pedig semmit! Klóncigányaitokkal, tányérnyalóitokkal tárgyaltok csak!Mit vársz el tőlünk? Kussoljunk, mint Farkas Flóri? Építgessük a székházunkat, meg csináljunk kihelyezett üléseket?
·         Kinek az érdeke az integráció szükségességének hangoztatása? A miénk vagy a tiétek! Mi vagyok én PC alaplap, vagy integrált áramkör? 800 év után akarsz integrálni, amikor alig 200 éve, hogy röghöz kötöttetek! Zsolti, Zsolti, te mindent elhiszel vagy csak úgy teszel? Hát kinek az érdeke változtatni?
·         Elértétek, hogy nincs munkahely?  Eredmény!!! A cigányok között 90%-os a munkanélküliségi ráta. Rabszolgáitok vagyunk a „segílyért”! De.. voltál már ott ahol a segélyt osztják? No, nem egy zsákfaluban, hanem mondjuk Újpesten. Te, hogy ott mennyi fehér van!!
·         Zsolti, nehogy felhánytorgasd a sok gyereket! Elnöködnek is van egy szekérderéknyi! A túléléshez te is igénybe vennél mindent, ha marha írásaidért nem fizetnének, ha éppen most nem neked adnák a zsíros bödönt, hogy 1millió lépéssel újra felfedezd Magyarországot!
 
Zsolti! Tényleg azt hiszed, hogy csak a cigányok erőszakosak? Mondok neked néhány nem cigány erőszakfajtát!
 
1.)    Állami erőszak. Az állam szénája rosszul áll. Sokat kell leosztani a politikai hatalom fenntartása végett, az államot irányítóknak is illik rondamód meggazdagodni ergo szétadóztatjuk a népet, csökkentjük a lassan semmi jövedelmet, törvénykezünk, mint állat, szétszórjuk akaratunkat a jogrendben, oszt majd csak tönkre mennek vagymeghalnak egy csomóan…!  Nézz utána, hogy lehet állami és jogi segédlettel, ügyvédek és végrehajtók bevonásával tönkretenni embereket! Hogy lesz egy év alatt 2 ezer forintból 72 ezer forint adósság és hogy lesz 2 millióból 7 millió adósság! Zsolti vannak ám nektek is behajtóitok nem is kevesen! Erőszakosak, könyörtelenek, pénzesek, pénzéhesek, primitívek, kutyák!
2.)    Politikai erőszak. Ha jó idő van azért, ha rossz idő van, azért emeljük az élelmiszerek árát, mi vagyunk a zöldbárók, minket az államnak segíteni kell! Építsünk hidat, de ne fizessük ki a munkást, legyen ő az utolsó a követelők sorában. Tegyük a saját embereinket minden közjogi méltóság székébe, mindenütt az legyen, amit mi akarunk. Mindenhol, mindent alakítsunk át, azért, hogy a változással egybe kötve legyen személycsere is… és közelebb legyen a mézes bödön.
3.)    Pénzügyi erőszak; - ha jó az euró azért, ha rossz akkor azért szar a mi forintunk. Paradoxon.. de kussol mindenki!  Banki erőszak; - megvezetnek egy országot virtuális valutával és árfolyam különbözettel, kihelyezik a pénzt, mert úgy is behajtják és akkor még egy parazita rétega véghajtók a 20ezerért levelet küldő ügyvédek is szépen megélnek a szegények zsírjából. Ááá ez nem uzsora, ez maga jog!
Tényleg! Zsolti! Azt hiszed, nem ismerték a cigányuzsora mibenlétét már 10 évvel ez előtt is? Szerinted az államnak mi érdeke lenne véglegesen megszüntetni a kábítószer kereskedelmet vagy az uzsorát? Mi érdeke lenne megszüntetni az államnak! Egy csomó ember ebből él, ebből költ, ebből fizet végsősoron adót és még éhen sem hal a 22ezres segélyből!
4.)    Játszunk uniósdit, romásdit! Csináljunk nagy roma projekteket, mert akkor lesz munkánk! Képezzünk ki 1500 cigány nőt kórházi szarpucolónak 2,5 milliárd forintért. Ha mégsem lesz munkájuk, akkor mi van? Semmi! Fenntartható fejlődés…, Hogy mi fejlődik itt, semmi, max. a lehúzás finomodik?
5.)    Nézz szét a fitness- és edző termek körül. Nézzed csak a milliós kocsikkal érkező gazdag izomembereket, akik milliókról beszélnek állandóan. Nézd csak meg őket! Nem cigányok! mi a francból élnek szerinted? Mindenki becsületes vállalkozó!!!? Nem barátocskám, nem. Ők az igazi behajtók, a maffiózók, akiktől a cigányok jobban félnek, mint a rendőrtől!

6.)    Apropó vállalkozó! Segítsétek őket ezerrel, Széchenyi kártyával, meg minden! Akkor sem fognak éhbérnél jobbat kínálni, mert magyarok, rablóversenyes kapitalisták (és pénzéhesek)!Amíg van jelentkező, annyi mint a fűszál!  Nevezzük vállalkozói erőszaknak!

7.)    Nézd meg a rendőrökön tett erőszakot! Ha állatorvosi gondolattal akarok élni.. megfélemlítettétek, kiheréltétek szegényeket, mint a kanmacskát! Mit vártok el tőlük! Akinek nincs érdekvédő képessége azt lekokizzák, aki erős attól elfordulnak! Miért is keresnék maguknak a konfliktust! Hova küzdjenek, ki védi meg őket? Rabszolgák, akiket bármikor kidobnak a szemétre!
8.)    Szélsőséges, rasszista erőszak; Nem más, csak kendő! Játék! Meg politikai belépő a parlamentbe! Leszarjátok ti, hogy ki hal meg, csak a zsebetek legyen tele és ne ti legyetek az áldozat!
 
Folytassam még… nem teszem… túl káoszos ez az egész magyar szemét!
 
Zsolti! Gabi!
 
Most őszintén! Mit számít itt, ebben a káoszban néhány cigány! Csokonai a ti költőtök (bár én is magaménak érzem) írta, hogy tolvajjá a tolvaj világ tesz… én azt mondom, bűnözővé, erőszakossá, késessé, aljassá és erkölcstelenné a bűnös társadalom teszi az embert, ahol ti vagytok többségben! Ti is, én is tudom, hogy ez a folyamat csak a büntetőjog eszközeivel nem változtatható meg! Értelmes vezérek kellenek nálatok is és nálunk is, akik tárgyalnak és nem mellébeszélnek! De kinek lenne ez az érdeke?? A tiétek biztosan nem!! A feltartott kezű, tolókocsiban ülő cigányságnak kiabáljátok, hogy álljon fel, közben pedig mázsás súlyokat raktok a vállára! Ez a magyar virtus, a magyar mentalitás, amit ti képviseltek!
 
Fúk! Kicsi szócsői tolvaj hazátoknak!
Sepregessetek már a házatok táján is, hogy legyen erkölcsi alapotok megítélni másokat!
Amit most műveltek, az olyan visszatetsző, álságos és sunyi!
 
H.F.
Kiegészítés: Magyarország nekem is a hazám de az ilyen emberek nem polgártársaim ergo az ő hazájuk és az én hazám bár területileg egy, mégsem ugyanaz!
Nem volt célom egyetlen jó érzésű nem cigány polgártársamat se megbántani.
 
C-PRESS

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Tanító pofonok - Így ne legyél ezotroll
  Ne aggódj, nem Makarenkó előtt akarok főt hajtani! Sallert sem ígérek senkinek, még annak sem aki egyébként megérdemelné, mert mi van, ha mégsem az a legjobb megoldás? A tanító pofon ugyanis létezik, de én nem helyeslem. Ettől ő még köszöni szépen jól van. Sőt, a sok ezónyálon csúszó spiricsiga még kiemelt figyelmével eteti is a pofonosztókat. Bocs, én nem állok be a sorba. Nem kérem a pofont és oda állok amellé, aki a pofont kapja. Elterjedt egy eléggé idealista, félre...
  image
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-06-20
  Ma érzékenyebbek leszünk a megszokottnál, ezért könnyebben megsértődünk. Vigyázzunk jobban egymás lelkére, mert a ma ejtett sebek nehezebben gyógyulnak. Ne ma provokáljunk veszekedéseket! Ma érzékenyebb a gyomor területe, ne végezzünk operációkat ezen a területen! A gyomorproblémák, emésztési problémák gyakran javulnak, ha néhány napig csak zöldségfélét fogyasztunk. A gyümölcskúrák nem túl jók, hiszen savasítanak.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-06-19
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, mindent a szívünkre veszünk. Akár ok nélkül is megsértődünk. A békülés nehéz lesz, inkább duzzogva vonulunk félre. Nincsenek ínyünkre az új helyzetek, új arcok. Ma azt tapasztalhatjuk, hogy felszaporodik a víz szervezetünkben. Néhány kilóval többet mutat a mérleg, de nem kell pánikba esnünk, hiszen ez nem valódi súlygyarapodás. Megtehetjük, hogy csalánteát iszunk, - kúraszerűen ? hat héten keresztül.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-06-18
  Ma már nyugodtabb hangulatban leszünk, - nyoma sincs már bennünk a tegnapi feszültségnek. Türelmesen dolgozunk, és az sem ráz meg nagyon, ha sok munkával kell megbirkóznunk. Ma érzéki hangulatban leszünk, így minden olyan szépségápolási praktikát élvezünk, amely egyben kellemes is. Jó ötlet egy finom masszázs, s ha már masszíroztatunk, akkor kérjük meg a masszőrt, hogy tápláló krémmel végezze a műveletet!
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-06-17
  Ma már lassabbak leszünk, eltűnik a tettre készség. Több időre van szükségünk a munkahelyi teendőkhöz, lassabban érünk be reggel. Érdemes korábban kelnünk, hogy mégis mindenre legyen idő. A mai nap egészségügyi problémája a fogak érzékenysége lehet. A fogfájás, rosszindulatú gócok sok más problémának lehetnek előidézői a szervezetben. Gyulladásos folyamatok, hajhullás alakulhatnak ki következményképpen.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek