Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Egyes MSZP-s politikusok,már most frusztráltak és megosztók,mi lesz ha hatalomra jutnak?
2012-12-13 08:59
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Nem volt szándékomban írni a tegnapi Kossuth téri „Tiltakozunk a kormány szegény-ellenes, kirekesztő és álszent politikája ellen!” elnevezésű tüntetésről. Tulajdonképpen az történt, amire számítottam, ezért nem is vagyok csalódott, s ezért nem is kívántam elemezni találgatni az okát miért is voltunk olyan kevesen. Most sem ez a szándékom.

Az kényszerített mégis ma írásra, mert Korózs Lajos MSZP-s képviselő roppant frusztrált lett amiatt, hogy ilyen kevesen jöttünk össze. S, ezt nyilvánosan is szóvá tette. Nos .. nem venném a szívemre, ha ez a frusztráció még sokáig kínozná a képviselő urat, ezért megpróbálom most gyógyítani őt! A Másik ember akinek a véleménynyilvánítása írásra kényszerített az Balogh Artúr az MSZP „díszcigány tanodájának” legújabb növendéke. Akik ketten a szervezőket tették felelőssé a sikertelen megmozdulás miatt.

 

Nos vajon kinek a hibája, és kinek a szégyene, hogy ma Magyarországon ilyen kevés ember vállal szolidaritást a szegények az elesettek, a rokkantak, s a hajléktalan emberek mellet? Példának okáért figyelemmel kísérem a több, mint 200 ezer rokkant élet-halál harcát. Az egyik tüntetésükön, még beszédet is vállaltam anno. Vajon kinek a hibája az, hogy kb. 60 ember megy el a segélykiáltásukra szolidaritást vállalni velük. Pedig komoly, és gazdag szervezetek is csatlakoznak, és segítenek nekik a szervezésben? Mi az oka ennek? Költői kérdés marad.

Nos nézzük a felállást kik azok, akik kritizálnak, és kiket kritizálnak?

 

Czirok Péter, és jómagam már hosszú évek óta veszünk rész szinte minden egyes civil megmozdulásban, általában mint szervezők. Több sikeres akción vagyunk túl. (Amely megmozdulásainkon Balogh Artúr díszcigány növendék mindig egymaga érkezik, és előszeretettel fotóztatja magát az oldalunkon)!

Az egyetlen szervezői felületünk, lehetőségünk a facebook. Mindketten kilakoltatás előtt álló, napi kenyérgondokkal küzdő emberek vagyunk! Jó magam jövedelme a kormány rokkantakra vonatkozó „Mengele rendelkezésének” köszönhetően 29 ezer forint. Ebből vagyok kénytelen vegetálni! Példának okáét a telefonomat sosem tudom feltölteni, még a saját családomat sem tudom felhívni nemhogy egy ilyen akció szervezését lebonyolítsam.

 

Mégis nekünk jutott eszünkbe, hogy meg kell szólaljunk, hogy tennünk kéne valamit a milliós számú leszakadt társadalmi rétegek érdekeit képviselve????

 

A Megmozdulásunkat két hete hirdetjük az interneten, Vajon a most minket hibáztató, és miattunk roppant frusztrált Korózs Lajos képviselő úr, és Balogh Artúr MSZP-s kamu-roma tagozatos díszcigány növendék, miért nem vette fel velünk a kapcsolatot, s miért nem ajánlották fel a segítségüket? Tudtommal az egyik legnagyobb ellenzéki párt tagjai az urak, bázissal, infrastruktúrával, költségvetéssel a háttérben.

 

Ha mást nem, minimum ingyenes telefonhasználatot csak tudod volna nekünk biztosítani a legnagyobb ellenzéki párt, úgy karácsinyi ajándék gyanánt! -:) Balogh díszcigány növendék primitív, karrierista Artúr miért nem mozgósította a több ezres kamu-roma tagozatát, miért nem jelentek meg, és vállaltak szolidaritást az elesett társadalmi rétegekkel.

Kedves politikus urak nekünk nincsen költségtérítésünk, mi innen ordítunk a gettóból, s ha az utóbbi évek akcióit vesszük figyelembe, hát bizony a tények azt bizonyítják, hogy hatékonyabban ordítunk mint önök!

S egyáltalán, miért nem Önök voltak a főszervezői ennek a megmozdulásnak, s miért mi földönfutók, gettólakók?

Had idézzem itt a Széchényi díjas szociológust Ferge Zsuzsát.

 

„Addig sikeres a hatalom, amíg így van. Mindenkit mindenkivel szembeállítani – ez olyan régi, mint amilyen régi maga az állam. Mostanra nemcsak azt sikerült elérni, hogy a nem szegények szembeforduljanak a szegényekkel, hanem azt is, hogy a szegények különböző csoportjai szembeforduljanak egymással.”

 

Nos Balogh Artúr nyilvános, a szervezőket degradáló megnyilvánulásával, amit az interneten tett, ezt a fajta politikát gyakorolta, oszd meg és uralkodj-szándéka az volt, hogy szembefordítson szegényeket, a szegényekkel. EZÉRT KÖVETELEM AZ MSZP ILLETÉKES BIZOTTSÁGÁTÓL HOGY BALOGH ARTÚR ELLEN FEGYELMI, ETIKAI ELJÁRÁST INDÍTSANAK! A MINIMUM, HOGY BALOGH ARTÚRT RÁBÍRJÁK A NYILVÁNOS BOCSÁNATKÉRÉSRE. KÉRJEN BOCSÁNATOT AZ ELESETT, LESZAKADT ELSZEGÉNYEDETT, ÉS ROKKANT , BETEG TÁRSADALMI RÉTEGEKTŐL, S AZOKTÓL AKIK EREJÜKET MEGHALADVA PRÓBÁLNAK LELKIISMERETESEN TENNI A FENT EMLÍTETT TÁRSADALMI RÉTEGEKÉRT!

 

De köszönetet is szeretnék mondani az MSZP azon tagjainak akik eljöttek ott voltak velünk, mert fontosnak tartják az ügyet. Ellenben Balogh díszcigány növendék Atúrral Kormos Kata, Korózs Lajos, Török Zsolt, s Józsa István ott volt velünk. Különösen nagy köszönet Török Zsoltnak, aki hosszú évek óta személyes ismerősünként, minden egyes megmozdulásunkon ott van, rész vesz, és őszintén együtt érez velünk, akkor is ha 10 vagyunk, akkor is ha több százan. Köszönjük az Emberségedet Zsolt!

 

Köszönet Még Szabó Tímeának LMP-s országgyűlési képviselőnek, aki szintén szánt ránk időt, emberszámba vett minket, s ott volt velünk!

 

Üzennék még azon keveseknek, akik abban a dermesztő nagy hidegben eljöttek, és ott voltak velünk. Ehhez ismét Ferge Zsuzsát kell idézzem!

 

„A civil társadalom eleve gyenge Magyarországon. Az aláírásoknak semmilyen hatásuk nincs, egyébként is ugyanaz az ötszáz ember tiltakozik a hepatitis elleni gyógyszer be nem fogadása, mint a segélyplafon miatt. És valóban, mintha a civilség szeretne megmutatkozni, mintha mindannak ellenére, amit mondunk, a félelmek ellenére is, sokan nem akarnak némák lenni. Miközben a demokrácia intézményei elsorvadnak, civilként mégiscsak tanuljuk ezt a demokráciát. Ha más nincs, akkor vessük ebbe a reményünket, mert valószínűleg ez az egyetlen igazi kiút.”

 

Nos talán még ötszázan sem vagyunk hisz szinte mindig ugyanazon személyek jelenünk meg mindenhol, vagy épp szervezünk megmozdulásokat, és jóformán már mind személyesen ismerjük egymást. Legyetek magatokra büszkék, mert ezen apró civil csapat tagjai vagytok, a tevékenységetek történelmi jelentőségű, Ti, Mi vagyunk azok, akik ma egy egész társadalomnak mutatjuk az utat, tanítjuk a tetteinkkel, tevékenységünkkel a valódi demokráciát egész Magyarországnak! Eljön az idő amikor milliók fogják követni, és gyakorolni jelen példaértékű tetteiteket! „Ti vagytok az egyetlen igazi kiút”! Legyetek kitartóak!

 

Radics Béla

 

C-PRESS / chachorom.nolblog

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti általános horoszkóp 2019.november 12-től 18-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2019-11-12
  Ma türelmesebb hangulatban leszünk. Torkunk, nyakunk tájéka lesz sokkal érzékenyebb. Jó ötlet, ha nem iszunk túlságosan hideg italokat, nem eszünk jeges édességeket. A hideg a fogainknak sem tesz majd jót, különösen akkor, ha érzékenyebbek a fogaink. Inkább igyunk szobahőmérsékletű innivalót.
 • Heti munkahoroszkóp 2019.november 11-től 17-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2019-11-11
  Ma érzéki hangulatban leszünk, így különösen kedvezőek a szerelmes találkák. Örülünk egy ínyenc vacsorának, egy zenés szórakozóhelynek, és a szex is kedvünkre van, - szeretnénk minden percét kiélvezni. Ma érzékenyebbé válhatnak a füleink! Ha úszni megyünk, és nem szeretnénk, hogy a víz a fülünkbe menjen, akkor viseljünk füldugót. Óvakodjunk attól, hogy huzatos helyen tartózkodjunk! Az érzékeny fülűek viseljenek sapkát, ami védelmet jelent.
 • Heti wellness horoszkóp 2019.november 10-től 16-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek