Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Nyílt levél: Viktóriónak, az ország legfőbb fő Vajdájának nemzettestvérünknek!
2012-12-05 09:03
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése

Drága sukár csávó nemzettestvérem Vktórió!

Először is engedd meg nekem drága sukár nemzettestvérem Viktórió, hogy minden jót kívánjak neked a romnyidnak, meg a pulyáknak is. Kívánom, hogy a csatkai Szűz Mária figyeljen mán oda rátok. Azért írok mán neked drága sukár nemzettestvérem, mert amióta itt a cigánytelepen, amit mán úgy hínak, hogy Magyarország. No amióta megválasztottunk téged országos vajdánknak, hát azóta én mán asse tudom, hogy merre állok arccal. Na meg azért írok mán neked drága sukár nézettestverem, mert gratulálni szeretnék neked. Mert téged biztos megszállt a devla, hisz szinte csodákat művelsz egyem meg a szívedet drága sukár nemzettestvérem!

Például szóval is tudsz gyógyítani, mint a Jézuska annak idején. Itt vagyok például én. Megrokkantam a nagy erős kubikos munkába, lett egy szívinfarktusom, elhaltak a szívizmaim, magas-vérnyomás, gerincsérv is lett még mellé. De te drága sukár nemzettestvérem egy szóra meggyógyítottál engem, és még több százezer embert ezen a cigánytelepen, amit úgy hínak Magyarország. Először kimondtad hogy csalok, de ez biztos csak a varázslat része volt részedről, aztán meg kimondattad az orvosokkal, hogy bizony az én szívizmaim mán vissza is nőttek, oszt mehetek dolgozni. Az orvostudomány ugyan még nem ismer ilyet, hogy valakinek visszanőnek a szívizmai ezért is gondolom drága sukár Viktórió testvérem, hogy te itten nagy varázsló vagy.

A Másik csoda varázslat amit tettél drága sukár országos vajdánk, hogy elvetted a jogosan nekem járó jövedelmemet, amiért véres verejtékkel megdolgoztam, és most 29 ezer forintból kell megéljek. No ebben a csoda az drága sukár nemzettestvérem, hogy nem fér a fejemben hogy az Isten csudájában vagyok én még egyáltalán életben úgy, hogy egy hónapból két hetet éhezni kényszerülök!

Hogy téged megszállt a devla testvérem az tuti! Ilyet a világon nem tud rajtad kívül csinálni senki! És hogy ezt rajtam kívül még több százezer emberrel megtetted, agydaganatosoknak tüntetted el a daganatot az agyából, tüdőrákosokat gyógyítottál, és a féllábúaknak kinövesztetted a lábát egy szóra. Hát nagy dógokat művelsz az mán szent, hogy a csatkai szűz Mária nézzen le rád.

Na de sajnos a rossz oldaladról is említést kell tegyek drága sukár nemzettestvérem Viktórió. A varázserőd még nem volt elegendő ahhoz, hogy a sok embernek, akit ellátatlanul az utcára tettél munkahelyet teremtsél!

Nem rég azt nyilatkoztad drága sukár nemzettestvérem, hogy régen láttál már olyat, hogy a döglött kutyát fejbe vágják. Na drága testvérem, muszáj felvilágosítsalak, hogy amióta te lettél a fő vajda a mi kis cigány telepünkön, amit úgy hínak Magyarország, na azóta mást sem csinálsz, mint döglött kutyákba rugdosol bele. Hogy a Csatkai Szűz Mária vesse mán rád a tekintetét, drága sukár nemzettestvérem.

Most például a fejedbe vetted, hogy eltünteted a hajléktalanokat az utcáról, ha törik, ha szakad, alkotmány ide, alkotmány oda, te ezt megteszed. Majd nemzeti konzultálsz megint sok millióért. Ez is csodával határos Guiness rekordok könyvébe illő varázslat lesz a részedről, mert a világon a leggazdagabb országok sem voltak még képesek erre, hogy eltüntessék a hajléktalanokat az utcáról. De én bízom benne drága sukár csávó nemzettestvérem, neked ez is sikerülni fog.

Te mond csak sukár testvérem hová űzöd majd őket, hová menjenek, a holdra???

Te tudtad drága sukár nemzettestvérem, hogy a mi kis cigánytelepünkön, amit úgy hínak Magyarország, már évente több száz, de talán már több ezer családot lakoltatnak ki a kis putriaikból, a csepp pulyáikkal együtt??

Drága sukár nemzettestvérem fogadj mán el tőlem egy tanácsot. Te már úgy is kényedre kedvedre írogathatod át a mi kis cigánytelepünk alkotmányát, amikor csak jónak látod. Hát írd már inkább bele abba az alkotmányba, hogy a mi kis cigány-telepünkön, amit úgy hínak Magyarország, legyen a lakhatás egyetemes. alapvető emberi jog. Ha ezt megteszed akkor talán nem ver majd meg a csatkai szűz Mária téged drága nemzettestvérem, és biztos népszerűbb is leszel ezen a cigánytelepen, amit úgy hínak hogy ....

Drága sukár nemzettestvérem hát nem félsz hogy megver a devla, hogy a csatkai szűz Mária áldjon mán meg téged, egy jó nagy adag szociális érzékenységgel!

Levelem végén kérdezném tőled drága sukár csávó nemzettestvérem, hogy most amikor elvetted a megélhetésemet, munkát nem adsz, és 29 ezer forintból kényszerítesz élni, úgy hogy közben a rezsim 50 ezer. Mitévő legyek majd jövő márciusban, amikor kilakoltattok, hová menjek a családommal, ha már az utcára, erdőbe sem mehetek??? Kérlek drága nézettestverem találj ki valamit, már csak azért is, mert több százezer család van már hasonló helyzetben ami kis cigány-telepünkön!

Ha más nem lövess ki minket az űrbe drága sukár nemzettestvérem, hogy a csatkai szűz Mária vesse rád , és a tetteidre a szigorú figyelmét végre!

Üdvözlettel innen a gettóból sukár nemzettestvéred Béla.

 

C-PRESS/  http://chachorom.nolblog.hu/

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti általános horoszkóp 2019.november 12-től 18-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2019-11-12
  Ma türelmesebb hangulatban leszünk. Torkunk, nyakunk tájéka lesz sokkal érzékenyebb. Jó ötlet, ha nem iszunk túlságosan hideg italokat, nem eszünk jeges édességeket. A hideg a fogainknak sem tesz majd jót, különösen akkor, ha érzékenyebbek a fogaink. Inkább igyunk szobahőmérsékletű innivalót.
 • Heti munkahoroszkóp 2019.november 11-től 17-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2019-11-11
  Ma érzéki hangulatban leszünk, így különösen kedvezőek a szerelmes találkák. Örülünk egy ínyenc vacsorának, egy zenés szórakozóhelynek, és a szex is kedvünkre van, - szeretnénk minden percét kiélvezni. Ma érzékenyebbé válhatnak a füleink! Ha úszni megyünk, és nem szeretnénk, hogy a víz a fülünkbe menjen, akkor viseljünk füldugót. Óvakodjunk attól, hogy huzatos helyen tartózkodjunk! Az érzékeny fülűek viseljenek sapkát, ami védelmet jelent.
 • Heti wellness horoszkóp 2019.november 10-től 16-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek