Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Több kiemelt bűnügyben hozhat ítéletet az első negyedévben a Pest Megyei Bíróság
2012-01-05 11:57
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Több kiemelt bűnügyben hozhat ítéletet az első negyedévben a Pest Megyei BíróságHamarosan ítélet születhet a gyáli és a dunaharaszti gyilkosság ügyében, valamint további hat, hasonlóan nagy visszhangot kiváltó bűnügyben a Pest Megyei Bíróságon, miközben folytatódik a romagyilkosságok tárgyalása, s új, "nagy" ügyek is terítékre kerülnek - közölte a bíróság szóvivője kedden az MTI-vel.

 

 

 

 

Kende Katalin elmondta, hogy január 9-én ítéletet hirdethet a bíróság M. Péter és társa ügyében. A vád szerint a két férfi megölt Cegléden egy asszonyt a 12 ezer forintjáért és csekély fedezetű bankkártyájáért. Másnap egy "húszvádlottas" tárgyalássorozat végére kerülhet pont (Sz. Krisztián és társai felfegyverkezve, rendőri intézkedéseket álcázva követtek el bűncselekményeket több településen is).


Hamarosan ítélet várható a csecsemője megölésével és fagyasztóba rejtésével vádolt dunakeszi H. Zsuzsanna, valamint a hűtlen kezelés megalapozott gyanúja miatt bíróság elé állított veresegyházi polgármester ügyében - tájékoztatott a szóvivő.


A tervek szerint január végén eldől, hogy milyen ítéletet kap Z. Dávid, aki a vádirat szerint 2009 decemberében háton, majd fejen lőtte Gyálon, a nyílt utcán iskolába igyekvő volt barátnőjét, míg a dunaharaszti gyilkosság ügyében február első napjaiban hirdethet ítéletet a Pest Megyei Bíróság. H. Gábort a fia halálra verésével, élettársát pedig bűnrészességgel vádolják.


Lezárul a bizonyítás M. Zsolt és társai perében is; a csoport a gyanú szerint 2008 végén nyereségvágyból megtámadott egy vecsési családot; a bántalmazott családfő életveszélyes állapotba került.


Több új, kiemelt jelentőségű bűnügy tárgyalását is napirendre tűzi az első negyedévben a megyei bíróság. Megkezdődik például P. Vivien és társának pere. A pár a vádirat szerint súlyosan bántalmazta alig 2 hónapos kislányát, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.


S. Péter és társai azért állnak bíróság elé, mert 2004-ben nagy valószínűséggel értékei átadására kényszerítettek egy kalocsai házaspárt, majd a sértetteket agyonlőtték, s holttestüket egy Tatabányához közeli erdős részen elásták. A férj földi maradványait 2006 májusában, a feleségét 2007 januárjában találták meg - közölte Kende Katalin.

 

C-PRESS - MTI

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

cURL error 60: SSL certificate problem: certificate has expired

 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek