Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Múltunk közös lesz a jövőben is!
2011-12-14 08:39
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Múltunk közös lesz a jövőben is!2009-ben a Fővárosi Cigány Önkormányzat megalapította a Múltunk közös lesz a jövőben is! díjat. Az elismerést olyan emberek, szervezetek, cégek kapják minden évben, akik munkájukkal, tetteikkel sokat tesznek azért, hogy a budapesti cigányoknak könnyebb legyen. Munkahelyeket teremtenek, támogatnak bennünket erkölcsileg, szakmailag, anyagilag, részt vesznek programjainkban, segítik munkánkat önzetlenül és feltételek nélkül.

 

 

A 2011. év díjazottjai Töröcskei István az Államadósság Kezelő Központ Zrt. vezérigazgatója, Varga József, országgyűlési képviselő és Snétberger Ferenc gitárművész, zeneszerző.

 

Múltunk közös lesz a jövőben is  – ez a mondat három éve született az Makai István az Fővárosi Cigány Önkormányzat elnökének fejében. A jelmondat lassan szállóigévé válik, sokat, sokszor és sokféleképp használjuk, összeköt minket az irodában és az irodán kívül is, mosolyt csal az arcunkra . Összeköt minket. Összeköt az önkénteseinkkel, barátainkkal, segítőinkkel.  A 2011. év díjazottjai Töröcskei István az Államadósság Kezelő Központ Zrt. vezérigazgatója, Varga József, országgyűlési képviselő és Snétberger Ferenc gitárművész, zeneszerző. Töröcskei István áldozatkész munkája és támogatása nélkül nem sikerülhetett volna a Roma Felzárkózás Európai Modelljének szilárd alapokra helyezése.

 

Múltunk közös lesz a jövőben is! 

 

Elkötelezett vagyok a roma származásúak felzárkózásában, és biztosíthatom Önöket, hogy továbbra is keményen fogunk dolgozni ennek érdekében; mondta Töröcskei István a rendezvényen. Varga József képviselő úrnak elköteleződése kiemelkedő, hiszen a korábban a Magyar Cigányokért Közelapítvány 100 millió Ft-os keretösszegű roma származásúaknak szánt ösztöndíj alapját közreműködésének köszönhetően 1 milliárd Ft keretösszegűre emelték. Snétberger Ferenc életútja példaértékű, hiszen a szegénységből kilépve, sikeres gitárművészként és zeneszerzőként gyökereittől nem elfordulva egy európai roma szakkollégiumot hozott létre, hogy tehetséges fiatalok karrierútját segítse, támogassa. 2009-ben ezt a díjat Dr. Kocsis István a BKV Zrt. vezérigazgatója, Dr. Bencze József altábornagy volt ORFK főkapitány és Ifj. Sánta Ferenc Liszt-, Kossuth-, és Prima Primissima díjas hegedűművész kapta. A 2010-es évben a díjazottak, Tarlós István Budapest főpolgármestere, Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövet asszony és Molnár Ferenc  Caramel  előadóművész. Társadalmi összefogás nélkül a mi munkánk csak csepp a tengerben. De hiszem, hogy, mint a nagy erejű óceánok is cseppekből állnak, úgy mi is kemény munkával sikereket érhetünk el, hiszen múltunk közös lesz a jövőben is.  gondolattal zárta a díjátadó gálát Makai István.

 

C-PRESS - MTI - Kiadó: Roma Polgári Tömörülés

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Ajándék vagy a világ számára!
  Mindannyian különlegesek vagyunk, egyedi tulajdonságokkal és adottságokkal. Mindannyiunkban van olyan tehetség, ami csak ránk jellemző, amivel senki más nem rendelkezik, ami ahhoz szükséges, hogy betöltsük a saját küldetésünket.
  image
 • Ma van az év utolsó tízmilliószoros napja!
  A tibetiek szerint a tízmilliószoros napon minden, amit teszel, gondolsz, érzel vagy mondasz, az tízmilliószorosan száll vissza rád.
  image
 • Heti munkahoroszkóp 2019.november 18-tól 24-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2019-11-18
  Ma a gyermekeinkkel való foglalkozás, közös játék ideje van. Vegyük ki a részünket a szórakozásaikból, legyünk újra mi is gyermekek. Az önfeledt bohóckodás megerősíti a szülő-gyermek kapcsolatot! Ma a gerincünk lesz érzékenyebb, - ha hajlamosak vagyunk a hátfájásra, akkor ma találkozunk a kellemetlen panasszal. Segíthet a masszőr, vagy vásároljunk gyógyterméket, mely enyhíti a kellemetlen fájdalmat. Sok múlik a matracunk minőségén is.
 • Heti wellness horoszkóp 2019.november 17-től 23-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek