Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Felreppent a hír, hogy a Bács- Kiskun megyei Cigány Önkormányzat feloszlatta önmagát.
2011-10-31 11:22
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Felreppent a hír, hogy a Bács- Kiskun megyei Cigány Önkormányzat feloszlatta önmagát.Mint érintett az alábbi reagálást teszem: Október 11.-én Rostás László összehívott egy rendezvényt Kiskunhalasra. Ezen a rendezvényen érdekes módon az ellenzékhez tartozó MCF-es Kolompár Orbán is jelen volt a vele szimpatizáló barátai körével. Valószínűleg itt határozták el, hogy feloszlatják a BMCÖ-t, mert ezzel a dátummal rendkívüli ülés összehívását kezdeményezték,, a levél keltének helye pedig Kiskunhalas.

 

 

 

 

Elnöki jogkörömnél fogva az ülést elnapoltam, nem pedig kimentettem magam. Az erről szóló értesítés szövegét mellékelten megküldöm. Az, hogy a képviselők leültek egy asztalhoz és TV sztárt csináltak magukból nem jelenti a BMCÖ feloszlását. Jogi személyek véleménye szerint több törvénytelen eleme miatt a BMCÖ ülése érvénytelen, törvénytelen. Az ott hozott határozatok is hatályukat vesztik, ha a törvénytelenség megállapításra kerül. Én erről még hivatalosan értesítést nem kaptam.

 

Orbán Gyula a nyár óta nem tagja a LD-nek , mert őt tisztességtelen viselkedése miatt kizárták, bár ő az értesítést nem vette át, visszaküldte a levelet. Így nyilatkozata sem fogadható el LD-s képviselőként.

 

A választások óta tart a BMCÖ-nél a belső pozíció harc. A kezdeményező képviselők Rostás László és Orbán Gyula legnagyobb problémája, hogy nem az elnök és az alelnök szerepét töltik be.

 

Rostás Lászlót már többszöri alkalommal felszólította a BMCÖ, hogy az előző testület pecsétjét adja le, mert nincs jogköre magánál tartani az. Ezt a képviselő a mai napig nem tette meg.

 

Az állítólagos testületi ülésről szóló jegyzőkönyv még nem került a Kormányhivatalhoz.A feloszlatás akkor válik hatályossá, ha ott azt helybenhagyják.
Addig a BMCÖ teszi a dolgát, és végzi a feladatát.

Ajtai Tibor
Bács- Kiskun megyei Cigány Önkormányzat elnöke
 

Felreppent a hír, hogy a Bács- Kiskun megyei Cigány Önkormányzat feloszlatta önmagát.

 

Felreppent a hír, hogy a Bács- Kiskun megyei Cigány Önkormányzat feloszlatta önmagát.

 

Felreppent a hír, hogy a Bács- Kiskun megyei Cigány Önkormányzat feloszlatta önmagát.

 

Felreppent a hír, hogy a Bács- Kiskun megyei Cigány Önkormányzat feloszlatta önmagát.

 

Felreppent a hír, hogy a Bács- Kiskun megyei Cigány Önkormányzat feloszlatta önmagát.

 

Felreppent a hír, hogy a Bács- Kiskun megyei Cigány Önkormányzat feloszlatta önmagát.

 

C-PRESS

 

Kapcsolódó anyagok:

- Bács- Kiskun megyei Cigány Önkormányzat feloszlatta önmagát

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti wellness horoszkóp 2020.augusztus 9-től 15-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-08-09
  Ma azt gondoljuk, hogy csak a saját véleményünk lehet mérvadó, s ha valaki más nézeteken van, akkor hajlamosak vagyunk vitába keveredni vele. Mivel elég szenvedélyes hangulatban vagyunk, akár veszekedéssé is fajulhat a vita.
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.augusztus 8-tól 14-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-08-08
  Ma álmodozó, fáradékony hangulatban leszünk, érdemes többet pihennünk. Ha tehetjük, akkor aludjuk ki magunkat alaposan, így erőt gyűjthetünk a következő munkahétre. Egy jó nagy séta a friss levegőn jót tesz a közérzetünknek! Ma azt tapasztalhatjuk, hogy több vizet tart vissza a szervezetünk. Lehet, hogy megduzzad a bokánk, vagy az ujjaink. Segíthetünk magunkon, ha egy evőkanál petrezselymet elrágcsálunk, hiszen ez a növény vízhajtó hatású. Használhatjuk ételeink ízesítésére is.
 • Heti szexhoroszkóp 2020.augusztus 7-től 13-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

  Sport hírek

  Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

  2017. July 05.

  article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
  Teljes cikk