Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

A romaügy felé is nyit az egyedülálló intézmény
2011-10-12 10:36
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
A romaügy felé is nyit az egyedülálló intézményA korábbi évekkel szemben nyitni szeretnének a különféle pártok szakértői felé is a Politikusképző Iskola idei szemeszterében - mondta el az MNO-nak Szabó Krisztina, a SISZA Kommunikációs Intézet ügyvezető igazgatója. Arról is tájékoztatott, hogy hangsúlyosabb szerepet fognak kapni a gazdasági kérdések, továbbá a romaügy is.

 

 

 

 A SISZA Politikusképző Iskolája szakmai, nem pedig ideológiai alapon szerveződik. Ebben az őszi félévben nyitni szeretnénk lehetőleg minél több párt és szervezet tagjai, szakértői felé - jelentette ki Szabó. A képzés célja olyan szakmai műhely létrehozása, ahol gyakorlati képzés keretében tanulható a kulturált párbeszéd, a kompromisszumkészség, az érveléstechnika és a tolerancia kritériumai - tette hozzá. Szabó az idei tervek kapcsán arról tájékoztatott, hogy szeretnék, ha hangsúlyosabb szerepet kapnának a gazdasági kérdések, továbbá a romaügy is. Ennek megfelelően alkotják meg a félévi előadói listát.

 

Hozzátette, hogy vannak visszatérő, népszerű előadók is, akik természetesen ismételten eljönnek ebben a szemeszterben is. A korábbi évek tapasztalatairól úgy nyilatkozott, hogy a végzett hallgatók ma önkormányzatokban vagy egyéb közéleti területen teljesítenek szolgálatot. A Politikusképző Iskolában megszerzett tudásuk és kapcsolataik révén eredményesebbek a munkájukban, de a szakmai tudáson túl megszerzik a kellő magabiztosságot és rutint, ami nélkül nem lehet sikeressé válni a közéletben.

 

2008 októberében Politikusképző Iskola indult azzal a céllal, hogy kifejezetten gyakorlati képzés keretében oktassák a gyakorló és leendő politikusokat - idézte föl a múltat az ügyvezető igazgató. Rámutatott, hogy hallgatóik között vannak polgármesterek, önkormányzati képviselők, politikai szakértők, újságírók, politikai pályára készülők és a közélet iránt érdeklődők. Két év alatt megismerkedhetnek többek között a pártokkal, a pártrendszerekkel, a választási technikákkal, a politikai kommunikációval és marketinggel, valamint elsajátíthatják a helyes közszereplést, retorikát és beszédtechnikát, szóvivői ismereteket, stílusgyakorlatokat - tette hozzá. „Megtanulhatják, hogyan kell közvélemény-kutatást végezni; hogyan kell önkormányzati feladatokat ellátni, pályázatokat megírni. A gyakorlatokat országosan ismert és elismert szakemberek, egyetemi oktatók vezetik" - zárta szavait Szabó Krisztina, a SISZA Kommunikációs Intézet vezetője.

 

C-PRESS - MNO.hu

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti wellness horoszkóp 2020.augusztus 9-től 15-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-08-09
  Ma azt gondoljuk, hogy csak a saját véleményünk lehet mérvadó, s ha valaki más nézeteken van, akkor hajlamosak vagyunk vitába keveredni vele. Mivel elég szenvedélyes hangulatban vagyunk, akár veszekedéssé is fajulhat a vita.
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.augusztus 8-tól 14-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-08-08
  Ma álmodozó, fáradékony hangulatban leszünk, érdemes többet pihennünk. Ha tehetjük, akkor aludjuk ki magunkat alaposan, így erőt gyűjthetünk a következő munkahétre. Egy jó nagy séta a friss levegőn jót tesz a közérzetünknek! Ma azt tapasztalhatjuk, hogy több vizet tart vissza a szervezetünk. Lehet, hogy megduzzad a bokánk, vagy az ujjaink. Segíthetünk magunkon, ha egy evőkanál petrezselymet elrágcsálunk, hiszen ez a növény vízhajtó hatású. Használhatjuk ételeink ízesítésére is.
 • Heti szexhoroszkóp 2020.augusztus 7-től 13-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

  Sport hírek

  Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

  2017. July 05.

  article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
  Teljes cikk