Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Indul az őszi színházi szezon Óbudán
2011-10-04 10:45
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Indul az őszi színházi szezon ÓbudánAz Óbudai Teátrum ebben az évadban is új darabokkal kedveskedik a látogatóknak. Az őszi Turay Ida Bérletben a Sári bíró, az Elveszett paradicsom és a Cigányprímás kerül előadásra a szokásos módon délután 15 és este 19 órakor.

 

 

 

 

A délutáni időponttal idősebb nézőiknek szeretnénk kedvezni, hogy még világosban tudjanak közlekedni. Mint ahogy az Őszi Nyugdíjas Bérlet is nekik szól – A helység kalapácsa, Ibolyák, Ha egy kicsit jobb lesz ettől a világ. A kerületi önkormányzat támogatásának köszönhetően továbbra is megfizethető áron tudják kínálni a jegyeket nyugdíjasaiknak, hogy minél többen élhessenek a lehetőséggel.
 
Békásmegyeren a Nosztalgia Bérlet a XX. századi legendákat idézi fel, – Elindult egy lány – Tolnay Klári emlékére, Ma a tied vagyok - Karády-est, Palika - In Memoriam Szécsi Pál –is ezt a célt szolgája az időpont és az árak tekintetében is.
 
Óbudai Kulturális Központ
1032 Budapest, San Marco utca 81.

október 2
. vasárnap 10.00
Nem félünk a farkastól - Grimask Bábszínház - játszóház
október 8. szombat 15.00 és 19.00
Óbudai Tetárum – Sári bíró
október 9. vasárnap 10.00
IV. Civil és Nemzetiségi Nap
 
 
Óbudai Kulturális Központ
Békásmegyeri Közösségi Háza
1038 Budapest, Csobánka tér 5.
 
október 2. vasárnap 11.00
Vasárnapi meseszínház-családi tízórai – Lovagmese
október 2. vasárnap 15.00
Kerecsenfészek
október 3. hétfő 15.00
Nosztalgia bérlet - XX. századi legendák – Elindult egy lány (Tolnay Klári élete)
október 3. hétfő 18.00
Asztrológia Klub- Hogyan tovább? A társkapcsolati problémák jelei a horoszkópban.
október 8. szombat 8.00-13.00
Bababörze
október 9. vasárnap 15.00
Kerecsenfészek
október 9. vasárnap 17.30
Verspercek
 
október 10. hétfő 18.00
Székely-csángó est

 

Különleges élményt ígér a rendezvény, mely a székely-csángó kultúra több vonulatát tárja a vendégek elé. Verseken keresztül barangolhatunk az irodalom berkeiben, vagy gyönyörködhetünk a képzőművészeti alkotásokban, melyek közül különösen említésre méltó Józsa Judit Magyarország - Anyaország című kerámiája mely csak ezen az estén lesz látható. A sokszor megénekelt, kőbe vésett, fotókon megörökített vidék kapuját hiteles művészek, irodalmárok, tudósok tárják szélesre a látogatók előtt, hogy bepillantást nyerjenek Székelyföld és a csángók múltjába, jelenébe egyaránt. Az est házigazdája pedig, – aki a szobrászat és a fotózás elkötelezettje – egy beszédes fotókiállítással is megörvendezteti a résztvevőket.
 
október 11. kedd 18.00
"TECUM PRO TE" A Család Éve alkalmából Bíró László családreferens püspökkel Spangel Péter író, szerkesztő beszélget házasságról, családról, szeretetről. A belépés díjtalan.
 
Óbudai Kulturális Központ
Csillaghegyi Közösségi Háza
1039 Bp. Mátyás király út 11-15.
 
október 5. szerda 18.00
Irodalmi Csillagdélután – Erdődi Gábor
október 8. szombat 16.00
Szombati Színház – Pán Péter
 
C-PRESS - cseppek.hu
 
 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.augusztus 8-tól 14-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-08-08
  Ma álmodozó, fáradékony hangulatban leszünk, érdemes többet pihennünk. Ha tehetjük, akkor aludjuk ki magunkat alaposan, így erőt gyűjthetünk a következő munkahétre. Egy jó nagy séta a friss levegőn jót tesz a közérzetünknek! Ma azt tapasztalhatjuk, hogy több vizet tart vissza a szervezetünk. Lehet, hogy megduzzad a bokánk, vagy az ujjaink. Segíthetünk magunkon, ha egy evőkanál petrezselymet elrágcsálunk, hiszen ez a növény vízhajtó hatású. Használhatjuk ételeink ízesítésére is.
 • Heti szexhoroszkóp 2020.augusztus 7-től 13-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-08-07
  Ma szívesen teszünk-veszünk a kertünkben, hiszen szükségünk van a mozgásra. Tegyünk rendet, vágjuk formára bokrainkat. Ha ásni szeretnénk, akkor ma megtehetjük, gyorsabban haladunk. Ma a fejünk lehet érzékenyebb, aki hajlamosabb a fejfájásra, most ismét szembekerülhet a kellemetlen tünettel. A fogaink is érzékenyebbek lesznek, - ha tudjuk, hogy érzékenyek a hideg ételekre, italokra, akkor ma ne fogyasszunk jeges édességeket.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.augusztus 6-tól 12-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

  Sport hírek

  Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

  2017. July 05.

  article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
  Teljes cikk