Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Pesti Broadway Fesztivál a Nagymező utcában
2011-09-23 08:49
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Pesti Broadway Fesztivál a Nagymező utcábanTíz éve alapították, egyszer az eső miatt elmaradt, idén így kilencedszer rendezi meg a Budapesti Operettszínház az évadnyitó Pesti Broadway Fesztivált. Péntek délutántól szombat estig klasszikus magyar operettek és kortárs magyar musicalek részletei hangzanak el.

 

 

 

 

Bár a szezon a Miss Saigon bemutatójával már az előző héten elkezdődött, a nyilvános, szabadtéri és ünnepélyes évadnyitót most is megrendezi a Budapesti Operettszínház - mondta Ferenczi Orsolya, a teátrum sajtófőnöke csütörtökön az MTI-nek. A szezon mottója: Sztárszerzők éve, ezért pénteken fél ötkor a Magyar sztárszerzők maratonjával indul a program.


Több mint száz év magyar muzsikája hallható a Budapesti Operettszínház "házi szerzőitől": a közönség Ábrahám Pál, Fényes Szabolcs, Huszka Jenő, Jávori Ferenc, Kálmán Imre, Kocsák Tibor, Lehár Ferenc, Lévay Szilveszter, Szakcsi Lakatos Béla, Szirmai Albert, Szörényi Levente, Zerkovitz Béla operettjeiből és musicaljeiből kap ízelítőt.


Pénteken 19 órakor kezdődik a Péntek Esti Láz című slágerparádé Angler Balázs, Bereczki Zoltán, Bordás Barbara, Csonka András, Dolhai Attila, Feke Pál, Füredi Nikolett, Geszthy Veronika, Kádár Szabolcs, Kerényi Miklós Máté, Kocsis Dénes, Lukács Anita, Moravszki Enikő, Nádasi Veronika, Pálfalvy Attila, Peller Anna, Siménfalvy Ágota, Simon Boglárka, Szabó Dávid, Szendy Szilvi, Szerényi László, Szinetár Dóra, Szulák Andrea, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi és Vörös Edit közreműködésével.


Szombaton délután a gyerekeket és családokat várják a Nagymező utcába. Fél kettőtől hallgatható a Musicalmesék című összeállítás a legkedveltebb musical- és rajzfilmslágerekből, például az Óz, a nagy varázslóból, az Oroszlánkirályból, a Bűbájból, A muzsika hangjából és A kis hableányból. Kettőtől már a Pesti Broadway Stúdió volt és jelenlegi növendékei, valamint a Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical Énekverseny díjazottjai lépnek színre.


A Budapesti Operettszínház művészeinek új és hamarosan megjelenő CD-iről fél négytől hallhatnak élőben részleteket az érdeklődők. Fél hattól a Sztárszerzők éve bemutatóinak legnépszerűbb dallamai szólnak, a Miss Saigon, a Cigányszerelem, a Marica grófnő, a Veled, Uram! és az Ördögölő Józsiás című előadásokból énekelnek a társulat tagjai.


Szombaton 19.30 órakor Dolhai Attila ad önálló műsort Veronából Gipsylandbe címmel, a Gipsyland zenekarral izgalmas zenei meglepetésekre készülnek. Végül a hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek magyar slágereit a Budapesti Operettszínház sztárjai és fiatal tehetségei adják elő. Idén a Pesti Broadway Hungarikum Gasztrofesztivál kíséri a zenés eseményeket mindkét napon. 

 

C-PRESS - MTI

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti általános horoszkóp 2019.november 12-től 18-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2019-11-12
  Ma türelmesebb hangulatban leszünk. Torkunk, nyakunk tájéka lesz sokkal érzékenyebb. Jó ötlet, ha nem iszunk túlságosan hideg italokat, nem eszünk jeges édességeket. A hideg a fogainknak sem tesz majd jót, különösen akkor, ha érzékenyebbek a fogaink. Inkább igyunk szobahőmérsékletű innivalót.
 • Heti munkahoroszkóp 2019.november 11-től 17-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2019-11-11
  Ma érzéki hangulatban leszünk, így különösen kedvezőek a szerelmes találkák. Örülünk egy ínyenc vacsorának, egy zenés szórakozóhelynek, és a szex is kedvünkre van, - szeretnénk minden percét kiélvezni. Ma érzékenyebbé válhatnak a füleink! Ha úszni megyünk, és nem szeretnénk, hogy a víz a fülünkbe menjen, akkor viseljünk füldugót. Óvakodjunk attól, hogy huzatos helyen tartózkodjunk! Az érzékeny fülűek viseljenek sapkát, ami védelmet jelent.
 • Heti wellness horoszkóp 2019.november 10-től 16-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek