Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Több vallomását is visszavonta a sírva valló koronatanú
2011-09-15 07:23
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Több vallomását is visszavonta a sírva valló koronatanúKorábbi tanúkihallgatásaihoz hasonlóan ismét többször került önellentmondásba a romák elleni támadássorozat büntetőügyében koronatanúnak számító asszony, ezért visszavonta a nyomozás során tett, illetve a keddi tárgyaláson ismertetett vallomását. Az asszony - aki többször elsírta magát a meghallgatásakor - a Pest Megyei Bíróságon folytatódott tárgyaláson ismertetett jegyzőkönyv szerint a poligráfos vizsgálaton is megtévesztő válaszokat adott.

 

 

 

 

 F.-né Ny. Évát, aki szerelmi kapcsolatban állt Kiss Árpáddal, a büntetőügy elsőrendű vádlottjával, és a hat halálos áldozatot követelő támadássorozat négy vádlottjának munkaadója volt, a biztonsági őrként dolgozó férfiak elfogásakor szintén előállították. Az asszony a vádirat szerint a 2009. április 22-i tiszalöki gyilkosság után segítséget nyújtott a vádlottaknak sárban elakadt autójuk kiszabadításában, de csak tanúként szerepel az ügyben.

 

Az ötszörösen minősülő emberölés és más bűncselekmények miatt indult, a nyári ítélkezési szünet után kedden folytatódott büntetőper első tárgyalásán Miszori László tanácsvezető bíró ismertette: a vádlottak elfogása után tíz nappal hazugságvizsgálatnak vetették alá F.-né Ny. Évát, aki a poligráfos eredmény szerint megtévesztően adott tagadó választ arra a kérdésre, volt-e tudomása arról, hogy a vádlottak a debreceni Perényi 1-ben fegyvereket rejtegetnek. A szakértő nem tudta eldönteni, megtévesztő volt-e a "nem" válasz arra a kérdésre, hogy mindenkit letartóztattak-e, akinek köze lehetett a támadásokhoz.

 

A 2009. szeptember 1-jén végzett, a keddi tárgyaláson ismertetett vizsgálat jegyzőkönyve szerint a vádlottak munkaadója igazat mondott arra vonatkozóan: nem volt tudomása arról, hogy munkatársai követték el a hat halálos áldozattal járó támadássorozatot, és a tiszalöki gyilkosság után, a vádlottak elakadt autójának kiszabadításán kívül más alkalommal nem nyújtott segítséget a férfiaknak.

 

Arra már nem emlékezett, hogy amikor a testvérpárt elvitte a debreceni Perényi 1-be - ahol a vád szerint elrejtették a gyilkossághoz használt fegyvert -, a vádlottak átöltöztek-e, vagy csak lemosták magukról a sarat, míg korábban azt vallotta, a férfiak átöltöztek, megmosakodtak.

 

Tanúvallomásában arról is beszélt, hogy a fegyvereket szerinte a vádlottak elfogása előtt egy-két nappal rejthette el valaki, mert a szórakozóhelyen korábban festettek, 2009. augusztus 19-én pedig kábeleket szereltek abban a teremben, így észre kellett volna venni a fal mögé rejtett fegyvereket.

 

A négy férfi 2009. augusztus 21-i elfogásakor a szórakozóhely egyik termében, a fal mögé rejtve találták meg egy besenyszögi vadásztól 2008 márciusában elrabolt, a támadássorozatnál használt vadászfegyverek egy részét. A többi fegyvert, más lőszerekkel együtt, F.-né Ny. Éva hétvégi telkén találták meg.

 

    Az asszony a keddi tárgyaláson több vallomását is visszavonta. Állítása szerint félt a vádlottaktól és a helyzettől, ezért állított tényként olyan dolgokat is, amelyeket csak feltételezett.

 

Miután már sokadszor sírta el magát, a tanácsvezető bírónak azt mondta: "csupasz csigának" érzi magát, majd  azt kérdezte, "miért az ő vallomásán múljon egy évszázados büntetőper kimenetele", ő nem akar koronatanú lenni.  Bár a bíróságtól a korábbi tanúvallomásait megkapta, állítása szerint azóta kidobta azokat, így nincs is tisztában azzal, miket mondott jegyzőkönyvbe a kihallgatásaikor.

 

A büntetőper - amelynek kezdetén a tanú a sajtó kizárást kérte, de a bíró ezt elutasította - az asszony tanúkihallgatásával folytatódik.

 

C-PRESS - MTI

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2019.november 15-től 21-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2019-11-15
  Ma mozgékony hangulatban leszünk, szívesen megyünk hosszabb-rövidebb utakra. Jó alkalom a mai, hogy vidékre utazzunk, leróni kegyeletünket elhunyt családtagjaink felé. Hasznos mindezt összekötni egy rokonlátogatással. Ma felületesebben viszonyulunk kedvesünkhöz, talán az empatikus tulajdonságok sem tengnek túl bennünk. Figyelmetlenek lehetünk és ezzel nagyon megbánthatjuk szerelmünket. Talán ki szeretné nekünk önteni a szívét és még csak végig sem hallgatjuk.
 • Te jó vagy úgy, ahogy vagy!
  Folyton másoknak akarunk megfelelni, miközben megfeledkezünk arról, hogy ez úgy, ahogy van, lehetetlen. Megannyi szerepben éljük az életünket, vagyunk gyermekek, szülők, beosztottak és felettesek, házastársak és szerelmesek, szomszédok, barátok, virtuális influencerek?
  image
 • Kínai horoszkóp: a Disznó hónapja az újrakezdést hozza
  Meglehetősen változékony és különösen aktív időszak várható a Disznó hónapjában, ezért ahogy mindig, most is érdemes minél tudatosabban felkészülni rá.
  image
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2019.november 14-től 20-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek