Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Nincs kétség: a Jobbik ősszel sem száll le a cigányságról
2011-09-06 07:51
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Nincs kétség: a Jobbik ősszel sem száll le a cigányságrólRadikális hangütéssel, de illúzióktól mentesen vág az őszi parlamenti munkába a Jobbik Magyarországért Mozgalom. A párt továbbra is az etnikai alapú rendteremtést tűzi zászlaja csúcsára, és változatlanul élni kíván az utcai politizálás adta lehetőségekkel. Minderről a Jobbik szóvivője tájékoztatta a STOP-ot.

 

 

 

 

 

A Jobbik honlapján olvasható pártelnöki írás szerint a radikálisok továbbra is a cigánybűnözés megfékezését, illetve a devizahitelesek problémáinak kezelését tekintik elsődleges céljuknak. Vona Gábor alapvetését megerősítette a STOP-nak nyilatkozó Mirkóczki Ádám szóvivő, a párt országgyűlési képviselője.

- Ez az a két terület, amely a legtöbb gondot jelenti a magyar társadalom és gazdaság számára, ezért ezekre szeretnénk koncentrálni a következő időszakban - mondja a szóvivő. A politikus hozzáteszi, hogy számtalan jobbikos törvényjavaslat fekszik ma is e két tárgyban a parlament asztalán, ám közülük mostanáig egy sem került tárgysorozatba.

- Nincsenek illúzióink, a kétharmados arrogancia nagy valószínűség szerint ősszel is működni fog, így nem reméljük, javaslatainkat egyáltalán napirendre veszik - véli Mirkóczki. Mint mondja, ettől függetlenül változatlanul benyújtják határozati és törvényjavaslataikat a Háznak. Konkrétumokkal a hétvégi frakcióülés után tud szolgálni.

A politikus elmondta, hogy a Jobbik továbbra is párhuzamosan kívánja működtetni a parlamenti munkát és az utcai politizálást, ahogy fogalmazott, e kettő náluk együtt jár. Változatlanul nagy hangsúlyt fordítanak a lakossági fórumok rendezésére, várható demonstrációikat a jövőben is az alkalom szüli. A képviselő különösen fontosnak nevezte, hogy a két jobbikos fellegvárban, Tiszavasváriban és Gyöngyöspatán példaértékűen dolgoznak a cigány-magyar együttélés jobbításán. Jelszó: zéró tolerancia.

Mirkóczki Ádám kiemelte az uzsorások elleni küzdelem folytatását. Az uzsora elsősorban nem a többségi társadalomhoz tartozókat sújtja, az uzsorázók sokkal inkább a cigányságot szipolyozzák ki. Mint a szóvivő mondja, Tiszavasváriban jelenleg 17 uzsorázással gyanúsított személy ellen folyik vagyonosodási vizsgálat. Munkahelyteremtés dolgában ugyanakkor belátja, hogy a Jobbik polgármesterei sincsenek könnyű helyzetben.

Visszatérve az országos politikához: a két prioritás mellett a kormányzati luxusberuházások leállításáért kívánnak küzdeni, folytatják korábban indított "földvédelmi razziáikat", elsősorban a zsebszerződésekkel behálózott Nyugat-Magyarországon, ahol a magyar termőföld és vízkincs java része - állításuk szerint - már külföldi tulajdonban van.

- Mindenütt káosz uralkodik az országban, ám a legtöbb talán az oktatás és kultúrpolitika terén. E területen is megtartjuk éles hangú kritikai attitűdünket, akárcsak az egészségügyi téren - ígéri Mirkóczki Ádám. - Egyébként is hol az egymillió beígért munkahely? - vált témát a képviselő, hozzátéve, hogy a foglalkoztatás terén alapvető koncepcióváltásra lenne szükség. Hogy milyenre, az egyelőre homályban marad, bár a jelenlegi egykulcsos adórendszerrel mindenképpen szakítana a radikális párt ("dobnánk a kukába").

A Jobbik alapvetően változtatna a bankokhoz és a multinacionális cégekhez való kormányzati hozzáálláson. Ami az európai politizálást illeti, a párt EU-képviselői a folytatásban is az identitásukat és önállóságukat őrző nemzetek Európájáért állnak ki az "olvasztótégelyként funkcionáló uniós politizálással" szemben.

 

C-PRESS - STOP

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti vagyonhoroszkóp 2019.november 20-tól 26-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2019-11-20
  Ma fontossá válik a munkánk, szeretnénk tökéletesen megfelelni az elvárásoknak. Ennek érdekében több feladatot vállalunk fel, mint amennyi ideális lenne. Szívesen túlórázunk, vagy vállalunk át feladatokat a munkatársaktól. A ma vágott haj tovább megőrzi szépségét és formáját, a dauer szép hullámokat ad, és a hajfestés is sokáig tartós marad. A legjobb, ha a mai napon keressük fel a fodrászunkat, nem csalódunk az eredményben. Akár új frizurával is kísérletezhetünk.
 • Heti általános horoszkóp 2019.november 19-től 25-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2019-11-19
  Ma már nyoma sem lesz bennünk a túlérzékenységnek, nagyvonalúan bocsátunk meg az elmúlt napok sérelmeiért. Játékos hangulatban vagyunk, szívesen szórakoztatjuk a kollégákat, de ne ezzel menjen el a munkanap! Érzékenyebbé válhat a keringési rendszerünk, ezért jó, ha ma nem erőltetjük meg magunkat különösebben, hanem pihenünk egy kicsit. Ha hajlamunk van rá, hogy a vállaink, hátunk izomzata fájdalmasan bemerevedjék, akkor ezzel számolnunk kell a mai napon.
 • Ajándék vagy a világ számára!
  Mindannyian különlegesek vagyunk, egyedi tulajdonságokkal és adottságokkal. Mindannyiunkban van olyan tehetség, ami csak ránk jellemző, amivel senki más nem rendelkezik, ami ahhoz szükséges, hogy betöltsük a saját küldetésünket.
  image
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek