Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
"Csodabogárként kezelnek" - mondja Halmajugra roma polgármestere *** Új nevet kaphat a Nyugati tér egy része *** Farkas Franciska: nem minden cigány vagyok, hanem egy ember *** JÁRVÁNY A CIGÁNYSORON *** Leltárt készített a kormány a szórakoztatóipar megsegítéséről *** "Arra kellenek a cigányok, hogy uniós milliárdokat hívhassanak le" - vélik civilek *** Beoltották Farkas Flóriánt, aki szerint a cigányság aggódik a balliberálisok miatt *** Az előítélet csak a megismerésig tart *** "Miért csak egy szkafanderben lehet teljes értékű egy cigány származású ember?" *** Hazánkban is, növekedett a cigányokkal szembeni kirekesztés és előítéletesség *** Drámai a helyzet: oltást a cigányoknak, cigányok, oltakozzatok! *** Koronavírus a szegregátumokban: sajnos a cigányság egyedül van a bajban! *** A cigányok hatszáz éve érkeztek meg a Kárpát-medencébe *** 30 millió forintos rendkívüli támogatás *** Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

"Ha valaki provokálja a cigányokat, magunk adjuk át"
2011-05-02 08:56
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
"Ha valaki provokálja a cigányokat, magunk adjuk át"Suttogó házában rendezték a találkozót, melynek állítólag semmi köze a Jobbikhoz és a Szebb Jövőért Egyesülethez.
 
 
 
 
 

Hétfő éjfélig meghosszabbította a gyöngyöspatai kiemelt biztonsági fokozatot a Gyöngyösi Rendőrkapitány. A községben szombat délelőtt már gyülekeztek az Első Bátor Magyar Családok találkozóját szervezők - ahogy stábunknak elmondták, szigorúan gulyásfőzésre. A cigánysortól 100 méterre lévő eseményre 50 főt vártak, őket rendőrkordon választotta el a romáktól.

Farkas János, a heves megyei romák egyik vezetője még a keddi események hatása alatt állt, amikor az újabb rendezvény kimenetelét mérlegelte. „Be voltunk ijedve, mikor a cigányok azt kiabálták, hogy jönnek a betyárseregek, ezek a szép, fain magyar gyerekek”- magyarázta a Roma Polgárjogi Mozgalom alelnöke.

Egy magát Suttogónak nevező férfi házában rendezték a partit, ami előtt állították, hogy gitározni, énekelni fognak, hiszen a találkozónak semmi köze a Jobbikhoz, de még a Szebb Jövőért Egyesülethez sem. Suttogó bejelentette azt is, hogy egy esetleges incidensről tájékoztatják a rendőrkapitányt, „ha innen provokálni akarja valaki a cigányokat, mi magunk fogjuk átadni a rendőröknek”- tette hozzá.

 

Get Flash to see this player.

 

C-PRESS - atv.hu

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Sport hírek