Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
"Csodabogárként kezelnek" - mondja Halmajugra roma polgármestere *** Új nevet kaphat a Nyugati tér egy része *** Farkas Franciska: nem minden cigány vagyok, hanem egy ember *** JÁRVÁNY A CIGÁNYSORON *** Leltárt készített a kormány a szórakoztatóipar megsegítéséről *** "Arra kellenek a cigányok, hogy uniós milliárdokat hívhassanak le" - vélik civilek *** Beoltották Farkas Flóriánt, aki szerint a cigányság aggódik a balliberálisok miatt *** Az előítélet csak a megismerésig tart *** "Miért csak egy szkafanderben lehet teljes értékű egy cigány származású ember?" *** Hazánkban is, növekedett a cigányokkal szembeni kirekesztés és előítéletesség *** Drámai a helyzet: oltást a cigányoknak, cigányok, oltakozzatok! *** Koronavírus a szegregátumokban: sajnos a cigányság egyedül van a bajban! *** A cigányok hatszáz éve érkeztek meg a Kárpát-medencébe *** 30 millió forintos rendkívüli támogatás *** Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

A fotó láttán sem ismerte el bűnösségét az elsőrendű vádlott (+videó)
2011-04-07 21:16
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
A fotó láttán sem ismerte el bűnösségét az elsőrendű vádlott (+videó)Fenntartotta a bíróságon a cigánygyilkosságok elsőrendű vádlottja azokat a nyomozati vallomásait, amelyeket a fegyverekről, a tarnabodi támadásról és a tiszalöki emberölésről korábban tett. Akkor sem ismerte el bűnösségét, amikor a bíró felmutatott egy fényképet, amely Tiszalökön készült róla.

 

 

 

Kiss Árpád tagadta a rendőröknek, hogy a vadászfegyverek elrablásában részt vett. Állítása szerint a puskák egy behajtásból származnak, és a harmadrendű vádlott, Pető Zsolt szerezte be azokat. A galgagyörki és a piricsei után a tarnabodi támadást is magára vállalta, de a bíró kérdésére azt hangoztatta, hogy nem akart embert ölni. Hozzátette, hogy a többi bűncselekményben nem vett részt, így Tiszalökön sem ő gyilkolt. A tiszalöki esettel Csontos Istvánt hozta összefüggésbe. Kiss Árpád vallomása szerint Csontos többször kölcsönkérte tőle a támadásoknál használt kocsit, és így volt ez a tiszalöki emberölés napján is.

A bíró viszont felmutatott egy olyan fényképet Kiss Árpádról, amely Tiszalökön készült. Az elsőrendű vádlott a fotó láttán sem ismerte el bűnösségét. Azt állította, hogy a bíró által felmutatott felvétel nem azonos azzal a fotóval, amelyet annak idején az őt kihallgató rendőrök mutattak fel neki.

A fényképeket az elsőrendű vádlottnál talált pendrive-on fedezte fel a rendőrség, később beazonosították a fényképezőgépet, valamint a helyszíneket, ahol a képek készültek. A fotókat 2009 áprilisának első felében készítették Tiszalökön, ahol a hónap második felében történt támadás. Kiss Árpád azt mondta: nem ott és nem akkor készítette a felvételeket.

A bíró ismertette továbbá, hogy arra az autóra, amivel megközelítették a helyszíneket, váltottak autópálya-matricát és az autópálya-ellenőrző kamerák rögzítették a személygépkocsit a támadás előtt és után. Kiss Árpád tagadta, hogy ott járt volna, azt elismerte, hogy matricát váltott, mivel rendszeresen használja az autópályát. (pr)

 


Get Flash to see this player.

 

C-PRESS - HírTV

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Sport hírek