Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Deutsch tombolni kezdett: Még a fideszes barátait is lehülyézte
2011-03-29 07:54
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Deutsch tombolni kezdett: Még a fideszes barátait is lehülyézteLószar, geci, picsa - szabadszájú megjegyzésekre ragadtatja magát "dajcstomi" az alig három hete indított Twitter-oldalán, ahol megosztja a meglátásait, például, hogy "mélyéről párolog a bögre", valamint hogy a legjobb fideszes barátai körében is tombol a járványos meghülyülés.

 

 

 

 

 

"Vannak szemét alakok.Vannak aljas emberek. Vannak rosszindulatú örültek.Vannak irtózatos gecik.Vannak gusztustalan rohadékok. És van Gyurcsány" - ezt Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP listáján európai parlamenti mandátumot nyert fideszes politikus, Orbán Viktor korábbi Fidesz-elnöki kabinetfőnöke közli a Twitter-oldalán.

A twitter.com/dajcstomi alig három hete indult. Akkor pörgött csak föl, amikor a Subba-blog unalmasnak nevezte. Amit a képviselő úgy kommentált: "Lószar".
A meglepően őszinte posztok okán az oldal először személyazonossággal való visszaélésnek tűnt, azonban Deutsch hivatalos, a Fidesz hosztolta honlapjáról közvetlen link mutat rá.

A korábbi miniszterelnököt az első Orbán-kormány ifjúsági és sportminisztere (ilyen minőségében Gyurcsány egyik elődje) érezhetően nem komálja. Március 18-án például azt írta róla: "egyszer és mindenkorra elmehet a picsába." "Szánalmas fehérje halmaznak" nevezi, ugyanakkor azt írja róla, hogy minden szava aranyat ér a Fidesznek. Nem nagy barátja Szanyi Tibor szocialista országgyűlési képviselőnek sem, akinek tudatosan kisbetűvel írja a nevét.

A fideszes euroképviselő kiakadt azokon a sajtóközléseken, amelyek a március 15-ei, a Facebookon szervezett demonstráció résztvevőit próbálták megbecsülni. Ezzel összefüggésben megvan a véleménye a magyar nyilvánosságról: "Hazudnak. Ilyenek."

Szerinte a magyar sajtót homály és indulat jellemzi, valamint a teljes szakmai szétesettség, és etikailag is a padlón van. Ennek kapcsán megosztja azt a meglátását, hogy "A hazugság erőszak.A legalantasabb,legundorítóbb szellemi erőszak", illetve hogy "Mélyéről párolog a bögre. Nagyon.". Az utóbbi megfejtésén elemzőink még dolgoznak.

Dajcstomit ezenkívül földühítette Paul Lendvai aljassága, hiányolja a kukákat a margitszigeti Domonkos-rendház környékéről, megosztja, hogy melyik VI. kerületi kocsmában volt koktélozni, és hogyan érezte magát másnap. Örül a tavasznak, bizakodó volt és győzelmet várt a hollandok ellen.

Rendrakást követel egy, általa rg-nek nevezett sportágban, amelynek versenyén csalást látott, bár ha a ritmikus sportgimnasztikára gondolt, akkor azt rsg-ként kellett volna rövidítenie magyarul. (Egy olvasónk felhívta rá a figyelmünket, hogy a sportág neve rg-ként is használatos, ezért a fideszes képviselő nem tévedett). A betűhív idézetekből amúgy is kiderülhetett, hogy a miniszterviselt, jogvégzett képviselő a magyar helyesírásnak sem nagy barátja.

A legfrissebb, hétfői posztja ironizálni próbál: "Azt még miért nem fedezte fel,hogy az összes sportágban az összes sportolónk és csapatunk alkotmány ellenesen Magyarország néven szerepel?", amely közlésből egyéb hibák mellett az alany is hiányozni látszik. De hát alig több mint egy hete maga észrevételezte, hogy "a legjobb Fideszes barátaim körében is tombol a járványos meghülyülés".
 

 

C-PRESS - STOP!

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti általános horoszkóp 2020.május 26-tól június 1-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-05-26
  Ma a családi összejövetelek, látogatások, közös, nagy séták napja van. Hallgassuk meg egymást, és nyújtsunk egymásnak segítséget a lelki problémákban. Különösen gyermekeinkkel törődjünk többet!Ha elfogadási problémáink vannak, vagy párkapcsolatunk nem kielégítő, akkor ez a probléma gyakran a női szerveken keresztül, azok betegségében nyilvánulhat meg. Ilyenkor megjelenhetnek a mell, a méh, a petefészek cisztái, vagy más betegségei.
 • Heti munkahoroszkóp 2020.május 25-től 31-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-05-25
  Ma figyelmetlenek leszünk, érzelmeink töltik ki a napunkat. Fontos, hogy családias légkörben dolgozhassunk, nem tudjuk elviselni a feszültségeket. Számíthatunk rá, hogy főnökünk szeszélyesebben viselkedik! Ma érzékenyebb a gyomrunk, ne végezzünk operációkat ezen a területen! A gyomorproblémák, emésztési problémák javulnak, ha néhány napig csak zöldségfélét fogyasztunk. A gyümölcskúrák nem túl jók, hiszen savasítanak. Rágcsáljunk ma kekszet, ha fáj a gyomrunk!
 • Heti wellness horoszkóp 2020.május 24-től 30-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek