Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

NEONÁCIMENTES MAGYARORSZÁGOT
2011-03-21 09:21
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
NEONÁCIMENTES MAGYARORSZÁGOTHazánk és Európa szégyene. Kétségbeesett emberek fordultak Egyesületünkhöz a Magyar Gárdából szerveződő "Szebb Jövőt Polgárőrség Egyesület" Gyöngyöspata megszállása és a helyi cigány lakosság megfélemlítése miatt!

 

 

 

 

Természetesen azonnal a településre igyekeztünk, ahol megdöbbentő Hitleri korszak ideje tárult elénk ! Felnőttek és gyermekek félelme leírhatatlan volt, magukba roskadva, sírva kérték segítségünket a kanadai menekült státusz ügyében. A roma lakosok nap mint nap, életveszélyes fenyegetéseket kaptak, ostorral, nyeles fokossal és harci kutyával növelték a félelmet az emberekben. Mind ez történik a rendőrség jelenlétében!

Naponta volt amikor több alkalommal kellett védelmet kérni a Gyöngyösi r.kapitánytól a lakosság részére, mivel sokszor jött a hír hozzánk, rendőrök még csak a közelben sincsenek, ezt súlyos hibának tartjuk .Jómagam, két újságíróval felkerestem  azt a helyszínt ahol többek között a helyi /Jobbikos/ vezető szervezésében az "utca is befeketedett" a polgárőröknek nevezett seregtől! Sokan felteszik a kérdést, miért történik hazánkban évek óta a cigány és zsidó üldöztetés, rasszista támadások, és a közelmúltban történt kegyetlen cigány sorozat gyilkosságok ? Neves politológusok vélemény és az egyszerű józan és is tisztán láttatja velünk, csupán a szélső jobboldal /Jobbik/ parlamenti párt, politikai térnyerése áll mindezek mögött.

Az ÉKE kezdettől kéri a döntéshozó rendőri vezetőket, azonnal szüntessék meg országos szinten, a neonáci félelemkeltő tevékenységet addig, amíg nem dördülnek el újra a gyilkos fegyverek. A gyöngyöspatai önkormányzatban a kialakult helyzet miatt, fontos megbeszélést folytattunk. A fórum kissé nehezen kezdődött, viszont konszenzussal végződött. Jelenvoltak; Gyöngyösi rendőrkapitány, Országos Polgárőrség vezetője. Túrós András Altábornagy, polgármester, Száva Vince ÉKE-Jogvédő, Elnök, Helyi RKŐ Elnök -ÉKE koordinátor Farkas János, Piller Zsolt ÉKE-Mezőkövesd Elnöke és még mások. A polgárőr vezetők felvetették a problémákat és a cigányság érdekeit szolgáló programokat tárták elénk. Az egyik polgárőr vezető részéről az is elhangzott, a cigányok és nem cigányok ez idáig békességben éltek és nemtetszését fejezte ki a Jobbik által kialakított helyzet miatt.

Túrós András Úr, javaslatot tett az ott élő cigány emberek polgárőrségbe való belépésére, természetesen a feltételeknek megfelelve. A javaslatot megállapodás követte, olyannyira, hogy 17-én már 10 roma ember jelentkezett polgárőrnek az ÉKE helyi vezetőinél. Az ÉKE felajánlotta bűnmegelőzési előadásainkat és programjaink megvalósítását, mind ezt közösen az önkormányzattal, rendőrséggel, és polgárőrséggel.

Továbbá kértük  a jelenlévő cigány vezetőkkel egyetemben, a mesterségesen gyűlöletet keltő polgárőr név mögé bújtatott gárda azonnali eltávolítását a településről. Az utóbbi időben Európa és Amerika erős bírálatát joggal kiérdemelte hazánk, az emberi jogok semmibevételéért. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a tomboló rasszizmus vissza szoruljon, és a felelősök eleljenek bűneikért, hogy újra békében élhessünk mi Magyarok, a világ egyik legtöbb Nemzetiségeivel keveredett nép.


Tisztelettel:
Száva Vince
ÉKE - országos elnök
Mobil: 36 30 527 3160
E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
Web: www.mkp-eke.qwqw.hu
Magyarországi Nemzeti- Etnikai Kisebbségek
Érdekvédelmi Egyesülete (ÉKE)
1103. Budapest, Gergely u. 68.

Kelt;Bp. 211.03.18.

C-PRESS

 

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.május 30-tól június 5-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-05-30
  Ma a módszeres, összeszedett munka ideje van. Akár a kertünkben, akár lakásunkban rendet tehetünk, nem csalódunk majd az eredményben. Bár lassabban haladunk, de mindenre kiterjed a figyelmünk. Jól tesszük, ha odafigyelünk a táplálkozásunkra. Ha lehet, akkor részesítsük előnyben a könnyű, ám tápláló ételeket, például a zöldségféléket, amelyek nem terhelik meg annyira a gyomrunkat. Ma kerüljük a veszekedést, ne szítsunk feszültségeket!
 • Heti szexhoroszkóp 2020.május 29-től június 4-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-05-29
  Ma már komolyabb hangulatban leszünk, és visszafogottabb a viselkedésünk. Ha szeretünk piszkálódni, kritizálni, akkor ez a tulajdonságunk még inkább előtérbe kerül. Ez ok lehet egy jó kis veszekedésre, családtagjainkkal! Ma szégyenlősebbek leszünk, visszafogott a viselkedésünk, nem vágyunk a szenvedélyre. Nem szívesen beszélünk az érzelmeinkről, s nem ma van a napja annak, hogy új elemeket vigyünk a szexualitásunkba.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.május 28-tól június 3-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek