Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Kukoricán térdepeltetni az EU-diplomatákat
2011-03-16 07:56
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Kukoricán térdepeltetni az EU-diplomatákatNem elég az Európai Uniónak, hogy Orbán Viktor kiosztotta, Vona Gábortól is kapott egy pofont március 15-én. A Jobbik-elnöktől egy bezárt vidéki gyárban kapnák meg a magukét a diplomaták. A Fidesz a gazdagok pártja.

 

 

 

 

Néhány kiemelten durva megnyilvánulást leszámítva a maga módján visszafogott műsort tartott a Jobbik nagyjából négyezer ember előtt a Bajcsy-Zsilinszy út és az Andrássy út kereszteződésében. Talán a Gödör közelsége tette, talán a szép tavaszi délután, de ilyenkor tényleg csak a legmegátalkodottabbak gyűlölködnek.

 

Vona Gábortól, a rendezvény fő fellépőjétől meglepő módon az uniós diplomaták kapták meg a leginkább. A frakcióvezető szerint az uniós elnökség keretében a diplomatákat kukoricán kellene térdepeltetni egy bezárt vidéki gyárba,n luxusszállodák és osztriga helyett, hogy lássák, mit tettek az országgal. Ezt azért mondta, mert a kormány szerint az uniós elnökség legfontosabb feladata az euró stabilitása, a rendőrség szerint pedig az uniós rendezvények biztosítása. A Jobbik szerint viszont lennének ennél fontosabb feladatok is. A nap veszetese egyértelműen az Európai Unió, amely Orbán Viktortól is megkapta a magáét.

 

Vona szerint az MSZP a magyar történelem legmocskosabb pártja, a tolvajok pártja volt, a Fidesz viszont a gazdagoké. A Fidesz a gárdának ígért két pofont, de az egész társadalomnak keverte le, mondta. A Széll Kálmán terv ellenében kidolgozzák a IV. Béla tervet, melyben az államadósság újratárgyalsa, a devizahitelesek megsegítése, a szülői életjáradék kidolgozása és a csendőrség felállítása is fontos részlet, szociális támogatást pedig csak húszéves kor felett kaphatnának az anyák (további részleteket később árul majd el a tervből).

 

Magyarnak lenni annyi, mint minden nap küzdeni a szabadságért, mondta Vona, aki tovább is fűzte a gondolatot: aki nem küzd, nem magyar. A Fidesz teljesítményéről annyit mondott, Gyurcsánynál nem nagy dolog jobbnak lenni, mert nála csak a pokol van lejjebb.

 

Keményebben csapott oda Szegedi Csanád, a Jobbik EP-képviselője, aki azt mondta, a cigánybűnözés helyett most már gyilkos cigányterror uralkodik vidéken. Beszélt az alaptörvényről is, ami szerinte elfogadhatatlan, csakis a Szent Korona-tanra alapuló ősi alkotmányt fogadjék el. A Fidesz az MSZP bűntársává sarjadt a képviselő szerint, és ha máshogy nem megy az elszámoltatás, kétharmaddal olyan törvényt kellene alkotni, hogy minden Gy. F monogrammal rendelkező, 1961-ben Pápán szültetett egykori miniszterelnököt életfogytig börtönbe lehessen zárni.

 

Juhász Tamás, az Új Magyar Gárda Mozgalom kapitánya azt mondta, vidéken a fekete halál nevű ragály szedi áldozatait, amit nem pontosított, de a közönség reakciója alapján úgy tűnt, célba ért az üzenet. A Magyar Gárdát egyébként sem lehet betiltani, tudtuk meg Pörzse Sándortól, ez ugyanis szívben dől el.

 

C-PRESS - Index.hu

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti általános horoszkóp 2020.május 26-tól június 1-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-05-26
  Ma a családi összejövetelek, látogatások, közös, nagy séták napja van. Hallgassuk meg egymást, és nyújtsunk egymásnak segítséget a lelki problémákban. Különösen gyermekeinkkel törődjünk többet!Ha elfogadási problémáink vannak, vagy párkapcsolatunk nem kielégítő, akkor ez a probléma gyakran a női szerveken keresztül, azok betegségében nyilvánulhat meg. Ilyenkor megjelenhetnek a mell, a méh, a petefészek cisztái, vagy más betegségei.
 • Heti munkahoroszkóp 2020.május 25-től 31-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-05-25
  Ma figyelmetlenek leszünk, érzelmeink töltik ki a napunkat. Fontos, hogy családias légkörben dolgozhassunk, nem tudjuk elviselni a feszültségeket. Számíthatunk rá, hogy főnökünk szeszélyesebben viselkedik! Ma érzékenyebb a gyomrunk, ne végezzünk operációkat ezen a területen! A gyomorproblémák, emésztési problémák javulnak, ha néhány napig csak zöldségfélét fogyasztunk. A gyümölcskúrák nem túl jók, hiszen savasítanak. Rágcsáljunk ma kekszet, ha fáj a gyomrunk!
 • Heti wellness horoszkóp 2020.május 24-től 30-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek