Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Kövér beszólt Semjénnek: "ne színezze ki a történteket"
2011-03-04 07:54
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Kövér beszólt Semjénnek: "ne színezze ki a történteket"A házelnöknek az alaptörvény módosítás sebességével van baja, a parlamentben pedig igyekszik elkerülni, hogy belecsússzon a "tanár bácsi vagy a cenzor szerepébe". Ezt annak kapcsán mondta, hogy megkérdezték, miért nem utasította rendre Vona Gábort, amikor a Jobbik frakcióvezetője a cigányság népszaporulatának kezeléséről beszélt a közelmúltban.

 

 

 

 

A parlament fideszes elnöke a Heti Válasznak adott, csütörtökön megjelent interjújában arról is beszél, nem támogatja az alaptörvény népszavazásra bocsátását, illetve a gyermekek után járó plusz szavazati jog bevezetését. Arra a felvetésre, hogy Semjén Zsolt KDNP-elnök szerint éles vitájuk volt az alkotmányozásról a siófoki frakciószövetségi ülésen, Kövér László azt válaszolta: "a miniszterelnök-helyettes úr helyében nem színezném a történteket, hogy a KDNP erősebbnek tűnjön". Mint mondta, a maga részéről a vitát részben félreértésekre, részben "a kispárti létből fakadó túlérzékenységre" vezeti vissza. Kövér László rögzíti: nem tart szakadástól a pártszövetségben.

Jelzi, neki nem az alkotmányozás gyorsaságával, hanem inkább annak lassúságával van baja. Utal arra, hogy az Országgyűlés már 1994 és 1998 között is nekiveselkedett a feladatnak, és Magyarországnak már 20 éve ideiglenes alkotmánya van. A fideszes politikus felháborítónak tartja, hogy az MSZP és az LMP már most elfogadhatatlannak minősíti azt az alkotmányszöveget, amelyet még nem ismer. Szerinte az ellenzéki pártok azért ellenérdekeltek egy új alaptörvény megszületésében, mert az a Fidesz sikere lenne. "Az MSZP-től nem vártam többet, de az LMP magatartása csalódás" - fogalmaz Kövér László. A kormánypárti politikus nem támogatja az alkotmány népszavazásra bocsátását és a gyermekek után járó plusz szavazati jog rögzítését, amelyet egyfajta fordított cenzusnak tart.

Nem szeretnék annak a kísértésnek engedni, hogy házelnökként belecsússzak a tanár bácsi vagy a cenzor szerepébe - mondja annak kapcsán, miért nem utasította rendre Vona Gábort, amikor a Jobbik frakcióvezetője a cigányság népszaporulatának kezeléséről beszélt a közelmúltban. Kövér László jelzi, biztos volt benne, hogy Vona Gábor megkapja a megfelelő választ, ami a miniszterelnök részéről el is hangzott. Hozzáteszi, hogy bár a Jobbikot "szerencsétlen fejleménynek" tartja a magyar demokrácia szempontjából, felvetődik a kérdés: nem a politikai elit egyik felének képmutatása, illetve másik felének túlzott óvatoskodása hízlalta-e ekkorára ezt a pártot. Mint fogalmaz, ódzkodna attól, hogy felkínálják a Jobbiknak a házelnökkel folyamatosan vívott csetepaté, a mártírkodás lehetőségét akár kijelentések, akár a gárdamellény viselése kapcsán, amely szavai szerint bizonytalan jogi megítélés alá esik.

A Fideszen belüli konfliktusokat természetes jelenségnek tartja a miniszterektől és a képviselőktől egyaránt több megértést kérő Kövér László - derül ki az interjúból. 

 

C-PRESS - atv.hu

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.május 30-tól június 5-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-05-30
  Ma a módszeres, összeszedett munka ideje van. Akár a kertünkben, akár lakásunkban rendet tehetünk, nem csalódunk majd az eredményben. Bár lassabban haladunk, de mindenre kiterjed a figyelmünk. Jól tesszük, ha odafigyelünk a táplálkozásunkra. Ha lehet, akkor részesítsük előnyben a könnyű, ám tápláló ételeket, például a zöldségféléket, amelyek nem terhelik meg annyira a gyomrunkat. Ma kerüljük a veszekedést, ne szítsunk feszültségeket!
 • Heti szexhoroszkóp 2020.május 29-től június 4-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-05-29
  Ma már komolyabb hangulatban leszünk, és visszafogottabb a viselkedésünk. Ha szeretünk piszkálódni, kritizálni, akkor ez a tulajdonságunk még inkább előtérbe kerül. Ez ok lehet egy jó kis veszekedésre, családtagjainkkal! Ma szégyenlősebbek leszünk, visszafogott a viselkedésünk, nem vágyunk a szenvedélyre. Nem szívesen beszélünk az érzelmeinkről, s nem ma van a napja annak, hogy új elemeket vigyünk a szexualitásunkba.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.május 28-tól június 3-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek