Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Nyilvános - SAJTÓMEGHÍVÓ
2010-12-08 11:23
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Nyilvános - SAJTÓMEGHÍVÓFővárosi cigány önkormányzati képviselőként meg kell szólalnom és fel kell emelni szavamat a nyilvánosság előtt annak okán, hogy a Fővárosi Cigány Önkormányzat 2010. november 15-ei közgyűlésén a „Múltunk közös lesz a jövőben is" című díj kapcsán Tarlós István főpolgármester úrnak közpénzen, egy gesztus alapján aranygyűrűt ítélt meg.

 

 

 

 

Ezúton szeretettel meghívjuk a sajtó tisztelt képviselőit.

Időpont: 2010. december 10.-én, pénteken 11 órára.

Helyszín:1084 Budapest, Baross utca 89. (Budapest egyik legforgalmasabb zálogháza elé)

„Tarlós Főpolgármester úr begyűrűzve, meggyűrűzve?” c. utcai sajtótájékoztatóra.

Tiltakozásunkat fejezzük ki azzal, hogy egyik VIII. kerületi zálogház elé kértem a sajtó és a közélet résztvevőit, melynek jelentősége az, hogy a zálogházba többet járnak a cigányok, mint az FCÖ épületébe, mert a Fővárosi Cigány Önkormányzat saját klientúráját, képviselőit támogatja programokkal, pénzekkel, és nem a fővárosi cigány lakosságot. Tarlós István főpolgármester úr nem tett, illetve nem is tehetett ilyen rövid idő alatt (de reméljük, a jövőben tenni fog) a fővárosi cigányok érdekében érdemleges, kiemelkedő munkát, amiért Makai szerint aranygyűrűvel kéne jutalmazni.

A sajtótájékoztatón részt vesz és tartja:  Lakatos László a Fővárosi Cigány Önkormányzat elnökhelyettese és képviselőtársai, a budapesti roma közélet és a roma média. A sajtótájékoztató célja, hogy felhívjuk a figyelmet az új FCÖ megalakulása előtt, hogy a jelenlegi FCÖ elnök (Makai István) milyen formában kívánja elképzelni, közpénzen az előbbre jutását és a pozíció bevásárlást Tarlós Istvántól. – Ezzel részletesen foglalkozott a C-PRESS Hírügynökség, és a cikkében teljes egészében szószerintiben megtalálható a határozati jegyzőkönyv is.

Háttéranyag: http://portal.c-press.hu/201012037610/belfold/csik-tamas-tarlos-begyuruzve-meggyuruzve.html   linken is megtalálható.  

A sajtórendezvény után sajtóanyagot adunk, háttér dokumentációkkal.

További információt: Lakatos László 0630-597-0870 telefonszámon kérhet.

Kelt: Budapest, 2010.decermber 8.

 

Kapcsolódó anyagok:

- Csík Tamás: Tarlós Főpolgármester úr begyűrűzve, meggyűrűzve?

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.október 1-től 7-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-10-01
  Ma teli leszünk energiával, így akár a nehezebb házimunkákkal is megbirkózhatunk. Képesek vagyunk rá, hogy sokat dolgozzunk, de munkánk minősége hagy maga után némi kívánnivalót. Az alaposság ma nem lesz sajátunk. Szemproblémáink fokozottabban jelentkezhetnek. A leggyakoribb ilyen jellegű panasz a kötőhártya gyulladás. Ez a kellemetlen betegség idegen, zavaró anyag, pl. por, szennyeződés hatására lép fel.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.szeptember 30-tól október 6-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-09-30
  Ma kitör rajtunk az álmodozó kedv. Romantikus hangulatunk arra ösztönöz, hogy kimutassuk az érzelmeinket kedvesünk felé. Ma van az érzelmes szerelmi vallomások ideje. Ma a lábunkra kell jobban vigyáznunk, jobban tesszük, ha kényelmesebb lábbelit veszünk fel. Jó ötlet a talpmasszázs is, ami egész szervezetünket remekül felfrissítheti. Jót tesznek a frissítő lábfürdők is, használjuk az élénkítő citromos, vagy narancsos fürdősót.
 • Heti általános horoszkóp 2020.szeptember 29-től október 5-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk