Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Nyílt levél Farkas Flóriánnak és Balogh Miklós, Boxinak a Hajdú-Bihar megyei Lungo Drom elnökének
2010-11-24 08:58
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Nyílt levél Farkas Flóriánnak és Balogh Miklós, Boxinak a Hajdú-Bihar megyei Lungo Drom elnökénekTisztelt Urak! Teljes mértékben egyetértek törekvéseitekkel, mely szerint új cigánypolitikára van szükség, amely 3 pilléren nyugszik: törvényesség, erkölcs, szakmaiság. Abban is egyetértünk, hogy ezen a szűrőn mindenkinek meg kell rostáltassa magát.

 

 

 

 

 

Flórián! Veled kell kezdeni, aki hirdeted, zászlódra tűzöd a fenti pilléreket, hogy adj számot múltadról, annak erkölcsi, törvényességi, szakmai, kronológiai történéseiről, mondjuk 1975-től kezdődően. Aztán mennyire maradsz meg a rostán a köztársasági kegyelemmel, parlamenti mentelmi jogoddal (amivel elkerülted a veled szembeni jogos büntetőügyeket)?! Már nem is beszélve arról, hogy a 2010. októberi Kolompár ügyészségi feljelentése újabb parlamenti mentelmi jog igénybevételére fog kényszeríteni! Mindannyian tudjuk, hogy a pályázati pénzeket több helyre számoltátok el, és az OCÖ fizette vissza (havonként 1 millió forintjával) az általad felhalmozott, a te gazdálkodásodat terhelő be nem fizetett, több mint 72 millió adót. Ezt a kétharmados kormánytöbbség és az ügyészség sem tudja félremagyarázni, ez a te sarad, a te terhed!

 

Hogy van arcod pontosan nekem és másoknak tisztességről, erkölcsről, szakmaiságról papolni, miközben te magad nem felelsz meg az általad felállított mércének!?  Mostanában pedig nyilvános fórumokon úgy beszélsz, mintha Magyarországon te lennél a cigányok által elfogadott legitim, első számú vezető. Azt gondolod, hogy (állításod szerint) te fogod meghatározni, ki jó cigány és ki nem, ki kap támogatást és ki nem?! Tévedsz! Ezt eddig sem te döntötted el és ezután sem! Szégyent hozol a Fideszre, a szövetségesekre, mert egy demokratikus jogállamban nem játszhatod el a kiskirályt, nem viselkedhetsz 'rezsim uralkodóként'.

 

Teljesen látszik, nem tudod kontrolálni nyilvánosság előtt a gondolataidat, véleményedet, elvesztetted szakmaiságodat és a cigányok bizalmát.

 

Ezt azzal próbálod meg álcázni, hogy a kétharmados kormánytöbbséget használod saját pitiáner céljaid eléréséhez, ahelyett, hogy az általad hirdetett új cigánypolitikához valóban új értékeket mutatnál be.

Ilyenek: megbocsátás, együttműködés, empátia, tolerancia, bizalom kiépítése, szakmai emberek megkeresése, magad köré toborzása, valódi cigány egység kialakítása, közös fellépés a mindenkori kormánnyal szemben.

 

Ezt tudnám javasolni követendő magatartásként, de míg ezt nem látom, nem tartalak alkalmasnak a magyarországi cigányság elsőszámú vezetőjének.

 

Ezért felszólítalak,vagy változz meg, vagy mondjál le!

 

A továbbiakban arra is felszólítalak, hogy mások tisztogatása helyett a saját Lungo Dromodat tisztítsd meg! Már személyesen és írásban is tájékoztattunk Hajdú-Bihar megyei elnököd, munkatársaid törvényességet feszegető, minden erkölcsöt nélkülöző magatartására. A megyei elnököd munkájáról erkölcsi, törvényességi, szakmai megfeleléséről mellékletben tájékoztatlak, mert az egyedüli védelmünk veletek szemben, a nyilvánosság ereje.

 

Felszólítalak újra és megyei elnöködet, Boxit is, mondjatok le, ha csak bort isztok és vizet prédikáltok!

 

Hajdúszoboszló, 2010. november 18.

 

Galyas István

 

 

Nyílt levél Farkas Flóriánnak és Balogh Miklós, Boxinak a Hajdú-Bihar megyei Lungo Drom elnökének

 

Nyílt levél Farkas Flóriánnak és Balogh Miklós, Boxinak a Hajdú-Bihar megyei Lungo Drom elnökének

 

Nyílt levél Farkas Flóriánnak és Balogh Miklós, Boxinak a Hajdú-Bihar megyei Lungo Drom elnökének

 

Nyílt levél Farkas Flóriánnak és Balogh Miklós, Boxinak a Hajdú-Bihar megyei Lungo Drom elnökének

 

 

Kapcsolódó dokumnetumok:    

- Zsigó Jenő: be lehetne perelni Farkas Flóriánt 

- Nyílt levél Navracsics Tibor - Miniszter Úrhoz!

- Farkas Flórián öszödi beszéde: aki nincs velem, nem kap pénzt
- Nyílt levél Farkas Flóriánnak + Feljelentés
- Balogh Albert levele Farkas Flóriánnak - Ne adj el minket, testvér! Nem vagyunk olcsó bárányok!

- Vakvágányon a Lungo Drom
- Dokumentumtár I. - no comment, no secret...
- OCÖ büntetőfeljelentése Farkas Flórián ellen
- Eljárási kegyelem Farkas Flóriánnak: Elsikálva

 

C-PRESS

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
  • Heti szexhoroszkóp 2019.november 15-től 21-ig
    Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
  • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2019-11-15
    Ma mozgékony hangulatban leszünk, szívesen megyünk hosszabb-rövidebb utakra. Jó alkalom a mai, hogy vidékre utazzunk, leróni kegyeletünket elhunyt családtagjaink felé. Hasznos mindezt összekötni egy rokonlátogatással. Ma felületesebben viszonyulunk kedvesünkhöz, talán az empatikus tulajdonságok sem tengnek túl bennünk. Figyelmetlenek lehetünk és ezzel nagyon megbánthatjuk szerelmünket. Talán ki szeretné nekünk önteni a szívét és még csak végig sem hallgatjuk.
  • Te jó vagy úgy, ahogy vagy!
    Folyton másoknak akarunk megfelelni, miközben megfeledkezünk arról, hogy ez úgy, ahogy van, lehetetlen. Megannyi szerepben éljük az életünket, vagyunk gyermekek, szülők, beosztottak és felettesek, házastársak és szerelmesek, szomszédok, barátok, virtuális influencerek?
    image
  • Kínai horoszkóp: a Disznó hónapja az újrakezdést hozza
    Meglehetősen változékony és különösen aktív időszak várható a Disznó hónapjában, ezért ahogy mindig, most is érdemes minél tudatosabban felkészülni rá.
    image
  • Heti anya és gyermek horoszkóp 2019.november 14-től 20-ig
    Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek