Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Most dühösek és csalódottak vagyunk!
2010-11-17 09:08
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Most dühösek és csalódottak vagyunk!2010. november 16-án a Jobbik országgyűlési képviselői meggyalázták az első köztársaság vezetőjének, Károlyi Mihálynak a szobrát.

 

 

 

 

 

Tették ezt a több ezer embert lemészároltató, az országot a második világháború poklába vezető Horthy Miklós 1919-es budapesti bevonulásának 91. évfordulóján.

 

Vona Gábor párttársainak szoborgyalázó, provokáló szándéka már a rendezvény előtt nyilvánvaló volt, emiatt antifasiszta civilek szoborvédő ellendemonstrációt jelentettek be a Jobbik rendezvényének idejére. Erről a szándékukról csak azért mondtak le, mert nem kívánták a környék nyugalmát jelentős rendőrségi mozgósítással zavarni és el akarták kerülni a forgalomkorlátozó intézkedéseket.

 

Most dühösek és csalódottak vagyunk! Becsapva érezzük magunkat! Országgyűlési képviselői igazolvánnyal hadonászó huligánok bármit megtehetnek ebben az országban. Felháborító, hogy a mentelmi jogot néhány hónappal ezelőtt eltörölni akaró emberek ma ezen kiváltság mögé bújva közterületi szobrokat gyalázhatnak meg. Információink szerint a rendőrség ezt igyekezett megakadályozni, azonban a garázdaság bűntettét elkövető képviselőkkel szemben nem folytatták le az eljárást annak ellenére sem, hogy a tettenérés esetén a mentelmi jogot nem lehet figyelembe venni.

 

Ez a gyalázat nem történhetett volna meg, ha néhány hónappal ezelőtt a Fidesz meghatározó politikusa, a mostani házelnök Kövér László nem tett volna olyan kijelentéseket, amelyek bátorítólag hatottak a mostani demonstrálókra is. Ez a gyalázat nem történhetett volna meg, ha Pintér Sándor, a rend védelmének első számú felelőse határozott utasításokat ad kollégái számára, hogy mi a teendő az általunk is előre jelzett nyílt provokáció esetén.

 

A kormánypárt nem tudja, sőt valószínűleg nem is akarja megvédeni Károlyi Mihály szobrát.

 

Ezért most rajtunk a sor! A szoborgyalázó, mentelmi joggal takarózó garázdák tettére büszke és méltóságteljes demonstrációval reagálunk Károlyi Mihály szobránál. Hazánk első köztársasági elnöke előtti főhajtásra hívjuk minden jóérzésű honfitársunkat.

 

Találkozzunk 2010. november 21-én vasárnap 15.00 órakor Károlyi Mihály szobránál.

 

Helyszín: Budapest, V. kerület Kossuth tér, Károlyi Mihály szobor

 

Időpont: 2010. november 21-én (vasárnap) 15.00-tól

 

További információ:

Alföldi Andrea, ANTIFA Új Spartacus Liga, vezetője

Kalmár Szilárd, Zöld Baloldal, ügyvezető elnöke.

Ha tudsz hozz magaddal mécsest és/vagy őszirózsát!

 

C-PRESS

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2019.november 16-tól 22-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2019-11-16
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, szeretetre és gyengédségre vágyunk. Különösen nagy lesz bennünk a romantika iránti igény, szeretnénk közelebb kerülni párunkhoz. Ha nem hajlandó odafigyelni ránk, akkor megsértődünk. Ma mellkasunk kerül előtérbe, jól tesszük, ha néhány órát friss levegőn tartózkodunk. Érdemes a melleinkkel foglalkoznunk, sok olyan természetes eljárás létezik, amely növelheti a mellek feszességét. Ilyen lehet például a mellek kézi zuhanyozóval történő megedzése, melytől jobb lesz a mell tartása.
 • Heti szexhoroszkóp 2019.november 15-től 21-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2019-11-15
  Ma mozgékony hangulatban leszünk, szívesen megyünk hosszabb-rövidebb utakra. Jó alkalom a mai, hogy vidékre utazzunk, leróni kegyeletünket elhunyt családtagjaink felé. Hasznos mindezt összekötni egy rokonlátogatással. Ma felületesebben viszonyulunk kedvesünkhöz, talán az empatikus tulajdonságok sem tengnek túl bennünk. Figyelmetlenek lehetünk és ezzel nagyon megbánthatjuk szerelmünket. Talán ki szeretné nekünk önteni a szívét és még csak végig sem hallgatjuk.
 • Te jó vagy úgy, ahogy vagy!
  Folyton másoknak akarunk megfelelni, miközben megfeledkezünk arról, hogy ez úgy, ahogy van, lehetetlen. Megannyi szerepben éljük az életünket, vagyunk gyermekek, szülők, beosztottak és felettesek, házastársak és szerelmesek, szomszédok, barátok, virtuális influencerek?
  image
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek