Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Az Európai Roma Zenei Szakkollégium tehetségkutató felhívása - tehetségkutató
2010-11-12 19:43
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Az Európai Roma Zenei Szakkollégium tehetségkutató felhívása - tehetségkutatóAz Európai Roma Zenei Szakkollégium 2010. november 20-án meghallgatást tart Miskolcon, az Egressy Béni Zeneiskolában.

 

 

 

 

Várják 12-20 éves, zeneileg tehetséges roma fiatalok, közösségek és a velük foglalkozó szakemberek jelentkezését.

 

További információ:

 

Kőműves Judit
Ösztöndíj és hálózati koordinátor
CAMP EUROPE Felsőörs Projektiroda
Cím: 8200 Veszprém, Haszkovó u. 25/A
Tel.: 88/560-103, fax. 88/560-104
Mobil: 70/984-83-66
e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
web: http://www.campeurope.hu

 

Az Európai Roma Zenei Szakkollégium tehetségkutató felhívása - tehetségkutató

 

FELHÍVÁS

 

Ha szeretsz zenélni, és szeretnél zenélni tanulni,

gitáron (klasszikus, jazz, basszus), bőgőn, csellón, hegedűn, zongorán, cimbalmon,

ütős (pl. dob, percussion, darbuka) vagy fúvós (pl. klarinét, trombita) hangszeren,

12-20 éves roma fiatal vagy, és szeretnél iskolánkban tanulni,

várjuk jelentkezésed az EURÓPAI ROMA ZENEI SZAKKOLLÉGIUMba.

 

 

Amit mindenképpen írj meg számunkra:

 • Neved
 • Levelezési címed (hol kapod meg leghamarabb a levelet)
 • Telefonszámod (ha van sajátod, akkor azt, vagy szüleidét, iskoládét - amelyen a leggyorsabban elérhetünk, több számot is megadhatsz)
 • E-mail címed
 • Hol, kitől tanultál zenélni? (pl. otthon vagy zeneiskolában. Nem számít, ha nem jártál zeneiskolába.)
 • Tudsz kottát olvasni? (nem baj, ha nem)
 • Amit még fontos tudnunk rólad,

 

és küldd el postán levélként erre a címre:

Camp Europe Felsőörs Közhasznú Kft.

Veszprém

Haszkovó u. 25/A

8200

 VAGY e-mailben: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

 

 

Meghallgatás 2010. november 20-án, szombaton Miskolcon (Palóczy L. u. 4.) az Egressy Béni Zeneiskolában, tartjuk az itt élő és környékbeli fiatalok számára következő meghallgatásunkat.

 

Aki személyesen meghallgat:

Snétberger Ferenc Szakkollégiumunk alapítója, művészeti vezetője. Liszt-díjas gitárművész, zeneszerző; a Szakkollégium gitár tanszakának vezetője.

 

A meghallgatáson szólóban (azaz egymagad) effektek nélkül vagy zenekarban kell játszanod. A műfaj bármi lehet (pl. népzene, világzene, jazz vagy klasszikus). 2011/2012-ben énekeseket nem tudunk fogadni, ezért szólóénekkel kérünk, ne jelentkezz, és mulatós zenével sem.

 

A meghallgatáson zongorát, dobot, bőgőt és erősítőt biztosítunk.  Ha más hangszeren játszol, hozd magaddal. Ha nem tudsz hangszert hozni, írd meg.

 

A további meghallgatások helyszíne előreláthatólag Budapest (december 16.) és Salgótarján, Szeged, Pécs (2012. január-március) lesz. Az útiköltséget (autóbusz, vonat) térítjük - hozd magaddal a jegyedet.

 

A 60 legtehetségesebb fiú és lány Felsőörsön (a Balatonfelvidéken) tanulhat 2011 nyarán 6 héten át, majd ősszel és tavasszal 3 hétig. A Szakkollégiumban tizenkét héten át zenei, művészeti órákat, angol nyelvi, számítógépes ismereteket, és munkavállalással kapcsolatos képzéseket és roma kultúrismereti órákat tartunk, emellett minden tanulóval külön-külön is foglalkoznak mentoraink. Tanáraink lesznek olyan hazai világhírű művészek, mint: Snétberger Ferenc, László Attila, Oláh Kálmán, Szakcsi Lakatos Béla, és olyan kiváló nemzetközi vendégelőadók, mint Paolo Vinaccia, Tony Lakatos vagy Roby Lakatos.

 

A Szakkollégium a „normál" általános vagy középiskolai tanulmányok mellett is elvégezhető, tehát nem kell évet halasztani. Minden tanulónk iskolájával, családjával kapcsolatot fogunk tartani, és amiben szükséges, segítünk.

 

A Szakkollégium tanulói havonta ösztöndíjat kapnak.

 

A képzés a tanulók számára ingyenes, mivel a költségeket az iskola fenntartója, a Camp Europe Felsőörs Közhasznú Kft. vállalja. Napi teljes ellátást, azaz étkezést és szállást (2-4 fős fürdőszobás szobákban) biztosítunk minden tanulónknak.

 

Hétköznapokon 8-15 óráig tart a tanítás, utána szabadidős programokon (sport és kulturális programokon, kirándulásokon) vehetnek részt a diákok - szintén ingyenesen.

 

Az iskola Felsőörsön (Veszprém, megyében, a Balatontól 3 km-re), a Malomvölgyben található.  Korszerű tantermek, hangszerekkel felszerelt próbatermek, számítástechnikai oktatóterem, 130 fős koncertterem és sportpályák biztosítják azt, hogy a legjobb körülmények között tanulhass.

 

Ha idén mégsem nyersz felvételt, ne keseredj el, légy kitartó, mert a felvételit minden évben újra meghirdetjük.

 

Kedves Család! Zeneileg tehetséges gyermekük számára ez egyedülálló lehetőség. Kérjük, támogassák, hogy jelentkezése eljuthasson hozzánk; örömmel fogadunk minden jelentkezőt. Kollegáink a tanulmányok alatt családjukat is segíteni fogják.

 

Kapcsolat

 

Camp Europe Felsőörs Oktatási Közhasznú Nonprofit Kft.

8200 Veszprém, Haszkovó u. 25/A

Tel.: 88/560-103 fax: 88/560-104

Mobil: 70/984-83-66

E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Web: http://www.campeurope.hu

 

C-PRESS

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti általános horoszkóp 2019.november 19-től 25-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2019-11-19
  Ma már nyoma sem lesz bennünk a túlérzékenységnek, nagyvonalúan bocsátunk meg az elmúlt napok sérelmeiért. Játékos hangulatban vagyunk, szívesen szórakoztatjuk a kollégákat, de ne ezzel menjen el a munkanap! Érzékenyebbé válhat a keringési rendszerünk, ezért jó, ha ma nem erőltetjük meg magunkat különösebben, hanem pihenünk egy kicsit. Ha hajlamunk van rá, hogy a vállaink, hátunk izomzata fájdalmasan bemerevedjék, akkor ezzel számolnunk kell a mai napon.
 • Ajándék vagy a világ számára!
  Mindannyian különlegesek vagyunk, egyedi tulajdonságokkal és adottságokkal. Mindannyiunkban van olyan tehetség, ami csak ránk jellemző, amivel senki más nem rendelkezik, ami ahhoz szükséges, hogy betöltsük a saját küldetésünket.
  image
 • Ma van az év utolsó tízmilliószoros napja!
  A tibetiek szerint a tízmilliószoros napon minden, amit teszel, gondolsz, érzel vagy mondasz, az tízmilliószorosan száll vissza rád.
  image
 • Heti munkahoroszkóp 2019.november 18-tól 24-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek