Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Pisztolyt szegezett a polgárőr a romavezetőre
2010-06-17 16:20
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Pisztolyt szegezett a polgárőr a romavezetőreA polgárőrség vezetője pisztollyal fenyegette meg a romaszervezet vezetőjét, majd a polgármesterre támadt.

 

 

 

Gázpisztoly is előkerült egy utcai dulakodásban Pamukon: a helyi romaszervezet és a helyi polgárőrség vezetője esett egymásnak. A roma vezető állítja: rasszista szidalmak közepette fogtak rá fegyvert. A pisztolyt ragadó helybeli viszont azt mondja: védekeznie kellett, mert a férfi rárontott. Nem ez volt az első eset, hogy rendkívüli események történtek Pamukon.

Bogdán József, a pamuki romaszervezet vezetője azt mondta: azért vonta kérdőre a helyi polgárőrség vezetőjét, mert visszahallotta, hogy az illető szidalmazta őt és a polgármestert. Állítja: békésen lépett oda a férfihez, aki azonban ütni kezdte, mire ő sem volt rest a "védekezésre".

- Hamarosan kikapta az autóból a pisztolyát, a felesége pedig gázsprayt ragadott - számolt be Bogdán József. A dulakodókat egy helybeli asszony próbálta meg elsőként szétválasztani, majd két polgárőr, Bogdán István és Németh László is odasietett. Mindketten állítják: a polgárőr-vezető rájuk is pisztolyt fogott.

A Sonline.hu munkatársát Tóth Csaba polgármester hívta a helyszínre, s elmondta: a polgárőr-vezető rá is fegyvert fogott. Közlése szerint válogatott ocsmányságokat vágott fejéhez a pisztollyal hadonászó férfi, amiért a romákat pártolta. Tóth Csaba ezért feljelentést tesz, de a két dulakodót a helyszínre érkező rendőrök is feljelentették.

Megkerestük a polgárőr-vezetőt is, akinek az esetnél ugyancsak jelenlévő felesége nyilatkozott. Leszögezte: a történtekben semmiféle etnikai indíték sem játszott szerepet. A név nélkül nyilatkozó hölgy szerint a romaszervezet vezetője egyszerűen nekik rontott, s ők védekezni kényszerültek, így került elő az egyébként engedéllyel tartott pisztoly. A hölgy szerint az állítólagos szemtanúk ott sem voltak, csak később értek a helyszínre.

Elégtétel hangosbemondón?

A feleség elmondása alapján Pamukon jóval több gond van az utóbbi néhány évben, mint amiről ez az eset árulkodik. A polgármestert negatívan érintő vélemény igazolására megnevezett több helybelit, akiket fel is kerestünk. Egyikük sírva fakadt, amikor arról beszélt: nem mer nyilatkozni, mert a polgármester legkevesebb becsületsértési ügyet csinál belőle, ahogy arra már volt példa. Pamukon állítólag egyszer a község hangosbemondós autóján hirdették ki, amikor a település vezetője pert nyert valakivel szemben. 

 

C-PRESS - sonline

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek