Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Közös érdek a szélsőjobboldal visszaszorítása
2010-02-23 09:59
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Közös érdek a szélsőjobboldal visszaszorítása A politikának nem önmagáról kell szólnia, hanem a mindennapi élet problémáira kell választ adnia, az ország, a nemzet érdekében kell tevékenykednie

 

 

 

A különböző politikai oldalaknak össze kell fogniuk, hogy a rendszerváltás eredeti álmát valóra lehessen váltani - jelentette ki a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában hétfőn Mesterházy Attila.

 

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje azt mondta: e cél eléréséért enyhíteni kell a gazdasági világválság hatásait, vissza kell szerezni a politikába vetett bizalmat és fel kell lépni a radikalizmus, a szélsőjobboldal térnyerése ellen. Hozzátette: a két politikai oldalnak össze kell fognia a "nemzeti minimumhoz" tartozó ügyekben.

 

Szombati programhirdető beszédével kapcsolatban a kormányfőjelölt leszögezte: a politikának nem önmagáról kell szólnia, hanem a mindennapi élet problémáira kell választ adnia, az ország, a nemzet érdekében kell tevékenykednie. Ennek kapcsán kiemelte, hogy a Fidesz az elmúlt nyolc évben a kisebb szakpolitikai kérdéseken kívül semmiben nem értett egyet a kormányoldallal, pedig ez idő alatt több ügyben is történtek pozitív fejlemények.

 

Bár a válságkezelő program sok áldozatot kívánt, annak eredményeként Magyarország erősebben, versenyképesebben kerül ki a válságból, amint ahogy abba belement - hangsúlyozta Mesterházy Attila.

 

Arra a kérdésre, a választásokon előfordulhat-e, hogy az MSZP visszalép a Fidesz javára egy esetleges Jobbik egyéni győzelem megakadályozásáért, közölte: erre ma még nem lehet felelni, ezzel az első forduló után kell foglalkozni. Ma az MSZP azért dolgozik, hogy minél sikeresebben szerepeljen a választáson.

 

A szocialista kormányfőjelölt arra a felvetésre, mi az oka a radikalizmus erősödésének, azt válaszolta, hogy a 2006-os konvergencia-programmal, költségvetési szigorral kezdődő folyamatos megszorítás érzése és a világgazdasági válság hatása az emberekben egzisztenciális bizonytalanságot eredményezett. E mellett az elmúlt 20 évben csökkent a politika iránti bizalom.

 

Megismételte, hogy itt az idő, hogy a Fidesz és Orbán Viktor is csatlakozzon az MSZP-hez a szélsőjobboldallal szembeni küzdelemben. Közös érdek a szélsőjobboldal visszaszorítása, hiszen az rombolja a demokráciát.

 

A szombati beszéde fogadtatását firtató kérdésre Mesterházy Attila azt mondta: a fogadtatás pozitív volt. A beszéd célja az MSZP programjának, ajánlatának, a nemzeti modernizációnak a meghirdetése volt, illetve az, hogy jövőképet, politikai víziót vázoljon, valamint lelkesítsen. Hozzátette: föl kell rázni a szocialista szavazókat. Aki otthon marad, az a szélsőjobboldalra szavaz.

 

C-PRESS - MSZP.HU

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek