Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Választás 2010 - Az MKP a szegényeket képviselné a parlamentben
2010-02-09 12:25
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Választás 2010 - Az MKP a szegényeket képviselné a parlamentbenA Száva Vince nevével fémjelzett Magyarországi Kisebbségek Pártja (MKP) a szegények képviseletét látná el az Országgyűlésben, és programpontjai között egy roma bank létrehozása mellett a közbiztonságot erősítése és egy börtönprogram végrehajtása szerepel.

 

 

    

Az MKP miniszterelnök-jelöltje választási programját ismertetve az MTI-nek kedden azt mondta: egy ezer milliárd forintos krízisalap létrehozását szorgalmazzák, amelyből a társadalom leszakadt, mélyszegénységben és munkanélküliségben élő rétegei minimális kamattal terhelt megélhetési hitelhez jutnának.
    

A szociális jólét és új munkahelyek megteremtése mellett a fiatalok és a rászorulók lakásgondjain enyhítenének, egy diszkriminációmentes és teljesen ingyenes oktatással pedig a romák társadalmi integrációját segítenék elő.
    

Száva Vince pártelnök azt mondta: fontosnak tarják a rendőri állomány alkalmassági szűrésének szigorítását, az állomány tagjai által elkövetett bűncselekmények és visszaélések példás büntetését. Bevezettetnék az esküdtszéki bíráskodást, és börtönprogramjuk arra fókuszálna, hogy a büntetés-végrehajtási intézet ne "bűnözési akadémia", hanem hatékony átnevelő helyszín legyen.
    

Az MKP elnöke kijelentette: "a terjedő rasszizmus nem más mint a Jobbik és a jelenlegi parlamenti pártok többségének aljas politikai eszköze", ezért eltöröltetnék a parlamenti képviselők mentelmi jogát, a média, a politika vagy bármely más közélet szereplő "rasszista és népuszító megnyilvánulásait" pedig letöltendő börtönbüntetéssel szankcionálnák.
    

A "hit, biztonság, akart" jelszóval induló pártot február elsején vette jelölőszervezetként nyilvántartásba az Országos Választási Bizottság (OVB).
    

Az MKP a 2006-os országgyűlési és a 2009-es EP-választásokon is jelezte indulási szándékát az OVB-nél, de sem az egyéni képviselőjelöltekhez, sem pedig az országos lista állításához szükséges ajánlószelvényeket nem tudták összegyűjteni.
 

C-PRESS - MTI

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek