Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Halálbüntetés, "vissza a cigányútról" - íme a Jobbik programja
2010-01-20 11:02
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Halálbüntetés, "vissza a cigányútról" - íme a Jobbik programjaElkészült a Jobbik Magyarországért Mozgalom választási programja, ami sok meglepetést nem tartalmaz. A párt külön fejezetben ígéri a cigánybűnözés felszámolását, tervei között szerepel emellett az elszámoltatás, és az orosz kapcsolatok erősítése is. A Jobbik a halálbüntetést is visszaállítaná, a kapitalizmust pedig az "ökoszociális nemzetgazdaságra" váltaná fel.

 

 

 

A Jobbik bemutatta programját, amelyben számos abszurd terv kapott helyet. A STOP személyes kedvence a főváros elkorcsosult kulturális életének gyökeres megváltoztatása, mint terv, de dobogós helyre került a Trianon Múzeum is, amit azért kívánnának megnyitni, hogy a nemzetünket ért tragédiát soha és senki ne tudja elfeledtetni velük.

A párt nemcsak a kultúrára figyelne kormányra kerülése esetén, hanem a közbiztonságra is. Mint mondják, zéró toleranciát hirdetnének a jogalkotásban és jogalkalmazásban, melynek részeként visszaállítanák a halálbüntetést, továbbá a rendőrség mellett, "viszonylag kis szolgálati területen" működő, a "helyieket jól ismerő" csendőrséget állítanának fel.

A program szerint fontos szerep hárulna a jogerősen feloszlatott Magyar Gárda tagjaira is, akik akár a csendőrségben, akár a tartalékos haderőben, akár egyéb civil szerveződések területén válhatnának bevethetővé.

A programban természetesen a cigányokról is szó esik, sőt, valójában egy egész fejezetet szántak neki az alkotók. A fejezet címe: Vissza a cigányútról. A Jobbik kemény fellépéssel felszámolná a cigánybűnözést, ám arra nem térnek ki, hogy a kemény fellépés mellett milyen módszerekkel oldanák meg az általuk valósnak vélt problémát.

Öröm és boldogság

A Jobbik programja szerint nagy hangsúlyt fektetne emellett a honvédség megerősítésére, terveik szerint újra vonzóvá tennék a katonai életpályát a fiatalok számára. A boldog kis honvédek idilli képe mellett lennének szomorú emberek is a Jobbik-kormány alatt, a párt ugyanis elszámoltatna mindenkit, aki azt megérdemelné. Mint írják, sem a szegfűs, sem a narancsos, sem egyéb politikusbűnözés nem maradhat igazságtétel nélkül, amiről a Pongrátz Gergely Nemzeti Igazságtételi Központ lenne hivatott gondoskodni.

A pártnak gazdasági tervei is vannak, például, az ökoszociális nemzetgazdaság bevezetése, amit meg is magyaráznak, lévén, hogy a magyar nyelvben ez a kifejezés nem éppen mindennapi. Szóval, a gazdaság e szerint olyan lenne, ami az emberhez méltó környezet, az emberhez méltó élet és a magyarság érdekében korlátozott.

Válaszd a hazait!

A magyar áruk és szolgáltatások támogatása érdekében Válaszd a hazait!" jelmondattal országos mozgalmat kezdeményeznének, ezzel egy időben pedig újragondolnák a multinacionális vállalatok magyarországi jelenlétének szabályozását. A Jobbik szerint ugyanis a magyar vállalkozások hónapokon belül betölthetnék az országból esetleg kivonuló multinacionális vállalatok helyét.

Az alkotók nem feledkeztek meg a magyar nemzet újraegyesítéséről sem, amelynek érdekében következetes küzdelmet ígérnek a Kárpát-medencei magyarság kollektív jogaiért, a területi, gazdasági, kulturális önrendelkezés érvényesítéséért.

A külpolitikai fejezetek a fentieken kívül szorosabb kapcsolatokat helyeznek kilátásba a kulturális szempontból és származás szerinti rokon népekkel. A Jobbik határozott, gyors lépésekkel a kívánatos szintre emelné a kapcsolatokat a Közel-Kelettel, továbbá elemi érdeknek nevezi a növekvő befolyással bíró Oroszországgal való jó kapcsolat kialakítását és fenntartását is.
 

 

C-PRESS - Jobbik

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

cURL error 60: SSL certificate problem: certificate has expired

 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek