Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Az MCF egyeztetne a Tisztelet Társaságával
2009-12-25 10:51
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Az MCF egyeztetne a Tisztelet TársaságávalAz MCF Roma Összefogás Párt elfogadja a Tisztelet Társasága nevű szervezet meghívását és részt vesz a jövő hétfői egyezetésen - közölte a roma politikai tömörülés elnöke- A két szervezet vezetője hétfő délben találkozik.

 

 

 

Kolompár Orbán azt mondta: fontosnak tartják, hogy minden demokratikus szervezet vagy párt közösen lépjen fel a szélsőséges ideológiákkal szemben, és együttműködéssel, közös gondolkodással lépéseket tegyen, vagy kikényszerítse a Magyarországon szegénységben élő mintegy három millió ember élethelyzetének javítását, a nagycsaládosok és a nyugdíjasok százezreinek megsegítését.

Az MCF Roma Összefogás Párt elnöke, aki egyben az Országos Cigány Önkormányzatot is vezeti, úgy fogalmazott: félő, hogy a választások közeledtével újra csak ígéretekkel halmozzák a szegénységben élő állampolgárokat, köztük a cigányságot, és konkrét lépések nem történnek a foglalkoztatás és egyéb más területeken. "Az MCF Roma Összefogás Párt kíváncsian figyeli, hogy a 2010-ben esedékes országgyűlési választásokon induló politikai tömörülések milyen programot késztettek a romák társadalmi integrációjának elősegítése, a mélyszegénység és a munkanélküliség felszámolása érdekében" - tette hozzá Kolompár Orbán. A roma vezető emlékezetet, 2006-ban az országgyűlési és a helyhatósági, valamint 2009-ben az európai parlamenti választásokon önálló listát állítva mérettették meg magukat, és a roma párt elnöksége már korábban úgy döntött, felkészülnek a jövő évi választásokra, és a két ünnep között megvizsgálnak minden lehetséges szövetséget, koalíciót, együttműködési formát, amely a roma népcsoport érdekeit szolgálhatja.

A Magyar Nemzet keddi számában azt írta: az MSZP, a Kapolyi László vezette MSZDP, az MDF, az SZDSZ, az LMP, a Centrum párt és az MCF Roma Összefogás Párt is tárgyalni kíván a nyugdíjasok érdekében tevékenykedő, Schmuck Andor vezette Tisztelet Társaságával egy esetleges választási együttműködésről.

Schmuck Andor, a 142 ezer regisztrált tagot és 820 nyugdíjasklubot maga mögött tudó társaság ügyvivője a lapnak elmondta, hogy december 28-án és 30-án várják az európai parlamenti (EP) választásokon indult pártok vezetőit, hogy ismertessék elképzeléseiket a nyugdíjasokat érintő kérdésekben, valamint bemutassák saját elképzeléseiket, és az esetleges választási együttműködésről tárgyaljanak.

A Lehet Más a Politika kedden azt közölte, nem tárgyalnak a Tisztelet Társaságával, és emlékeztettek, az elmúlt hónapokban több alkalommal is kinyilvánították: egyedül mérettetik meg magukat az országgyűlési választásokon. Az LMP ezen túlmenően is kizár bármiféle választási együttműködést a jelenlegi politikai elithez kötődő szervezetekkel - tudatta az LMP.

C-PRESS

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2019-07-19
  Ma örülünk neki, ha gondoskodhatunk családtagjainkról, gyermekeinkről. Szívesen vesszük őket körül a szeretetünkkel. Az idős rokonainkkal való törődés napja van, - látogassuk meg, vagy hívjuk fel őket! Ma a szénhidrátok napja van, így jobban kell vigyáznunk a súlyunkra is. Talán ma előnyösebb, ha teljes kiőrlésű gabonából készült kenyeret, vagy magos zsömlét eszünk. Az édességektől őrizkedjünk, jobb, ha ma nem eszünk süteményt.
 • Heti szexhoroszkóp 2019.július 19-től 25-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2019-07-18
  Ma nagyon örülünk egy könnyed, kötetlen bulinak a barátainkkal. Nem tűrjük a bezártságot, ha kedvesünk túl rövid pórázon tart, akkor biztosan fellázadunk. Ma szükségünk lehet egy szabad estére. Ma tartsuk szem előtt a mondást, miszerint: "lassan járj, tovább érsz". Ha kapkodunk, vagy túlságosan rohanunk, akkor könnyen idézünk elő közlekedési baleseteket. Különösen érzékeny a bokánk, megránthatjuk, meghúzhatjuk, vagy kificamodhat.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2019.július 18-tól 24-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2019.július 17-től 23-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek