Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Arnóth megint bedurvult
2009-12-22 09:15
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Arnóth megint bedurvult Püspökladány polgármestere, volt országyűlési képviselő a cigányokat minősítette.

 

 

 

 

„Az, hogy engem néhány koszlobár cigány szid, egy meg a fene, belefér.” Ezzel a mondattal kezdődik a Naplóhoz is eljuttatott hangfelvétel, amelyen Arnóth Sándor, Püspökladány polgármestere hangját hallani. A továbbiakban arról beszél, hogy felvettek 363 embert különböző munkák elvégzésére, de minden tíz mellé hajcsár kellene, csakhogy nincs köztük ennyi gondolkodó, normális ember.

 

Ha valaki megpróbálná őket munkára kényszeríteni, azt megvernék. Többek között csontbrigádnak hívják őket – mondja a fideszes politikus.

 

Úgy tudjuk, a felvétel egy hónapokkal korábbi önkormányzati ülésen készült. Valószínűleg azért hozták most nyilvánosságra, mert a hírek szerint a Fidesz magyar Polgári Párt Arnóth Sándort jelöli országgyűlési képviselőnek a püspökladányi választókerületben. A jelenlegi képviselő Csontos János (MSZP) arra emlékeztet, hogy Arnóth-nak tavaly le kellett mondania a parlamenti helyéről, mert akkor is durva volt: Lógni fogsz! –kiáltotta az ülséteremben egy kormánypárti politikusnak.

 

Mindekit beperel – mondta válaszul

 

A püspökladányi polgármester szerint zárt üléseken készült felvételeket vágtak össze.

 

Természetesen első kérdésünket Arnóth Sándornak, püspökladány polgármesterének kívántuk feltenni a koszlobár cigányokat emlegető hangfelvétellel kapcsolatban, ő azonban közölte: nem nyilatkozik.

 

Annyit mégis mondott, hogy valakik zárt üléseken készült felvételekről vágták össze ezt a hanganyagot, de mindenkit beperel, aki nyilvánosságra hozza, vagy ír róla.

 

Nyomban utána Rácz Róberthez, a Fidesz MPP regionális igazgatójához fordultunk. Megkérdeztük: ismeri-e a hangfelvételt; ha beszélt erről Arnóth Sándorral, milyen megállapítással zárult a beszélgetésük?; Nem gondolja-e hogy szerencsétlen választás őt indítani képviselő-jelöltként, aki 2008 őszén maga kényszerült lemondani egy parlamenti bekiabálása miatt?; Nem tartja-e elfogadhatatlannak, hogy a párt egyik vezető helyi politikusa a cigányok említésekor a „koszlobár” jelzőt használja?; Van-e teendője a Fidesz Magyar Polgári Pártnak e felvétellel kapcsolatban?; Ha igen, mit terveznek tenni?

 

Rövid választ kaptunk: „A hangfelvételt nem ismerem. A választók joga eldönteni, kit tisztelnek meg a szavazatuk által a bizalmukkal” – nyilatkozta Rácz Róbert.

 

Kérdéseinket ezért eljuttatjuk a jelöltekről döntő Orbán Viktorhoz. Továbbá választ várunk arra is miért élvezi a bizalmát Arnóth Sándor, ha az edelényi polgármester, Molnár Oszkár hasonló ok miatt kegyvesztett lett – amint ezt Csontos János, a választókerület jelenlegi országgyűlési képviselője is felemlegette.

 

Ő egyúttal felszólította Orbán Viktort és a Fideszt, hogy legyen hű a korábbi döntéséhez, és lássa be: demokratikus társadalomban működő párt nem engedheti meg, hogy ilyen jelöltet juttasson a Parlamentbe.

 

C-PRESS - boon.hu

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.február 28-tól március 5-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-02-28
  Ma már energikusabbak leszünk, örülünk a kihívásoknak a munkahelyünkön. Talán még az sem zavar túlságosan, ha vitába keveredünk a munkatársakkal. Nem rejtjük véka alá a véleményünket, ami bizony konfliktusforrás lehet. Ma a szex elemi igényünkké válhat, meg akarjuk kapni kedvesünket. Ha nem akar kötélnek állni, akkor addig üldözzük szerelmünkkel, amíg be nem adja a derekát.
 • A hét érdem gyakorlata
  A lelki átalakulás, ami a belső béke felé vezet, majd az egyéni, családi, nemzeti és világbéke alapja lehet, napi meditációnkkal kezdődik.
  image
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.február 27-től március 4-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-02-27
  Ma tetterősnek, határozottnak érezzük magunkat, - úgy gondoljuk, hogy ki kell állnunk a saját érdekeinkért. A beleérző képességünk azonban nem nagyon működik, így talán nem is vesszük észre, hogy beletaposunk mások lelkébe. Ma több bennünk a szenvedély, örülünk az új szerelmi kalandnak. Nagyobb igényünk lehet a szexre is, s ha kedvesünk nem osztozik a vágyainkban, akkor belebonyolódhatunk egy új flörtbe.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek