Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
"Csodabogárként kezelnek" - mondja Halmajugra roma polgármestere *** Új nevet kaphat a Nyugati tér egy része *** Farkas Franciska: nem minden cigány vagyok, hanem egy ember *** JÁRVÁNY A CIGÁNYSORON *** Leltárt készített a kormány a szórakoztatóipar megsegítéséről *** "Arra kellenek a cigányok, hogy uniós milliárdokat hívhassanak le" - vélik civilek *** Beoltották Farkas Flóriánt, aki szerint a cigányság aggódik a balliberálisok miatt *** Az előítélet csak a megismerésig tart *** "Miért csak egy szkafanderben lehet teljes értékű egy cigány származású ember?" *** Hazánkban is, növekedett a cigányokkal szembeni kirekesztés és előítéletesség *** Drámai a helyzet: oltást a cigányoknak, cigányok, oltakozzatok! *** Koronavírus a szegregátumokban: sajnos a cigányság egyedül van a bajban! *** A cigányok hatszáz éve érkeztek meg a Kárpát-medencébe *** 30 millió forintos rendkívüli támogatás *** Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

A magyar nők is károsítják magzataikat? Fordulat Edelényben + Videó
2009-09-10 11:45
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
A magyar nők is károsítják magzataikat? Fordulat EdelénybenMolnár szerint ő nem cigány asszonyokról beszélt. No, de akkor kikről?

 

 

 

 

Terhes roma asszonyok szándékosan kárt okoznak magzataiknak, hogy így több családi pótlékot kapjanak – erre Edelény polgármestere, Molnár Oszkár tett utalást egy önkormányzati ülésen.

– Egy gondolatsor végén mondtam mindezt, ami pedig a videómegosztó oldalra felkerült, az egy vágott anyag – mondta a polgármester az ATV Jam című műsorában. Hozzátette: szó szerint nem mondta ki, hogy romákról beszél. Viszont akkor felmerül a kérdés: kikről volt szó?

A polgármester szerint teljesen más megvilágításba helyezi majd az elhangzottakat, amikor a teljes szöveget megismerik az emberek. Erre szerinte lesz lehetőség.

Molnár Oszkár elmondta, polgármesterek és orvosok megerősítették neki az elmúlt napokban, hogy ők is tudnak ilyen esetekről. Állítása alátámasztásaként azt is hozzátette, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében a csecsemőhalálozás aránya másfélszerese az országos átlagnak, a hat év aluli gyermekeknek pedig 11,5 százaléka sérült. Ez persze önmagában nem bizonyít semmit, hiszen tény, hogy a szociálisan hátrányos helyzetben élők között magasabb ezeknek a jelenségeknek az aránya.

Káló Károly, a BHIM Rao Egyesület elnöke a polgármester kijelentésére reagálva azt mondta, tettéért vállalnia kell a felelősséget. Hozzátette: amennyiben Molnár Oszkárnak valóban vannak bizonyítékai, akkor a rendőrséghez kellett volna fordulnia.

A polgármester viszont azt mondta, a védőnők félnek feljelenteni az érintett anyákat.

 

Ellentmondás az ügyben, hogy a Heti Válasz online- on ma kora reggel megjelent interjúban Molnár még azt állította, hogy roma asszonyok ütik a hasukat, hogy beteg gyerekek szülessenek.

 

 

Get Flash to see this player.

 

C-PRESS - ATV

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2021.szeptember 18-tól 24-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2021-09-18
  Ma nem tudunk figyelni a munkánkra, sokszor elkalandoznak a gondolataink. Ábrándozunk, szerelmes hangulatban lehetünk. Hívjuk fel kedvesünket napközben, vagy barátainkkal is felvehetjük a kapcsolatot. Ma értékes tápanyagokat fogyaszthatunk, ilyen a spenót. Ezt nemcsak a megszokott módon, hanem akár palacsintával is fogyaszthatjuk. A káposztafélék is sorra kerülhetnek, amelyek szintén nagyon gazdagok ásványi anyagokban.
 • Heti szexhoroszkóp 2021.szeptember 17-től 23-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2021-09-17
  Ma örömmel ápoljuk baráti kapcsolatainkat, szívesen szervezünk találkozókat. Kedvünkre vannak a nagy beszélgetések és az intellektuális jellegű programok. Menjünk el egy érdekes kiállításra! Vigyázzunk ma jobban a lábszárunkra, jobban tesszük, ha kényelmes cipőt veszünk fel, semmiképpen sem jó választás a magas sarkú, vagy túlságosan szoros lábbeli. Különösen akkor figyeljünk erre, ha egyébként visszeres problémáink is vannak.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2021.szeptember 16-tól 22-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 

Bulvár hírek

Sport hírek