Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
"Csodabogárként kezelnek" - mondja Halmajugra roma polgármestere *** Új nevet kaphat a Nyugati tér egy része *** Farkas Franciska: nem minden cigány vagyok, hanem egy ember *** JÁRVÁNY A CIGÁNYSORON *** Leltárt készített a kormány a szórakoztatóipar megsegítéséről *** "Arra kellenek a cigányok, hogy uniós milliárdokat hívhassanak le" - vélik civilek *** Beoltották Farkas Flóriánt, aki szerint a cigányság aggódik a balliberálisok miatt *** Az előítélet csak a megismerésig tart *** "Miért csak egy szkafanderben lehet teljes értékű egy cigány származású ember?" *** Hazánkban is, növekedett a cigányokkal szembeni kirekesztés és előítéletesség *** Drámai a helyzet: oltást a cigányoknak, cigányok, oltakozzatok! *** Koronavírus a szegregátumokban: sajnos a cigányság egyedül van a bajban! *** A cigányok hatszáz éve érkeztek meg a Kárpát-medencébe *** 30 millió forintos rendkívüli támogatás *** Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Romagyilkosságok: a gyanúsítottak tagadnak + Képek + Videó
2009-08-24 16:02
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Romagyilkosságok: a gyanúsítottak tagadnak + Képek + VideóMind a négy gyanúsított tagadja a romák elleni, hat halálos áldozatot követelő támadássorozat elkövetését - tájékoztatta a távirati iroda tudósítóját két gyanúsított ügyvédje, közvetlenül az előzetes letartóztatásukat elrendelő bírósági tárgyalást követően vasárnap kora délután.

 

 

 

A Budakörnyéki Bíróság a szökés, elrejtőzés, a bizonyítékok és az eljárás meghiúsítása, valamint a bűnismétlés veszélye miatt rendelte el a Debrecenben péntekre virradóra elfogott négy férfi elleni kényszerintézkedést, amely ellen hárman fellebbeztek.

Kende Katalin, a Pest Megyei Bíróság sajtótitkára közölte, hogy a Budakörnyéki Bíróság a Pest Megyei Főügyészség indítványára vasárnap elrendelte a négy gyanúsított előzetes letartóztatását, legfeljebb szeptember 23-áig. Ismertetése szerint valamennyi gyanúsított esetében megállapította a bíróság a szökés, elrejtőzés, valamint az eljárás meghiúsításának veszélyét, két gyanúsítottnál pedig a bűnismétlés veszélyétis megállapíthatónak tartotta.

 

 

Romagyilkosságok: a gyanúsítottak tagadnak + Képek + Videó


Ruzsbaczy Nóra, a 42 éves K. Árpád kirendelt védője telefonon nyilatkozva azt mondta, hogy az előzetes letartóztatásnál nem ismertetik, hogy milyen bizonyítékok állnak a rendőrség rendelkezésére. Mint mondta, két olyan gyanúsított van, akit csak egy bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak, míg a többieknél a sorozatjelleg is felmerült. Ezért tartotta a bíróság indokoltnak a bűnismétlés veszélye miatti kényszerintézkedés elrendelését is. Mint fogalmazott, a bűncselekmény gyanújának tárgyi súlya, és nem bizonyítékok alapján rendelték és rendelik el általában az előzetes letartóztatást. Ruzsbaczy Nóra a hétvégén már két alkalommal is beszélt védencével, és mint mondta, a további kihallgatások alkalmával is kapcsolatban lesznek. Közlése szerint K. Árpád „csak általánosságban beszélt” önmagáról és családi körülményeiről, mivel állítása szerint nincs köze egyetlen bűncselekményhez sem, amellyel gyanúsítják. Ruzsbaczy Nóra, a 42 éves K. Árpád kirendelt védőjének tájékoztatása szerint ügyfelét emberöléssel gyanúsítják, de a többi előzetes letartóztatásba került férfihoz hasonlóan tagadta a bűncselekmények elkövetését.

 

Romagyilkosságok: a gyanúsítottak tagadnak + Képek + Videó

 

Az MTI úgy tudja, a négy gyanúsított közül kettőnek kirendelt védője van, míg a másik kettőt meghatalmazott jogi képviselő védi. Ruzsbaczy Nóra azt mondta, hétfőn a rendőrség tovább folytatja a gyanúsítottak kihallgatását. A védő kifejtette: attól tart, hogy ügyfele vagy más gyanúsítottak családtagjait „retorzió érheti” a cigányság vagy más emberek részéről. Ruzsbaczy Nóra szerint K. Árpád a többi gyanúsítotthoz hasonlóan „rendezett családi körülmények között élt”.

Lőrincz Márton, a 30 éves P. Zs meghatalmazott védője azt mondta: védencét egy rendbeli emberöléssel és több rendbeli emberölés kísérletével gyanúsítják, többek között a galgagyörki támadással. (A Pest megyei településen tavaly július 21-én lőttek rá három romák lakta családi házra. A lövedékek az ablakokon keresztül az épület belsejében a falba fúródtak, de személyi sérülés nem történt.) A védőügyvéd tájékoztatása szerint a bíróság szökés, elrejtőzés, a bizonyítékok és az eljárás meghiúsítása miatt rendelte el védence ellen az előzetes letartóztatás, de mint mondta, ügyfelénél a bíróság szerint a bűnismétlés veszélye nem áll fenn.

 

Romagyilkosságok: a gyanúsítottak tagadnak + Képek + Videó


A négy férfit rohamsisakos, gépfegyveres kommandósok kísérték a bíróságra vasárnap délelőtt. A tárgyalás idején csuklyás, fegyveres kommandósok őrizték az épületet. A tárgyalás után a gyanúsítottakat a bíróság épületének hátsó bejáratán keresztül vitték el, egyikük karján nagyméretű tetoválást látott az MTI tudósítója. Sajtóhírek szerint két gyanúsított, K. I. és K. Árpád testvérek, és a négytagú csoport két tagja is náci jelképeket, horogkeresztet ábrázoló tetoválást visel a testén. A géppisztolyos kommandósok gyűrűjében távozó gyanúsítottak nem válaszoltak újságírói kérdésekre.

 

Get Flash to see this player.

  

C-PRESS - HírTV

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2021.szeptember 18-tól 24-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2021-09-18
  Ma nem tudunk figyelni a munkánkra, sokszor elkalandoznak a gondolataink. Ábrándozunk, szerelmes hangulatban lehetünk. Hívjuk fel kedvesünket napközben, vagy barátainkkal is felvehetjük a kapcsolatot. Ma értékes tápanyagokat fogyaszthatunk, ilyen a spenót. Ezt nemcsak a megszokott módon, hanem akár palacsintával is fogyaszthatjuk. A káposztafélék is sorra kerülhetnek, amelyek szintén nagyon gazdagok ásványi anyagokban.
 • Heti szexhoroszkóp 2021.szeptember 17-től 23-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2021-09-17
  Ma örömmel ápoljuk baráti kapcsolatainkat, szívesen szervezünk találkozókat. Kedvünkre vannak a nagy beszélgetések és az intellektuális jellegű programok. Menjünk el egy érdekes kiállításra! Vigyázzunk ma jobban a lábszárunkra, jobban tesszük, ha kényelmes cipőt veszünk fel, semmiképpen sem jó választás a magas sarkú, vagy túlságosan szoros lábbeli. Különösen akkor figyeljünk erre, ha egyébként visszeres problémáink is vannak.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2021.szeptember 16-tól 22-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 

Bulvár hírek

Sport hírek