Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
"Csodabogárként kezelnek" - mondja Halmajugra roma polgármestere *** Új nevet kaphat a Nyugati tér egy része *** Farkas Franciska: nem minden cigány vagyok, hanem egy ember *** JÁRVÁNY A CIGÁNYSORON *** Leltárt készített a kormány a szórakoztatóipar megsegítéséről *** "Arra kellenek a cigányok, hogy uniós milliárdokat hívhassanak le" - vélik civilek *** Beoltották Farkas Flóriánt, aki szerint a cigányság aggódik a balliberálisok miatt *** Az előítélet csak a megismerésig tart *** "Miért csak egy szkafanderben lehet teljes értékű egy cigány származású ember?" *** Hazánkban is, növekedett a cigányokkal szembeni kirekesztés és előítéletesség *** Drámai a helyzet: oltást a cigányoknak, cigányok, oltakozzatok! *** Koronavírus a szegregátumokban: sajnos a cigányság egyedül van a bajban! *** A cigányok hatszáz éve érkeztek meg a Kárpát-medencébe *** 30 millió forintos rendkívüli támogatás *** Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Hazudott, amikor a hírTV-t tette felelőssé (+videó)
2009-08-06 12:58
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Hazudott, amikor a hírTV-t tette felelőssé (+videó)Hazudott a köztévé roma magazinjának felelős szerkesztője a kislétai cigányok agresszív fellépésének okáról. Joka Daróczi János a távirati irodának adott tegnap esti nyilatkozatában a Hír Televíziót tette felelőssé a történtekért.

 

 

 

Get Flash to see this player.

  

 

A Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett sajtómunkás szerint a helyi romák hangulata mindaddig békésnek volt mondható, amíg a Hír Televízió tudósítója 13 órakor be nem jelentkezett a helyszínről.

 

Joka Daróczi azt állította, munkatársunk az élő kapcsolásban valószínűnek nevezte, hogy a gyilkosság indítéka a féltékenység volt. Holott tudósítónk szó szerint az alábbiakat mondta :


„A szerelemféltést említetted az előbb, Csaba, mint lehetőséget, ezt is megkérdeztem itt az utcában lévő emberektől, szomszédoktól, rokonoktól, mindenki cáfolta ezt a verziót és mindenki rasszista jellegű támadásra gondol. Mindenki ezt a verziót próbálja erősíteni."

 

A rendőrség sem zárta ki a lehetőségét

 

A Hír Televízió stábja és műholdas közvetítőkocsija déli 12 óra után érkezett meg tegnap a Budapesttől 250 kilométerre fekvő Szabolcs megyei községbe. Akkor már több tudósító, fotóriporter és operatőr dolgozott a gyilkosság helyszínén. A szerelemféltésről szóló feltételezés órákkal korábban jelent meg, az érintett hírügynökség jelentése szerint az értesülés forrásai a helybeliek voltak.

 

A féltékenység mint esetleges indíték más médiumok helyszíni tudósításaiban is megjelent, szintén szóbeszéd alapján. A Népszava beszámolója szerint a rendőrség sem zárta ki ezt a lehetőséget. A balliberális napilap azt írta, amikor munkatársai a helyszínen jártak, a nyomozók éppen az áldozat szerelmi viszonyairól kérdezték a lelőtt asszony édesanyját.

 

Elismerte, de bocsánatot nem kér

 

Joka Daróczi János ma délelőtt elismerte, alaptalanul vádaskodott, a munkatársunk tudósítását nem hallotta, a távirati irodának adott nyilatkozata szóbeszéden alapult. Bocsánatot mégse hajlandó kérni, és most már a teljes magyar sajtót felelősnek tartja az indulatok felkorbácsolásában.

 

C-PRESS - HírTV

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2021.szeptember 18-tól 24-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2021-09-18
  Ma nem tudunk figyelni a munkánkra, sokszor elkalandoznak a gondolataink. Ábrándozunk, szerelmes hangulatban lehetünk. Hívjuk fel kedvesünket napközben, vagy barátainkkal is felvehetjük a kapcsolatot. Ma értékes tápanyagokat fogyaszthatunk, ilyen a spenót. Ezt nemcsak a megszokott módon, hanem akár palacsintával is fogyaszthatjuk. A káposztafélék is sorra kerülhetnek, amelyek szintén nagyon gazdagok ásványi anyagokban.
 • Heti szexhoroszkóp 2021.szeptember 17-től 23-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2021-09-17
  Ma örömmel ápoljuk baráti kapcsolatainkat, szívesen szervezünk találkozókat. Kedvünkre vannak a nagy beszélgetések és az intellektuális jellegű programok. Menjünk el egy érdekes kiállításra! Vigyázzunk ma jobban a lábszárunkra, jobban tesszük, ha kényelmes cipőt veszünk fel, semmiképpen sem jó választás a magas sarkú, vagy túlságosan szoros lábbeli. Különösen akkor figyeljünk erre, ha egyébként visszeres problémáink is vannak.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2021.szeptember 16-tól 22-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 

Bulvár hírek

Sport hírek