Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Magyar Gárda: újabb botrány! Összeverte feleségét a kapitány
2009-07-19 08:53
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Magyar Gárda: újabb botrány! Összeverte feleségét a kapitányA STOP információi szerint a Magyar Gárda Pest megyei kapitánya súlyosan bántalmazta feleségét. Az orvosi látlelet alapján a nő orrcsontja eltört, bal szeme körül pedig duzzanat volt látható. A kapitány tagadja a történteket.

 

 

 

 

Egyre több a zűrös ügy a Magyar Gárda és a Jobbik Magyarországért Mozgalom körül. Amint arról a STOP is beszámolt, a Fővárosi Ítélőtábla július 2-án jogerősen feloszlatta mind a Magyar Gárda Egyesületet, mind a Magyar Gárda Mozgalmat, ehhez képest a Jobbik július 11-én megtartott nagygyűlésén újjáalakították a szervezetet.

Ezután a Budapesti Rendőr-főkapitányság eljárást indított annak tisztázására, hogy ki vagy kik követhettek el jogsértést azzal, hogy részt vettek egy feloszlatott társadalmi szervezet vezetésében. Az Országos Rendőr-főkapitányság szerint ugyanis aki a bíróság által jogerősen feloszlatott társadalmi szervezet vezetésében vesz részt, bűncselekményt követ el.

A szélsőjobboldalnak nemcsak emiatt főhetett a feje az utóbbi időben. Kiderült az is, hogy Vona Gábort, a Jobbik Magyarország Mozgalom elnökét olyan férfiak kísérik, akik alvilági körökben ismertnek számítanak Esztergomban. Egyikük, "Szkínhed Bandi" ellen ráadásul már többször történt büntetőjogi felelősségre vonás is, a többi közt súlyos testi sértésért, közokirat-hamisításért, garázdaságért, csődbűntettért, kerítésért, zsarolásért és csalásért.

 

Magyar Gárda: újabb botrány! Összeverte feleségét a kapitány

 

A STOP birtokába pedig most egy újabb igen kellemetlen esetet lefestő dokumentum került. A 2006-ban kelt orvosi látlelet alapján Csíkhelyi Levente, a Magyar Gárda Pest megyei kapitánya elég komolyan bántalmazta a feleségét, az irat szerint a hölgy törött orrcsonttal, bal arcfelén duzzanattal sétált be a XVI. kerületi önkormányzat Szakorvosi Rendelőjébe 3 évvel ezelőtt. "Arca, orrcsontja fájdalmas. Duzzanat a bal arcfélen és az orrcsonton. Orra duzzadt, deformált. Törés az orrcsonton" - áll a dokumentumban, amely említi azt is: férje tettleg bántalmazta a nőt.

Csíkhelyi Levente nevét a szélesebb értelemben vett közvélemény akkor ismerhette meg, amikor egy kerepesi iskolában egy fiatal hölgyet bántalmaztak roma fiatalok. Ekkor a barikád.hu információi szerint a kapitány intézkedett "az ügy részleteinek megismeréséről, a verést elszenvedő hölgy biztonságáról és a további bántalmazás megelőzéséről".

 

Magyar Gárda: újabb botrány! Összeverte feleségét a kapitány

 

A STOP megkereste Csíkhelyi Leventét, aki elmondta: ő bizonyosan nem bántalmazta a feleségét. "Nem tudok erről a dologról, számomra ez újdonság" - állította a kapitány, majd hozzátette: De nyilván, ha ezt önhöz valaki eljuttatta, akkor ő információval tud szolgálni. Kérdésünkre, hogy akkor ezek szerint nem volt olyan eset, amikor be kellett menni a feleségének a rendelőintézetbe, a következő választ adta: "Nem hiszem, hogy bármi ilyen jellegű dologban önnek kompetenciája van".

Természetesen szerettük volna megkérdezni Csíkhelyi Levente feleségét is a történtekről de őt nem értük el, a gárdakapitány pedig elzárkózott ettől. Magdolna elérhetőségét firtató kérdésünkre a következő választ adta: "Hagyjon engem békén ezzel! A magánéletünkhöz semmilyen köze nincs senkinek."

 

Magyar Gárda: újabb botrány! Összeverte feleségét a kapitány 

 

Magyar Gárda: újabb botrány! Összeverte feleségét a kapitány

 

 

C-PRESS - STOP!

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-06-21
  Mára tovatűnik a nehézkesség, lassúság. Felgyorsulunk, érdeklődésünk kitágul. Szívesen beszélgetünk, ismerünk meg új arcokat. Igaz, hogy kissé pletykássá válunk, ami nem tesz jót a munkakapcsolatainknak! Ma a reuma okoz panaszokat. Fájdalmas időszakokat jelent, így a nagyon megterhelő. A tünetek mérséklésére jó módszer, ha egy héten egyszer zöldségnapot tartunk, ami segíti a méreganyagok kiürülését a szervezetből. Segíthet a hagyományos fizikoterápiás kezelés.
 • Tanító pofonok - Így ne legyél ezotroll
  Ne aggódj, nem Makarenkó előtt akarok főt hajtani! Sallert sem ígérek senkinek, még annak sem aki egyébként megérdemelné, mert mi van, ha mégsem az a legjobb megoldás? A tanító pofon ugyanis létezik, de én nem helyeslem. Ettől ő még köszöni szépen jól van. Sőt, a sok ezónyálon csúszó spiricsiga még kiemelt figyelmével eteti is a pofonosztókat. Bocs, én nem állok be a sorba. Nem kérem a pofont és oda állok amellé, aki a pofont kapja. Elterjedt egy eléggé idealista, félre...
  image
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-06-20
  Ma érzékenyebbek leszünk a megszokottnál, ezért könnyebben megsértődünk. Vigyázzunk jobban egymás lelkére, mert a ma ejtett sebek nehezebben gyógyulnak. Ne ma provokáljunk veszekedéseket! Ma érzékenyebb a gyomor területe, ne végezzünk operációkat ezen a területen! A gyomorproblémák, emésztési problémák gyakran javulnak, ha néhány napig csak zöldségfélét fogyasztunk. A gyümölcskúrák nem túl jók, hiszen savasítanak.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-06-19
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, mindent a szívünkre veszünk. Akár ok nélkül is megsértődünk. A békülés nehéz lesz, inkább duzzogva vonulunk félre. Nincsenek ínyünkre az új helyzetek, új arcok. Ma azt tapasztalhatjuk, hogy felszaporodik a víz szervezetünkben. Néhány kilóval többet mutat a mérleg, de nem kell pánikba esnünk, hiszen ez nem valódi súlygyarapodás. Megtehetjük, hogy csalánteát iszunk, - kúraszerűen ? hat héten keresztül.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-06-18
  Ma már nyugodtabb hangulatban leszünk, - nyoma sincs már bennünk a tegnapi feszültségnek. Türelmesen dolgozunk, és az sem ráz meg nagyon, ha sok munkával kell megbirkóznunk. Ma érzéki hangulatban leszünk, így minden olyan szépségápolási praktikát élvezünk, amely egyben kellemes is. Jó ötlet egy finom masszázs, s ha már masszíroztatunk, akkor kérjük meg a masszőrt, hogy tápláló krémmel végezze a műveletet!
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek