Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

ona Gábor: a cigánybűnözés politikai támogatást élvez
2009-05-26 09:00
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
ona Gábor: a cigánybűnözés politikai támogatást élvezSiófok | Kormánytámogatást élvez a cigánybűnözés Vona Gábor szerint. A Jobbik elnöke nem hagyta ki Siófokon a tavaly nyári romafelvonulás felemlegetését pártjának kampánykörútján.

 

 

 

– Magyarországot a bűnözők uralják – mondta a Jobbik vasárnap esti siófoki lakossági fórumán Vona Gábor, a párt elnöke.


 – Léteznek politikai bűnözők, gazdasági bűnözők, vidéken pedig  cigány bűnözők vonulnak fel – utalt a tavaly nyári siófoki eseményekre Vona, aki azt hangsúlyozta: a cigány bűnözés nem rasszista kifejezés, hanem kriminológiai fogalom, és igenis vannak olyan bűncselekmények, például uzsorázás, színesfém-kereskedelem, tömegverekedések provokálása, késelések, amelyek a cigánysághoz köthetők. – A cigánybűnözés létezik, és politikai, kormánytámogatást élvez, így burjánzik – állítja a párt vezetője, aki szerint a Jobbiknak köszönhető, hogy cigányság ügyét már nem lehet takargatni.

 

– Hazudjanak az életükért – buzdított Vona, aki ezt azzal kapcsolatban mondta: ha valaki netán azt látja, hogy a kertje végében Sztojka Iván bodzát szed, akkor a rendőrséget ne azzal hívja, hogy Sztojka van a kertjében, hanem azt, hogy a Gárda masíroz ott. Szerinte ugyanis ez a biztos recept ahhoz, hogy egy megye összes rendőrje, de még a Rebisz is a helyszínre érkezzen. – Az a brutális, hogy ez így van – jegyezte meg a pártvezér és hozzátette: a rendőrségnek Magyarországon mindenre van pénze: tomfára, könnygázra, de még csillagháborús felszerelésre is, de arra, hogy a vidéki embert megvédje, arra nincs.

A Jobbik egy csapásra, a csendőrség visszaállításával oldaná meg a közbiztonság problémáját, de programjuk központi elemének a nemzettudat felélesztését tartják. Ezért is az a címe a programjuknak, hogy Magyarország a magyaroké.
– Amit még az elkövetkező két hétben kapni fogunk, abban nem lesz köszönet. Mindent meg fognak tenni azért, hogy eltapossanak bennünket – utalt az Európai Parlamenti választásokra való felkészülés finisére Vona Gábor a Jobbik elnöke, aki szerint a párttól nem az emberek, hanem éppen hogy a többi párt fél. Sorra is vette, hogy ki miért tart tőlük.

 

Véleménye szerint a Fidesz attól fél, hogy ha a következő választások idején a Jobbik bejut a Parlamentbe, véget ér a szavak ideje. Az MDF a 20 éve tartó, és a Vona által jól jövedelmező időszaknak nevezett korszak lezárulásától tart. Az MSZP tagjai a rájuk váró börtöntől félnek, míg az SZDSZ - Vona tézise szerint - attól retteg, hogy lerántják róluk a leplet, és kiderül, hogy az ország elmúlt két évtizedét valójában ők irányították.


Az összejövetelen Szilágyi György, a Nemzeti Egyletek országos fő-koordinátora azt mondta: Morvai Krisztina lehet Magyarország nagyasszonya, Vona Gábor pedig alkalmas arra, hogy igazi államférfivá váljon.  

 

C-PRESS - sonline.hu

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-01-21
  Ma akkor is energikusnak érezhetjük magunkat, ha hosszúra nyúlt az előző este. A sok alkohol hatása is könnyebben elmúlik. Jól tesszük, ha a mai napon többet pihenünk. Sétáljunk egy nagyot és együnk könnyű ételeket! Ma fontos lesz, hogy megkíméljük magunkat a méreganyagoktól. A káros anyagok elsősorban a cellulitis nevű zsírlerakódás képében raktározódnak el. Az ünnepek után egyébként is nehezebbek lehetünk néhány kilóval. Igyekezzünk megszabadulni a feleslegtől!
 • Heti általános horoszkóp 2020.január 21-től 27-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-01-20
  Ma türelmetlenebbek leszünk, nehezebben mennek az aprólékos feladatok. Meg vagyunk győződve arról, hogy kizárólag nekünk lehet igazunk, így könnyen keveredünk vitába. Sajnos erőszakosan akarjuk meggyőzni egymást. Ma fogyasszunk több gyümölcsöt, rendkívül jót tesz szervezetünknek! Akik hajlamosak a savasodásra, bánjanak kicsit óvatosabban a gyümölccsel, éppen a savtartalma miatt. Jó ötlet, ha egyúttal néhány darab kekszet is elropogtatunk.
 • Heti munkahoroszkóp 2020.január 20-tól 26-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Heti Tarot, Vigyázat: a csalás hete következik
  A Tarot kártya ősi misztikussága évszázadok óta vonzza az embereket. Nem csoda, hiszen egy rendkívül precíz és sokoldalú önismereti és sorselemző eszköz. Grace lapjai csalás lehetőségét sejtetik, ugyanakkor pozitív energiákra is számíthatunk.
  image
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek