Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Kiss Péternek kell bevetetnie Bajnai keserű piruláit
2009-04-16 09:17
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Kiss Péternek kell bevetetnie Bajnai keserű piruláitA cigánytelepek felszámolására elkülönített pénz zárolásának feloldását javasolja majd az új kormánynak a társadalompolitikai egyeztetésért felelős Kiss Péter. A megszorítások társadalmi elfogadtatásáért felelős tárca nélküli miniszterjelölt látja a törekvést a partnerségre a munkaadói és munkavállalói érdekképviseletekben.

 

 

 

2007 decemberében a Liga Szakszervezetek felhívására ezrek tüntettek a több biztosítós egészségügyi rendszer bevezetése ellen. Most a Bajnai Gordon által tervezett megszorítások miatt hirdetett általános sztrájkot az érdekképviseleti szövetség április 30-ra.

Gaskó István, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének elnöke elmondta, hogy felhívták rá minden munkavállaló figyelmét, hogy akik ezzel a kormányzati csomaggal nem értenek egyet, ugyanerre az időre szervezzenek hasonló munkabeszüntetéseket.

A Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége nem várja meg a hónap végét, az MSZP szövetségesének számító érdekképviseleti tömörülés már szombaton utcára viszi az embereket. A tüntetéshez több konföderáció is csatlakozik. A közszféra dolgozóit tömörítő Szakszervezetek Együttműködési Fóruma eredetileg távol maradt volna, ma már ő is részvételre hívja fel tagszervezeteit. Az érdekképviseleti szövetség elnökének fia az MSZP elnökségi tagja, testvére pedig az önkormányzati tárca várományosa.

Arra a kérdésre, hogy Kiss Péternek a Szakszervezetek Együttműködési Fórumával egyszerűbb dolga lesz-e a tárgyalások során, mint például a VDSZSZ-szel, a miniszter azt válaszolta, nem gondolja. „És azt is látom, hogy van egy óriási partnerségre való törekvés a munkaadói, munkavállalói szervezetekben legalábbis a józanabbakban” - tette hozzá.

A többi érdekképviselet kijózanítása Kiss Péterre, a Horn- és a Medgyessy-kormány munkaügyi miniszterére vár. Neki kell bevetetnie a szakszervezetekkel Bajnai Gordon keserű piruláit.

Kiss Péter azt ígérte, az Országgyűlés emberi jogi bizottságában, a cigánytelepek felszámolására elkülönített pénz zárolásának feloldását javasolja majd az új kormánynak.

 

C-PRESS - HírTV

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk