Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Semmi konkrétumot nem mondtak Bajnai jelöltjei
2009-04-16 08:05
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Semmi konkrétumot nem mondtak Bajnai jelöltjeiMi köze volt Hónig Péternek a Malév csődjéhez? Mit kezd Oszkó Péter a magyar adórendszerrel? Hogyan és kiket nevelne hazafiasan Szekeres Imre? Mivel tölti a napjait a továbbiakban Kiss Péter? Ficsor Ádám elbukott! Kövesse a miniszterek bizottsági meghallgatásait a Hírszerzőn!

 

 

 

Az Országgyűlés illetékes bizottságai tegnap este óta erőltetett menetben hallgatják meg a Bajnai kormány új és nem annyira új minisztereit. Összefoglalónk.

Az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága még kedden, Bajnai Gordon miniszterelnöki eskütétele után meghallgatta Draskovics Tibor régi-új igazságügyi és rendészeti minisztert, valamint Molnár Csabát, a kancellária új vezetőjét. Draskovics újfent a "gyűlöletbeszéd" alkotmányos üldözése mellett tört lándzsát, Molnár a Miniszterelnöki Hivatal profiltisztításáról beszélt. A részletekért kattintson! 

Németh Zsolt fideszes bizottsági elnökkel együtt a külügyminiszter-jelölt is enyhén szólva furcsállotta az orosz Szurgutnyeftyegaz tulajdonszerzését a Mol-ban. Balázs Péter szerint "kétségtelen jelei vannak Oroszország expanziójának", ezzel együtt fontosnak nevezte a Moszkvával való viszonyt is. A külügyminiszter-jelölt a kiemelt célok közé sorolta a 2011 első felében bekövetkező magyar EU-elnökségre való felkészülést, részletek itt olvashatók.

Kinőni az adósságot

Az MSZP-s és SZDSZ-es bizottsági tagok támogatásával elfogadta Oszkó Péter pénzügyminiszter-jelöltségét szerdán a költségvetési bizottság. Ami pénz van, azt a foglalkoztatás növelésére kell fordítania az országnak, akár adóátrendezés formájában is, mert a gazdaság jövedelemtermelő képességének emelése nélkül nem tudjuk "kinőni" az államadósságot - hangsúlyozta pénzügyminiszter-jelölti meghallgatásán Oszkó. A meghallgatásról bővebben itt olvashat

 

Semmi konkrétumot nem mondtak Bajnai jelöltjei

A változás és a folyamatosság maga: Kiss Péter 

 

Az Országgyűlés Gazdasági és Informatikai Bizottsága 16 igen, 12 nem és 1 tartózkodás mellett támogatta Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszterré való kinevezését. A jelölt a kinevezést megelőző bizottsági meghallgatáson elmondta, hogy általában olyan helyekre hívták, ahol nehéz helyzet volt, és ebbe most is sikerült "beletalálnia". Hónigot korábbi üzleti ténykedéséről, így a Malévnál betöltött szerepéről is faggattá. Részletek itt!

Székely Tamás egy évvel ezelőtt „béketeremtőként” lett a kisebbségivé sorvadt Gyurcsány-kormány tagja; az ellenzék most az elmúlt egy év tétlenségét és mostani programtalanságát vetette a szemére. Nézze meg, milyen érvekkel bombázták a régi-új minisztert! 

És kattintson még párszor!

Ön is kíváncsi, mivel foglalatoskodik a jövőben Kiss Péter? Pillantson ide és tudja meg, vagy találgasson tovább!

Szekeres Imrét ugyan nem támogatták a honvédelmi bizottság ellenzéki képviselői de Lázár János szerint ez nem neki, hanem Bajnainak szól. A miniszterrel továbbra is együttműködik a bizottság-beli ellenzék. Olvasson itt bővebben arról, micsoda Szekeres Imre szerint a „hazafias nevelés”!

A fentiek után nyilván senki nem lepődik meg, amikor megtudja: Herczog László sem árult el semmit terveiből, mondván, hogy minden kiderül a kormányprogramból. Ha mégis érdekli, mi történt a miniszterjelölt meghallgatásain, kattintson!

Valamint: a mezőgazdasági bizottság támogatta Gráf Józsefet. Az önkormányzati bizottság is támogatta Varga Zoltánt, bárki legyen is ő. Talán még emlékszünk Hiller Istvánra, na ő is átment a próbán, a miniszter azt mondta, a tárcáját érintő kormányzati struktúrában és feladatkörben nincs változás. A polgári nemzetbiztonsági szolgálatok irányításáért felelős miniszterjelölt, Ficsor Ádám viszont - egyedüliként - elbukott a szakbizottság előtt. Ja, és ismét Szabó Imre lehet a környezetvédelmi miniszter.

 

C-PRESS - Hírszerző

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek