Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Csorba Lajos: Tisztelt Magyar választó polgárok!
2009-03-31 11:25
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Csorba Lajos: Tisztelt Magyar választó polgárok!2010-ben hogyan növelhetjük Magyarország lakosainak számát?

2010-ben a Fideszre kell szavazni! Kettős állampolgárságot ígér a határontúli magyaroknak.
Nem kell Magyarországon erőltetnie a népesség növekedését, mert az, pénzbe fog kerülni.

 

 

 

 

Viszont a szavazó táborát így meg tudja erősíteni. 2009. 03. 26.-án a Jobbik Magyarországért mozgalom -MIÉPés a Fidesz, tüntetésre hívták fel a figyelmünket Surányi György lakása elé, mert féltek attól, hogy Surányi úr elvállalja a miniszter -elnöki felkérést. Ma, ha nem Orbán Viktort kérik fel miniszterelnöknek és nem a Fidesz, kormányozhat, akkor a demokráciával szemben meglehet félemlíteni azokat a nagy szaktekintélyű embereket, akik tenni kívánnának az országért és az ország népéért. Vona Gábor szavait idézem" Mutassuk meg neki, milyen napok várnak arra a miniszterelnökre, aki nem a Fidesz támogatását élvezi." Ma úgy gondolom, hogy a demokráciát és az alkotmány törvényeit a Fidesz határozza meg.

 

Csorba Lajos: Tisztelt Magyar választó polgárok! 

 

Kedves választó polgárok!

 

Van egy párt, aki 98-2002-ig kormányon volt, és mindent meg tett, hogy a népjólétben éljen. Kánaán volt 98-2002-ig a Magyar népnek, mert nagy volt annak a pártnak a szociális érzékenysége, nem követte tán még az inflációt sem a nyugdíj emelése, családi pótlék minimálisan emelkedett. A minimálbér emelésével sem dicsekedhettek, az autópálya építésével sem dicsekedhettek, mert ha jól vagyok tájékoztatva nem érték el a 150 km-t sem, de fel lehtne sorolni ide még sok mindent...

 

De azt tudom, hogy a hatalom átvételekor Horn Gyulától és Bokros Lajostól feltöltött kasszát vettek át és nem volt világválság és nem volt Magyarországon válság.

Ez a párt akar kormányozni, ez a párt követeli az előre hozott választást, ez a párt azt kiabálja ma, hogy a nép akaratát kell figyelembe venni és a nép akarata, teljesüljön. 

Elfelejtette ez a párt, hogy háromszor bukott és egyszer úgy bukott, hogy a kettős állampolgárságot a Magyar nép magas többséggel elutasította.

 

Most úgy gondolja Orbán Viktor úr, hogy két -harmados többséget fog  szerezni a parlamentben és mindent megtehet majd, és úgy módosíthatja az alkotmány törvényeit, hogy a királysága biztosítva legyen az elkövetkezendő 20 évre.

 

Remélem, odáig nem jut el, hogy a Szent István koronát megbecstelenítse azzal, hogy megkoronáztatja önmagát.

Remélem, hogy a magyar választópolgárok nem vakok és nem hiszik, hogy Orbán Viktor ebben, helyzetben nagyobb eredményt tudna felmutatni és nem a magyar nép sanyargatásával  fogja az ország stabilizálását elérni, ha sikerül.

De ahhoz minket, kis embereket prés gépbe kell helyeznie

 

Kedves választó polgárok!

 

Kérlek benneteket,  hogy a szavazó urnánál nagyon gondoljuk meg, hogy királyságot kívánunk támogatni, vagy olyan képvislőket a Parlamentben, akik nem uralni akarnak minket, hanem szolgálni.

Kérem a sajtót, hogy nyílt levelem eljuttassa el a magyar választópolgárokhoz!
Csorba Lajos az országos roma szakmai tanács alelnöke
 
C-PRESS

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.június 6-tól 12-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-06-06
  Ma jellemző lesz ránk a jókedv és az optimizmus. Erőnk teljében leszünk, nem rettenünk vissza a máskor nehéznek tűnő feladatoktól sem. Talán csak a türelemnek leszünk híján: nem kedveljük az aprólékos teendőket. Ma májunk kerül előtérbe, egészségünk szempontjából. Májunkat sokáig tudjuk gyilkolni, anélkül, hogy bármilyen látható jele lenne a károsodásnak. Statisztikai adatok szerint évente átlagosan 4 kg! méreganyagot, színezőanyagot viszünk be a szervezetünkbe.
 • Mi van ma, mi van ma? Piros pünkösd napja!
  Mit ünneplünk pünkösdkor? A keresztény hagyomány szerint Jézus a feltámadása utáni negyvenedik napon tért vissza a mennybe. Az apostolokat kérte, hogy maradjanak együtt, és várják a Szentlelket, Isten küldöttjét, mert el fog jönni. A feltámadás után ötven nappal eljött a Szentlélek, az apostolok a nép elé álltak, és Krisztust hirdették.
  image
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.május 30-tól június 5-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-05-30
  Ma a módszeres, összeszedett munka ideje van. Akár a kertünkben, akár lakásunkban rendet tehetünk, nem csalódunk majd az eredményben. Bár lassabban haladunk, de mindenre kiterjed a figyelmünk. Jól tesszük, ha odafigyelünk a táplálkozásunkra. Ha lehet, akkor részesítsük előnyben a könnyű, ám tápláló ételeket, például a zöldségféléket, amelyek nem terhelik meg annyira a gyomrunkat. Ma kerüljük a veszekedést, ne szítsunk feszültségeket!
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek