Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Miért akarják megölni a cigányokat?
2009-03-23 09:29
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Miért akarják megölni a cigányokat?Mindenfelől azt halljuk, hogy baj van a cigányokkal. Orbán Viktor például úgy nyilatkozgat szerte a világban, hogy megnőtt a cigányok által elkövetett bűnözések száma – írja Komlósi Sándor, debreceni olvasónk.

 

 

 

Ezt a kijelentését többször is megismétli különböző jobboldali orgánumokban. Bayer Zsolt a Széles Gábor tévéjében nyíltan cigányellenes erőszakra buzdít.

 

A tévében Bayer-Széles-Morvai Krisztina trió zászlóbontásra invitálja a cigányokat gyülölő magyarokat, fegyverbe szólítják az úgynevezett igaz magyarokat. Hová fog ez vezetni, ezt még ők sem tudják. Miért kell az embereket egymással szembe állítani?

 

Miért nem férnek el békésen egymás mellett? És tetézi a dolgokat Bayer Zsolt azzal, hogy mindezekért Gyurcsányt hibáztatja. De van társa, aki szintén büszkén, nyíltan osztogatja tanácsait. Kövér Lászlóról tudjuk, hogy szintén a Bayer trióhoz tartozik.

 

2002. márciusában már kötelet és szöget kereset a pincében, hogy legyen mire felakasztani magát annak, aki nem ért vele egyet. 2002. júliusban Bálványosan szintén a szocikkal együttérzőket gyalázta és a panelprolikat hibáztatta, amiért más nyert. Makón szintén kitett magáért, ahol egy bandába sorolta az IMF vezérigazgatóját, Sárközyt, Gyurcsányt.

 

És ezeket az eszméket a Széles Gábor lapjában közhírré lehet tenni. Majd pár nap múlva a Kossuth téren nyíltan cigányellenes demostrációt tartanak. Nem méltó egy újságmágnásnak, hogy ő is beszáll a cigányüldözésbe.

 

Mert Orbán Viktor kijelentése nem igazán a valóságról szólt. 2008.08.08. Piricse: Lövéseket, molotov koktélt dobtak a házra, két ember súlyosan megsérült. 2008.09.05: Nyíradony-Tamáspuszta, lövéseket adtal le a házra.

 

2008.02.03. Nagycsécs az ablakon keresztül belőttek, a férj meghalt, két ember súlyosan megsérült, a házat felgyújtották. 2008.11.02. Pécs: egy házaspár meghalt, két gyermekük megsérült. 2008.12.15. Alsózsolca: lelőttek egy 19 éves fiatalembert. És ezeket mind cigányok ellen követték el, Orbán úr. A tatárszentgyögyi gyilkosság folytatása az előbb felsoroltak után. Mert, hogy összefüggenek, azt a hülye is látja.

És, hogy ezek a gyilkosságok megrendelésre mennek, az biztos. Nagy bátorságra nem vall, ha valaki hátba lő egy öt éves gyereket. A megrendelők gyáva gyilkosokat választottak, s ez volt a tizenhetedik cigányok elleni támadás. Meddig engedik, hogy elfajuljon a cigány-magyar gyülőlet.

 

Érthetetlen a rendőrség reagálása, mikor naponta jelenik meg az interneten és a jobboldali médiában a cigányok elleni gyülőletet gerjesztő írás. Jogászként oktató egyetemi tanár nyíltan nyilatkozhat zsidó és cigányellenes érzelmeiról és ezt tévékben külön propagálja.

 

És ez a személy akarja képviselni Magyarországot az Európai Parlamentben?! A megyei és városi Fideszes önkormányzatok vezetői nyíltan hívják városukba, falvaikba a gárdát. Cigányellenes demostrációt rendeztek Sávadon és a helyi polgármester szarvaspörkölttel traktálta a masirozó gárdát.

 

Ezek mind csak arra jók, hogy bizonyítsa, Magyarországon a közhangulat instabilizálása a fő célja az ellenzéknek. El kellene határolódni a vezetőknek ezektől a csoportoktól, nem pedig szabad kezet nyújtani a szélsőséges indulatoknak, mert ez nem vezet sehová. 

 

Farkas Flórián is inkább a cigányok mellé állna, nem pedig Bayer Zsolt szekerét tolná. Remélem értik azok akik érteni akarják, hogy mit akartam mondani.


Komlósi Sándor, Debrecen

 

C-PRESS - haon.hu

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.május 30-tól június 5-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-05-30
  Ma a módszeres, összeszedett munka ideje van. Akár a kertünkben, akár lakásunkban rendet tehetünk, nem csalódunk majd az eredményben. Bár lassabban haladunk, de mindenre kiterjed a figyelmünk. Jól tesszük, ha odafigyelünk a táplálkozásunkra. Ha lehet, akkor részesítsük előnyben a könnyű, ám tápláló ételeket, például a zöldségféléket, amelyek nem terhelik meg annyira a gyomrunkat. Ma kerüljük a veszekedést, ne szítsunk feszültségeket!
 • Heti szexhoroszkóp 2020.május 29-től június 4-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-05-29
  Ma már komolyabb hangulatban leszünk, és visszafogottabb a viselkedésünk. Ha szeretünk piszkálódni, kritizálni, akkor ez a tulajdonságunk még inkább előtérbe kerül. Ez ok lehet egy jó kis veszekedésre, családtagjainkkal! Ma szégyenlősebbek leszünk, visszafogott a viselkedésünk, nem vágyunk a szenvedélyre. Nem szívesen beszélünk az érzelmeinkről, s nem ma van a napja annak, hogy új elemeket vigyünk a szexualitásunkba.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.május 28-tól június 3-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek