Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Bayer Zsolt: A halottgyalázó
2009-03-07 10:56
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Bayer Zsolt: A halottgyalázóPersze nehogy azt higgyük, hogy ilyen még nem volt. A halottgyalázás is egyidős velünk. S még csak egészen primitívnek sem kellett lenni hozzá sohasem. Már a nagyszerű és csodálatos antikvitásban, az ókori görögöknél is nyoma van, hiszen tudjuk, Kreón arkhón megtiltja, hogy az ellene lázadók és legyőzöttek holttesteit eltemessék. Erről szól az Antigoné, ha valakit még érdekel...

 

 

 

Aztán, amikor Balassi Bálint elesett Esztergom falai alatt, a Habsburgok tiszttartója este összeírta az aznapi emberveszteséget, s ezt jegyezte be füzetébe: "Meghalt: Valentinus Balassi, istentelen magyar." Istentelen magyar… A mi Balassink. A kor legcsodálatosabb istenes verseinek szerzője.

Igen, Mohácsi Viktóriáról lesz szó, a halottgyalázóról. Egy tolvajról, aki ártatlan halottak becsületét lopkodja.

Mohácsi Viktória (SZDSZ), a Magyar Televízió (ugyan már) A szólás szabadsága (egyeseknek lehet olyan) című műsorában egyebek mellett a következő mondatokat ásta elő fekete lelke éjsötét bugyraiból: "…azért történt, mert cigányozott Cozma, feltehetőleg, vagy nem tudom, ott mi volt a motiváció, de ott egy diszkóverekedés történt. (…) Az egyik egy diszkóverekedés, a másik egy ártatlan gyerek…"

Amikor az ember (mondom: EMBER) ezt hallja, teljes joggal nyílik ki a bicska a zsebében, és öntik el a gyilkos indulatok. Mohácsi ezért a két gyalázatos mondatért bármit megérdemelne. (És majd a Jóistentől meg is fogja kapni…) Ennek ellenére a továbbiakban megpróbálok a lehetőségekhez képest higgadt maradni, és valamiféle magyarázatot találni minderre. S ahhoz, hogy magyarázatot találjunk, mindenek előtt józanul össze kell foglalnunk a tényeket. Lássuk tehát!

Üvöltő falka

Sokadszor leírom, mert az aljas hazugságok is égig érnek: akkor kezdődött minden, amikor a zámolyi gyilkos cigányokat egészen Franciaországig menekítették egy beteg eszme képviselői. Tették azért, mert ragaszkodnak beteg eszméikhez, a 20. század végi, 21. század eleji liberalizmusnak csúfolt őrülethez, s mert az Orbán-kormány ellen bármilyen aljasságot, becstelenséget, hazugságot bevethetőnek gondoltak. Még azt is, hogy a társadalmat széjjelzilálják, a gyűlöletet elhintsék, s mindenkit egymás ellen fordítsanak.

Zámoly képtelensége és ocsmánysága után jött a nagy fordulópont: Olaszliszka. Hordába összeverődött, embernek sehogyan sem nevezhető cigányok, a gyermekei szeme láttára, ok nélkül agyonverték Szögi Lajos tanár urat. A sikoltozó kislányoknak azt mondták, hogyha nem fogják be a szájukat, megerőszakolják őket, s utána őket is megölik. Mindeközben a falkából többen azt üvöltözték, hogy "öld meg a magyart!" – és ölték. Gyáván, gyalázatosan, veszett hiénaként. Eltelt azóta három esztendő. Ítélet nem született, sőt az egyik hiénát azóta már haza is engedték. S mindenféle beteg lelkű idióta, közveszélyes "jogvédő" azóta is mentségeket fabrikál azoknak az állatoknak. Tény? Tény. Így történt? Így történt.

Olaszliszka után elszabadult a pokol.

Behajtás, rablás, drog

Magyarország kistelepülésein élhetetlenné vált az élet. Mindent ellopnak, ami mozdítható. A felfoghatatlan nyomorban élő cigányok egyre agresszívebbek. Már nemcsak egyszerűen lopnak, hanem vernek, és néha ölnek is. A közveszélyes "jogvédők" a nyomorukat hazudják mentségnek. S egyáltalán nem érdekli őket, hogy a meglopottak, kiraboltak, megvertek és meggyilkoltak ugyanolyan nyomorúságban élnek. Ráadásul a cigányok közül sokan (és egyre többen) maffiába tömörülnek. Már nem nyomorult szegények, ó, dehogy! Uzsorával foglalkoznak, és saját fajtájukat szipolyozzák. Védelmi pénzeket szednek, rabolnak, kurvákat futtatnak, drogban utaznak. Elképesztő autókban járnak, palotákat építenek a falu végén. (Saját szememmel láttam Borsodban, amikor egy vadonatúj BMW és egy vadonatúj Mercedes megállt a faluban a polgármesteri hivatal előtt. Kiszállt belőle két cigány. Olyan aranyfuksz lógott a nyakukban, hogy alig tudtak kiegyenesedni. S mentek a hivatalba, hogy felvegyék a negyvenezer forintos segélyüket…) Mindeközben az állam mit csinál? Semmit sem csinál! A maffiózó cigányokhoz nem megy ki az APEH vagyonosodási vizsgálatot tartani. Az APEH a magyar kis- és kényszervállalkozóhoz megy, meg a falusi tanárnőhöz, ha az lecseréli a húszéves Ladáját… Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az egyik veszprémi mészáros, bizonyos Sztojka Iván portáján akkor jelent meg az APEH, amikor az megölte Cozmát. S akkor is csak az elementáris felháborodás miatt.

S jött Makó. Egy süvölvény korú cigánykölök fához kötött és megerőszakolt egy kislányt. Utána felgyújtotta. Majd mint aki jól végezte dolgát, hazaballagott. Elkapták (őt még igen, a kiskunlacházai kislány bestiális gyilkosát már nem, vagy nem tudják, vagy nem merik…). A börtönben megerőszakolta és félholtra verte cellatársát. Ez ember? Nem ember. Azért zabáltatni fogjuk halála napjáig.

Jött a másik aztán. Egy másik cigány. Megerőszakolt, majd összeszurkált egy nyolcvanon felüli öregasszonyt. Utána kiszúrta a szemét, és baltával levágta a fél lábát. Ilyet még az a szerencsétlen lelkibeteg sem tudott kitalálni, aki megírta az Amerikai pszichót… Ezt is elkapták. Ezt is etethetjük egy életen át.

A többségi társadalomban pedig csak gyűlt, gyűlt a feszültség, az indulat, a borzalom. A közveszélyes "jogvédők" meg szorgalmasan keresgélik a mentségeket, és félrebeszélnek. És hazudoznak.

És jött Pécs. Kézigránát repült éjszaka egy cigány család házába. Két halott, a gyerekek sokkos állapotban. Már másnap reggel azt mondta a rendőrség, hogy nincs etnikai indíttatása az ügynek, ismerik a családfőt, bizony, bűnöző, errefelé kell keresni az indítékot. Teleki László cigány tótumfaktum meg azt böfögi, ő nagyon reméli, hogy igenis ki fog derülni, etnikai bűncselekmény történt. A társadalom áll és néz maga elé: hát hogyan lehet ilyet "remélni"? Azóta megvannak a tettesek. Két cigány. Az egyik valamelyik cigány kisebbségi önkormányzat képviselője, a másik meg rendőr volt! A legfrissebb hírek szerint azért ölték meg a házaspárt, mert a kutyájuk átment hozzájuk (és feltehetőleg még "cigányozott" is, igaz, Mohácsi?).

Két ország szíve

Mindeközben szinte naponta érkeznek a hírek, hogy cigányok támadnak rendőrökre, és cigányok vernek össze tanárokat. Amit eddig leírtam, tény? Igen, az!

S aztán jön Veszprém. Egy tizenvalahány fős cigány horda tér be a belvárosi mulatóba, és ölni kezd. Három nagyszerű sportember az áldozat. Marian Cozma halott. Szíven szúrják. Társát vesén, a harmadikat fejbe rúgják, amikor a haldokló Cozmához hajol, hogy segítsen neki.

Ezek állatok. (Miképpen ezt Gusztos Péter SZDSZ-es képviselő is helyesen megállapítja.)

Veszprém az utolsó csepp a pohárban, érzi ezt mindenki. A felháborodás mindent és mindenkit elborít. S Marian Cozma halála többet tesz a román–magyar kapcsolatok normalizálódásáért, mint bármi más az elmúlt nyolcvan esztendőben. A felháborodás, mondom, végre elsöprő erejű. S nyomában jár a szolidaritás, az együttérzés felemelő, nagyszerű érzése. Csodálatos, lélekemelő jelenetek játszódnak le Veszprém városában és a veszprémi sportcsarnokban. Marian Cozma édesapja olyan emberi nagyságról tesz tanúbizonyságot, ami ebben a rothadó korban szinte elképzelhetetlen. Egyszerre mozdul két ország, két nemzet, és egyszerre dobbannak a szívek. És egyszerre érzi mindenki, hogy elég volt. (A közveszélyes "jogvédők" elfelejtenek bocsánatot kérni az egész cigányság nevében. A közveszélyes jogvédők és a gátlástalan kormánypárti politikusok elfelejtettek elmenni Szögi Lajos tanár úr temetésére is…)

Rasszista magyarok?

Marian Cozma értelmetlen, szörnyű halála, két társának szenvedése közelebb hozza az embereket egymáshoz. És senki sem gondolja, hogy ebbe is bele lehet mocskolni, senki sem feltételezi, hogy lesz, aki ebbe is bele merészel mocskolni. Hát lehet, és van, aki erre is képes. Mohácsi Viktóriának hívják. Mohácsi Viktória halottat gyaláz. S hogy miért? Egyszerű: mert jelen pillanatban nincsen tény, ami alátámasztaná a beteg prekoncepciót. Nevezetesen azt, hogy a rasszista magyarok passzióból cigányokat ölnek. Ugyanis a cigányok ellen elkövetett rémes és elvetemült és állati bűntettek tettesei közül egyelőre csak kettő van meg. És az a kettő is történetesen cigány. És itt állnak a közveszélyes "jogvédők", Tatárszentgyörgy iszonyatával a hátukon, és tényként kezelik, hogy rasszista gyilkosság történt. De ezt még nem tudjuk. Mert nincsen tettes. Csak ez ezeket nem érdekli. Ezeket meg a szemét médiájukat. Csak hajtogatják, hajtogatják rendületlenül. Hát ezért gyalázza most Mohácsi Viktória a halott Marian Cozmát, és mond gátlástalan, mocskos hazugságokat a televízióban. Hogyha már Tatárszentgyörgyről nem tudunk semmit, legalább Veszprémet is kenjük be fekáliával. Úgyis veszélyes a túl nagy együttérzés, veszélyes, ha a magyarok egymásra találnak, összekapaszkodnak, s még veszélyesebb, ha még a románokkal is megteszik… Ezért tesz különbséget Mohácsi Viktória egy ötéves cigány fiú és Marian Cozma állatias meggyilkolása között.

Az én nevemben ne!

Ez van. S csak az elmúlt két hétben majd tíz helyen vertek meg tanárokat a cigányok, Aranyosgerendtől Gödöllőig, s történt vagy három, rendőrök elleni támadás, s azt is mind-mind cigányok követték el. Ezalatt a két szerencsétlen tatárszentgyörgyi áldozat temetésén megjelent az "elit", és Iványi lelkész úr bocsánatot kért az összes magyar nevében. Miért is, lelkész úr? Maga az én nevemben majd akkor kérjen bocsánatot, ha megvannak azok az állatok, akik ezt elkövették, és ha majd kiderül, hogy rasszista gyilkosságot követtek el. És előtte akkor is kövesse meg Szögi Lajos családját a cigányság nevében, ha kérhetem…

Nem fog ez már sokáig menni, annyi bizonyos.

S úgysincsen más út, csak a kiegyezés. Ahhoz pedig az kell, hogy a cigányok is akarják. Hogy hajlandók legyenek az elemi együttélés szabályait mindannyian és kivétel nélkül betartani. Hogy eltakarodjanak végre a közveszélyes "jogvédők" meg a bűnöző cigányvezetők. Meg a Mohácsi Viktóriák. Eltakarodjanak, de örökre!

 

C-PRESS - Magyar Hírlap

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.május 30-tól június 5-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-05-30
  Ma a módszeres, összeszedett munka ideje van. Akár a kertünkben, akár lakásunkban rendet tehetünk, nem csalódunk majd az eredményben. Bár lassabban haladunk, de mindenre kiterjed a figyelmünk. Jól tesszük, ha odafigyelünk a táplálkozásunkra. Ha lehet, akkor részesítsük előnyben a könnyű, ám tápláló ételeket, például a zöldségféléket, amelyek nem terhelik meg annyira a gyomrunkat. Ma kerüljük a veszekedést, ne szítsunk feszültségeket!
 • Heti szexhoroszkóp 2020.május 29-től június 4-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-05-29
  Ma már komolyabb hangulatban leszünk, és visszafogottabb a viselkedésünk. Ha szeretünk piszkálódni, kritizálni, akkor ez a tulajdonságunk még inkább előtérbe kerül. Ez ok lehet egy jó kis veszekedésre, családtagjainkkal! Ma szégyenlősebbek leszünk, visszafogott a viselkedésünk, nem vágyunk a szenvedélyre. Nem szívesen beszélünk az érzelmeinkről, s nem ma van a napja annak, hogy új elemeket vigyünk a szexualitásunkba.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.május 28-tól június 3-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek