Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Mohácsi megfenyegette az SZDSZ-t - Rádió C - Dominó - 2009.01.27.
2009-01-30 09:10
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Mohácsi megfenyegette az SZDSZ-t - Rádió C - Dominó - 2009.01.27.Műsorvezető: Ignácz József,
Vendég: Mohácsi Viktória (SZDSZ), az Európai Parlament képviselője.

 

 

 

 

Get Flash to see this player.

   

  

Tisztelt Látogató!

 

A hiba nem az Ön készülékében van, mikor a műsor végén Mohácsi Viktória mondata közepén az adás megszakad. A Rádió C a kritikus utolsó mondatokat megvágta „elfelejtette rögzíteni és közreadni"  így került ki az oldalukra.

 

Véleményünk szerint, ez nagyfokú manipuláció és dezinformáció a „roma" rádió részéről a cigány hallgatók felé.

 

Mohácsi „az SZDSZ házasság bontásáról és testvérével együtt (Mohácsi Erzsébettel közösen) minden önkormányzatot és alapítványi iskola feljelentéséről is beszél..."

 

A Rádió C évi 80 millió forint állami támogatást kapott  működésre - Teleki László (MSZP képviselő, miniszterelnöki megbízott, és Kállai Katalin MSZP volt elnökségi tag, OKM stratégiai főtanácsadó segítségével). A 2009-es évben is állami támogatásban részesül a Rádió C annak ellenére, hogy pénzügyi elszámolások, visszaélések gyanúja mellett, több APEH, TB, Jogdíj, munkabérek, kifizetésével tartozik. Folyamatban lévő munkaügyi perek vannak ellene és nem tud nullás igazolást vinni, mint más roma szervezetektől megköveteli a pályázatkiíró szaktárca vagy támogatást adó döntést hozó testület, ha közpénzről van szó.

 

- Miért hallgat folyamatosan a Rádió C tulajdonosi testülete, annak ellenére, hogy több alkalommal itt a C-PRESS oldalán súlyos kritikai észrevételeinket megfogalmaztuk a Rádió C színvonaltalansága, szakmai és pénzügyi botrányok, kirekesztő, fajgyűlölő magatartása és vezetői almatlansága miatt, a volt Rádió C munkatársakkal együtt?

 

- Miért nem kell a Rádió C-nek pénzügyi és szakmai beszámolókat a nyilvánosság elé tárni, ha már közpénzben részesül?

 

Miért nem vonatkozik a Rádió C-re, mint más roma szervezetekre az APEH, TB, VPOP, nullás igazolás bemutatása, ha állami pénzelosztásban, támogatásban részesül?

 

Miért nincs szankció Fátyol Tivadar a Rádió C ügyvezető igazgatója ellen, annak ellenére, hogy több volt Rádió C-s munkatársuk videós riportban feltárta a nyilvánosság előtt és a tulajdonosi testület felé az elfogadhatatlan vezetői magatartást, a bérek nem kifizetésének kijátszását, megkerülését, számlák és szerződések vissza és előre dátumozását?

 

Lásd és olvasd a C-PRESS oldalán a kiemelt hírek című blokkba összegyűjtve!

 

A kérdés sorozat megválaszolását a Rádió C tulajdonosaira, a baloldali politikusokra, és a C-PRESS roma olvasóra bízzuk.

 

C-PRESS - radioc

 

Kapcsolódó anyagok:

- Láng Judit: Nyílt levél a Rádió C Tulajdonosi Testületének és Fátyol Tivadar ügyvezető igazgatónak

- Dr.Lázók Tibor - a Rádió C résztulajdonosának Közleménye a Rádió C működéséről

- Rádió C tulajdonhalmozás a romák nevében?

- Fátyol ismét beégett a romák és most már a tulajdonosok előtt is

- Nyilvános eskü a Rádió C betörtént aljasság és a jogsértések ellen!
- A Rádió C résztulajdonosa is felháborodik Fátyol jogsértő és botrányos viselkedésén
Rádió C-ben fogdosás, felizgulás és sexfilm nézés? - Ismételt levél Csongor Annának  
- Csongor Anna tulajdonos, érdemi választ nem adott - C-PRESS jegyzet + dokumentumok
- Újabb nyilatkozat a Rádió C-ről! (Videó)

- Fővárosi Cigány Önkormányzat testülete tárgyalni fogja a Rádió C vezetésének ügyét
- Cigánygyűlölő vezetősége van a Rádió C-nek?
- C-PRESS nyílt levele Csongor Annának, az Autonómia Alapítvány elnökének

- A Rádió C indulása - Fehérek közt

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Tanító pofonok - Így ne legyél ezotroll
  Ne aggódj, nem Makarenkó előtt akarok főt hajtani! Sallert sem ígérek senkinek, még annak sem aki egyébként megérdemelné, mert mi van, ha mégsem az a legjobb megoldás? A tanító pofon ugyanis létezik, de én nem helyeslem. Ettől ő még köszöni szépen jól van. Sőt, a sok ezónyálon csúszó spiricsiga még kiemelt figyelmével eteti is a pofonosztókat. Bocs, én nem állok be a sorba. Nem kérem a pofont és oda állok amellé, aki a pofont kapja. Elterjedt egy eléggé idealista, félre...
  image
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-06-20
  Ma érzékenyebbek leszünk a megszokottnál, ezért könnyebben megsértődünk. Vigyázzunk jobban egymás lelkére, mert a ma ejtett sebek nehezebben gyógyulnak. Ne ma provokáljunk veszekedéseket! Ma érzékenyebb a gyomor területe, ne végezzünk operációkat ezen a területen! A gyomorproblémák, emésztési problémák gyakran javulnak, ha néhány napig csak zöldségfélét fogyasztunk. A gyümölcskúrák nem túl jók, hiszen savasítanak.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-06-19
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, mindent a szívünkre veszünk. Akár ok nélkül is megsértődünk. A békülés nehéz lesz, inkább duzzogva vonulunk félre. Nincsenek ínyünkre az új helyzetek, új arcok. Ma azt tapasztalhatjuk, hogy felszaporodik a víz szervezetünkben. Néhány kilóval többet mutat a mérleg, de nem kell pánikba esnünk, hiszen ez nem valódi súlygyarapodás. Megtehetjük, hogy csalánteát iszunk, - kúraszerűen ? hat héten keresztül.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-06-18
  Ma már nyugodtabb hangulatban leszünk, - nyoma sincs már bennünk a tegnapi feszültségnek. Türelmesen dolgozunk, és az sem ráz meg nagyon, ha sok munkával kell megbirkóznunk. Ma érzéki hangulatban leszünk, így minden olyan szépségápolási praktikát élvezünk, amely egyben kellemes is. Jó ötlet egy finom masszázs, s ha már masszíroztatunk, akkor kérjük meg a masszőrt, hogy tápláló krémmel végezze a műveletet!
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-06-17
  Ma már lassabbak leszünk, eltűnik a tettre készség. Több időre van szükségünk a munkahelyi teendőkhöz, lassabban érünk be reggel. Érdemes korábban kelnünk, hogy mégis mindenre legyen idő. A mai nap egészségügyi problémája a fogak érzékenysége lehet. A fogfájás, rosszindulatú gócok sok más problémának lehetnek előidézői a szervezetben. Gyulladásos folyamatok, hajhullás alakulhatnak ki következményképpen.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek