Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Hátráltatják, mégis népszerű az Echo Tv
2009-01-07 18:24
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Hátráltatják, mégis népszerű az Echo TvRendszeresen hívják szerkesztőségünket olvasóink, arra panaszkodva, hogy az Echo Televíziót szolgáltatójuk drágább programcsomagba helyezte át, így anyagi okok miatt ezentúl nem láthatják a csatorna műsorát. "A közelmúltban telefonos felmérést készítettünk az előfizetői igényekkel kapcsolatban, és ezen eredményekre, valamint a körülményekben bekövetkezett egyéb változásokra tekintettel módosítottuk programcsomagjaink összetételét és az igénybevétel egyéb feltételeit.

 

 

A felmérés és a műsorszolgáltatói kínálat változásának együttes eredményeként változtatta meg társaságunk a csatornakiosztást annak érdekében, hogy az elmúlt időszakban megjelent új csatornák is elérhetők legyenek" – áll Kun Istvánnak, a műsorszolgáltató TvNetWork Nyrt. marketingvezetőjének lapunkhoz eljuttatott állásfoglalásában. Szabó László Zsolt, az Echo Televízió vezérigazgatója elmondta, a műsorszolgáltatóknál országosan ennek ellenkezője tapasztalható.

"Az Echo Televízió gyakran közszolgálati és karitatív feladatokat is ellát – mondta a vezérigazgató. – A közérdeklődésre számot tartó témák miatt is emelkedett a nézők száma. Ezt a műsorszolgáltatók is realizálták. Örömmel mondhatom, hogy országosan egyre többen a legalacsonyabb díjtételű csomagokba sorolják az Echo Televíziót." Hozzátette: az Echo a hazai médiapaletta egyik legdinamikusabban fejlődő tagja. Tavaly már kétmilliónál is több háztartásba jutottak el a csatorna műsorai. A televízió tervei szerint a tavaszra ez a szám eléri a maximális 2,7 milliót. A vezérigazgató elmondta azt is: a felmérések szerint az Echónak négyszázezres törzstábora alakult ki, amely kizárólag ezt a csatornát nézi.

 

Hátráltatják, mégis népszerű az Echo Tv

A felmérések szerint az Echónak négyszázezres törzstábora alakult ki 


A műsorszolgáltató marketingvezetője hozzátette: a módosításnál a programcsomagban szereplő műsorok készítőinek, forgalmazóinak áremelését, illetve árképzési gyakorlatát, valamint az inflációt is alapul vették. A szolgáltatót egyébként a programcsomagok változtatásaiban nem köti szinte semmiféle szabály, azaz szabadon dönthet arról, hogyan értékesíti az adott csatornát. Korábban az ország több pontjáról is jelezték, hogy változott az Echo Tv programbesorolása.

Széles Gábor, az Echo Tv és a Magyar Hírlap tulajdonosa legutóbbi évértékelőjében is leszögezte, hogy egyik médium sem fél a kényes témáktól. A nagyvállalkozó szerint a tévének és az újságnak éppen ez a kompromisszumokat nem ismerő igazságkeresés lett mára a védjegye. Széles Gábor lapunknak adott interjújában kitért a médiacsoportot ért támadásokra is.

"A támadásokra válaszolni kell, mert ezekben a válaszokban több, tabunak számító témát is ki lehet beszélni. Ezzel egyébként eddig sem fukarkodtunk, sok kényesnek számító kérdést mi vetettünk fel elsőként, s tőlünk vette át más médium. A baloldal szívesen rasszistázza vagy fasisztázza le a jobboldali médiát. De nem félek ettől, meg tudjuk védeni a saját álláspontunkat. Ezekkel a hülyeségekkel csak ideig-óráig tudja traktálni az embereket a baloldali sajtó, mert inkább előbb, mint utóbb, kiderül, hogy ezek az állítások hamisak és hazugok. Ahogy az is hazug állítás volt, amikor a baloldali újságírók függetlennek pozicionálták magukat" – mondta Széles Gábor.

Sokan, sokféleképpen próbálják háttérbe szorítani a médiacsoport tagjait, ám a sajtóban rendszeresen idézett oknyomozó, elemző cikkek, televíziós riportok, beszélgetések is bizonyítják, hogy a Magyar Hírlap és az Echo Televízió tényezővé vált. A csatorna programjai a Felvidéken és Erdélyben is láthatóak. A nézettségi adatok szerint is sokkal inkább kíváncsiak az emberek a tiszta, őszinte beszédre, mint a sokszor simára csiszolt, túlzottan is diplomatikus mondatokra.

 

C-PRESS - magyarhirlap.hu

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-07-08
  Ma érzékeny, befelé forduló hangulatban leszünk, - nincs kedvünk a nagy társasághoz. Inkább otthon maradnánk, és hódolnánk a kedvteléseinknek. Csendes elmélyült tevékenységekre kiváló a nap. Ma vigyázzunk jobban a lábainkra, érzékenyebbek lesznek, mint máskor. Ha nem feltétlenül szükséges, akkor ne erőltessük a lábainkat szoros, vagy túlságosan magas sarkú cipőkbe. A legjobb, ha azt a cipőnket vesszük fel, amelyik a legkényelmesebb.
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-07-08
  Ma érzékeny, befelé forduló hangulatban leszünk, - nincs kedvünk a nagy társasághoz. Inkább otthon maradnánk, és hódolnánk a kedvteléseinknek. Csendes elmélyült tevékenységekre kiváló a nap. Ma vigyázzunk jobban a lábainkra, érzékenyebbek lesznek, mint máskor. Ha nem feltétlenül szükséges, akkor ne erőltessük a lábainkat szoros, vagy túlságosan magas sarkú cipőkbe. A legjobb, ha azt a cipőnket vesszük fel, amelyik a legkényelmesebb.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-06-21
  Mára tovatűnik a nehézkesség, lassúság. Felgyorsulunk, érdeklődésünk kitágul. Szívesen beszélgetünk, ismerünk meg új arcokat. Igaz, hogy kissé pletykássá válunk, ami nem tesz jót a munkakapcsolatainknak! Ma a reuma okoz panaszokat. Fájdalmas időszakokat jelent, így a nagyon megterhelő. A tünetek mérséklésére jó módszer, ha egy héten egyszer zöldségnapot tartunk, ami segíti a méreganyagok kiürülését a szervezetből. Segíthet a hagyományos fizikoterápiás kezelés.
 • Tanító pofonok - Így ne legyél ezotroll
  Ne aggódj, nem Makarenkó előtt akarok főt hajtani! Sallert sem ígérek senkinek, még annak sem aki egyébként megérdemelné, mert mi van, ha mégsem az a legjobb megoldás? A tanító pofon ugyanis létezik, de én nem helyeslem. Ettől ő még köszöni szépen jól van. Sőt, a sok ezónyálon csúszó spiricsiga még kiemelt figyelmével eteti is a pofonosztókat. Bocs, én nem állok be a sorba. Nem kérem a pofont és oda állok amellé, aki a pofont kapja. Elterjedt egy eléggé idealista, félre...
  image
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-06-20
  Ma érzékenyebbek leszünk a megszokottnál, ezért könnyebben megsértődünk. Vigyázzunk jobban egymás lelkére, mert a ma ejtett sebek nehezebben gyógyulnak. Ne ma provokáljunk veszekedéseket! Ma érzékenyebb a gyomor területe, ne végezzünk operációkat ezen a területen! A gyomorproblémák, emésztési problémák gyakran javulnak, ha néhány napig csak zöldségfélét fogyasztunk. A gyümölcskúrák nem túl jók, hiszen savasítanak.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek