Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Tomcat: Hát jó, akkor meséljünk a Kuruc.infóról is
2008-11-22 11:35
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Tomcat: Hát jó, akkor meséljünk a Kuruc.infóról isNahát, nahát, ezek a pajkos Kuruc.infósok, beváltották nekem tett fenyegetésüket, és megpróbálnak "tönkretenni". Akkor én is beváltom, amit erre az esetre ígértem, és nyilvánosságra hozom a kilétüket. Név szerint a következők szerkesztik a Kurucot:

 

 

 

Molnár Balázs - főszerkesztő
Kürk Roland
Novák Előd

A többieket majd ők elmondják. Igazán gusztustalan, hogy Novák tegnap még vigyorogva jött parolázgatni velem, amikor a Móriczon szembetalálkoztunk. Úgy vélem, ez a társaság immár - sokadszorra - eljátszotta azt a jogát, hogy nemzetinek és újságírónak vallja magát, hovatovább a Kuruc.infó is hírportálból személyes lejáratófórum lett, személyes bosszúeszköz, amit hírek közlése helyett egyre inkább hírhamisításra használnak. Most már nem keresik, hanem megmondják, ki az ellenség, ki az "ügynök". Köszönjük, Kuruc. "Balliberális" voltom eddig nem zavart titeket, 2006-ban még írási jogot is adtatok, bár nem sokáig éltem vele.

Fenti személyek felelősek tehát a Kurucon megjelent írásokért, tartalmakért.
Köszönjük a részvételt. Immár sajátjaikba marnak, sokadszorra, ideje, hogy eltűnjenek a süllyesztőben.

Novák Elődke egyébként nem csak a Kuruc.infón egy patkány, hanem a való életben is. A Magyar Mérce című lap körüli panamák közismertek nemzeti körökben, de ez is egy olyan dolog volt, amiről nem beszéltünk. Azt sem reklámoztuk, hogy Novák Elődke gyakran tevékenykedett más, komolyabb nemzeti szervezetek rovására, például a Jobbik SMS-listáját is a Magyarok Világszövetségétől lopta, pendrive-ostul. Az ugyanis az ő aktivistáikat tartalmazta eredetileg. Azt se higgyük el nagyon, hogy Novák Előd kerítését a "titkosszolgálat" festette tele életveszélyes fenyegetésekkel. Nem, azok is a mieink voltak, egy kicsit ugyanis magára haragította a focidrukkereket néhány húzásával. Ügyes, hiszen ilyen heves reakciót még egyetlen ballib újságíró sem tudott magára húzni a radikálisok részéről.

Ha pedig valakit érdekel, néhány szó arról, amit ma a legalja cionista lapokat megszégyenítve összehazudoztak rólam. Az alábbi soroknak csak "gyűjtői értéke" van, hiszen súlytalan az egész történet.

Szavakkal vagdalkoznak a drága kurucok, amikor azt állítják, hol "radikálisnak", hol "nemzeti liberálisnak" neveztem magam. Az vagyok, igen: szabadelvű nemzeti érzelmű író, aki nem veti el a radikalizmust. Számukra ez nehezen értelmezhető, nem baj. Nem én vagyok az egyetlen, aki ilyennek vallja magát, csak oda kéne figyelni.

Ami 1956-ról szóló, évekkel ezelőtti írásomat illeti, a Kuruc már többször megfenyegetett, hogy úgy fogják tálalni a közönségüknek, mintha szidalmaztam volna a szabadságharcosokat, szóval "vigyázzak". Mondtam nekik, hogy tegyék nyugodtan, ma is vállalom, amit egykor írtam. Így is van. Alapvető szövegértési problémákkal küszködő, magukat újságírónak képzelő szélsőségeseknek sajnos nem áll módomban külön véleményt fenntartani. A régi blogomban megjelent cikkem két dologról szólt: az egyik, hogy hogyan láthatja ma (vagyis akkor, 2004-ben) egy huszonéves 1956-ot, másrészt hogy mi is történt akkor, mit mesélnek azok, akik nem voltak ott fegyverrel, csak látták, kik igen. Erről az írásról beszélgettünk az egyik Bombagyár Rádióban is Toroczkaival és Budaházyval (XIV. adás).

Emlékeztetőül, mert Molnár Balázsék nem olvasnak, nem hallgatnak másokat, csak ha zsidózni szeretnének: 1956-ban, igen, a csőcselék volt kint, ha tetszik, ha nem, mert nem a békés városi polgárság, és nem is az október 23-án tüntető egyetemisták fogtak fegyvert, hanem a külvárosok népe, a balhés gyerekek, a mai focihuligánok korabeli megfelelői. Nem volt ez másképp egyetlen fegyveres felkelésben sem soha,  ahogy például Szarajevóban is a bosnyák alvilág ment ki elsőként a szerbekkel harcolni, azon egyszerű oknál fogva, hogy nekik voltak fegyvereik, ők tudták és merték használni, ők lettek az elsők a harcban. Mansfeld Péter, Falábú Jancsi, csak hogy néhány példát mondjak. De hogy ne csak 1956-ról szóljak, Rózsa Sándor sem volt szép ember, vagy Rákóczi kurucai közt is rengeteg bűnöző volt. Ezek az emberek vérrel mosták le a múltjukat, és ma hősökként emlékezünk rájuk. Érdekes módon ezzel a rádióműsor során egyetértett a nemzeti radikálisok két legprominensebb alakja, hát akkor tessék gyorsan őket is leárulózni. Egyúttal David Irvinget is, mert ő is ugyanezt írta Felkelés című könyvében, idézve egy szemtanút.

Kurucék ügyesen összevakarták azt a tényt, hogy én a Traubisodát hamisító Salamon Berkowitz zsidó üzletembernek "dolgoztam". Mintha csak James Bondként személyesen másztam volna be a Traubi-gyár kerítésén, hogy a receptet kilopjam a cionistáknak!
A valóság annyi, hogy 2000-ben egy webstúdióban, a Flash Design Kft-nél dolgoztam vezetőként, és az egyik megrendelőnk a Traubi Hungária Rt. volt.
A megbeszélések során találkoztam Salamon Berkowitzcal, aki egy vidám öregúr benyomását keltette, és nem volt a homlokára írva, hogy csaló lenne. A weboldal elkészült, rendben kifizették, és ennyi. Ma is ez a Traubi weboldala. Hogy később Berkowitzról kiderültek csúnya dolgok, nem hiszem, hogy engem bármiben is minősít. Amikor Molnár Balázs 2005 körül elmondta, miket csinált ez az ürge, nehezen hittem el, mert velünk maximálisan korrekt volt. Persze ezt később megcáfolták a tények. Egyébként nem is védtem Berkowitzot nyilvánosan soha, akkor is csak visszakérdeztem, hogy biztos-e abban, amit hallott, mert én nem csalóként ismertem meg.

Ez lenne tehát a Kuruc rágalomhadjáratának alapja. Ezúton gratulálok nekik. A cikkben elfelejtették felsorolni, hány megaláztatást, hány rendőrségi eljárást, mennyi meghurcoltatást, családom mennyi terhet, aggodalmat vállalt azzal, hogy a nemzeti ügy mellé álltam. Úgy látszik, most továbbiak következnek azért, mert ki mertem jelenteni, hogy a kődobálásból most már elég, ez már nem vezet sehová. A Kuruc pedig egyenlő a kődobálással. Most már nem jobb akármelyik cigányszervezet híroldalánál, csak nem a cigányokat védi. Molnár Balázs, köszönjük évekig tartó tevékenységedet, sikerült tönkretenned azt, amit létrehoztál. A Kuruc sokáig volt a nemzeti érzelműek egyetlen hírforrása, de most már onnan is csak azt a szemetet kapják, amit akármelyik szennycsatorna szolgáltat. Ez pedig egyáltalán nem történelmi szükségszerűség. Tarts önvizsgálatot.

u.i.: A Kuruc következő lejárató hadjárata a Hunhír hírportál és főszerkesztője, G. Kirkovits István ellen fog irányulni.
Ezt többször mondták nekem.  Álláspontjuk szerint ők is árulók. Kíváncsian várjuk, miért.

Tomcat: Hát jó, akkor meséljünk a Kuruc.infóról is
Ön szerint melyik az igazi arca?

Tomcat: Hát jó, akkor meséljünk a Kuruc.infóról is
Ez Tomcat igazi arca!

C-PRESS megjegyzés:

Most kivételesen helyt és „reklámot”  adunk az írásnak, mivel nagyon fontos információkhoz jutunk a cigány-ellenességéről hírhedt, Tomcat vagy is civilnevén Polgár Tamás jóvoltából.  Szívesen hátra dőlünk és rendelünk egy kávét, míg a nácik is végre felfalják egymást.

 

A portált 2005-ben regisztrálták az arizonai Scottsdale-ben. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök tavaly augusztusban kérte Takács Albert akkori igazságügyi minisztertől, hogy vizsgálja meg, milyen alkotmányos eszközök állnak rendelkezésre a portállal szembeni fellépésre.Tavaly októberben az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium és a Legfőbb Ügyészség közölte, hogy gyakorlatilag az Egyesült Államoktól függ, ők tudnak-e tenni valamit a honlap esetleges jogsértő tevékenységének megakadályozására.    

A honlap idén nyáron leállt. Draskovics Tibor igazságügyi miniszter július 21-én azt közölte, hogy a magyar hatóságok kérésére hallgattatták el az Egyesült Államokban az egy ottani szerverről üzemelő portált. Az oldal augusztusban újraindult.

Szilvásy György, a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok irányításáért felelős tárca nélküli miniszter augusztus 22-én azt közölte, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) továbbra is minden törvényes eszközzel fellép a kurucinfo működtetése ellen.

 

Már csak abban reménykedhetünk, hogy Szilvásy György és Teleki László is olvassa a weboldalunkat.

Várjuk, hogy Teleki ismét elszalad az amerikai nagykövetségre köszönetet mondani, hogy az amerikaiak betiltották a kuruc.info weboldalt.

 

- Nos, úgy látszik, hogy teljes gőzzel működik és működtetik!

Az amcsik rossz gombot nyomtak meg!?  

Ez a hiba, a hideg és meleg háborúban a cigányokra nézve, végzetes is lehet.

 

Az egyik szemünk sír, a másik a korai keléstől be van gyulladva!

 

Kapcsolódó anyag:

- http://bombagyar.hu/index.php?post=1606

 

C-PRESS

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Tarot: a komoly változás hete előtt állunk
  A Tarot kártya ősi misztikussága évszázadok óta vonzza az embereket. Nem csoda, hiszen egy rendkívül precíz és sokoldalú önismereti és sorselemző eszköz. A lapokon található képek mindegyike egy-egy archetípus, azaz ősi kép, mely a tudatalattira hat.
  image
 • Heti wellness horoszkóp 2019.július 21-től 27-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2019-07-21
  Érzékeny hangulatban leszünk, a romantika mindennél fontosabb számunkra. Örülünk a közös programoknak, kedvesünkkel. A munka már nem megy ennyire jól, teljes egészében képtelenek lehetünk az odafigyelésre. Ma értékes tápanyagokat fogyaszthatunk, ilyen például a spenót. Ezt nemcsak a megszokott módon, hanem akár palacsintával is ehetjük. A káposztafélék is sorra kerülhetnek, amelyek szintén gazdagok ásványi anyagokban. Töltsük fel vitaminkészleteinket!
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2019.július 20-tól 26-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2019-07-20
  Ma érzékeny, befelé forduló hangulatban leszünk, - nincs kedvünk a nagy társasághoz. Inkább otthon maradnánk, és hódolnánk a kedvteléseinknek. Csendes elmélyült tevékenységekre kiváló a nap. Ma vigyázzunk jobban a lábainkra, érzékenyebbek lesznek, mint máskor. Ha nem feltétlenül szükséges, akkor ne erőltessük a lábainkat szoros, vagy túlságosan magas sarkú cipőkbe. A legjobb, ha azt a cipőnket vesszük fel, amelyik a legkényelmesebb.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek