Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Gáspár Laci és Tóth Vera tanácsai az új Megasztárosoknak
2008-10-06 11:14
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Gáspár Laci és Tóth Vera tanácsai az új MegasztárosoknakA legújabb Megasztár-szériával kapcsolatban elgondolkodtunk azon, vajon milyen tanácsokkal lehetne megsegíteni az ambiciózus, ugyanakkor gyakorta tapasztalatlan versenyzőket. A korábbi szériák kedvencei segítettek kombinálni.

 

 

 

Lehet vitatni, a Megasztár új szériája mennyire lesz sikeres: kíváncsiak vagyunk-e az új tehetségekre, vagy zene iránti igényeink már bőven kielégíttettek a korábbi sorozatok alatt. Nem akarunk állást foglalni, korai is lenne: ráadásul azt sem tudjuk még biztosan, a konkurens csatorna jégtáncolós műsora mennyire lesz erős. 

 

Gáspár Laci és Tóth Vera tanácsai az új MegasztárosoknakÚj a zsűri is, ráadásul állítólag még nem is teljes: a kelleténél több a kérdőjel az új projekt körül. Ami nézőként érdekessé teheti a műsort, az nyilván az új döntőbizottság (Eszenyi Enikő művészi extravaganciája, Fenyő Miklós eddig kevésbé ismert stílusa, illetve Mester Tamás szakmai meglátásai), illetve a tovább lazított bekerülési felvételek. A harmadik menetben engedtek be először határon túliakat, most pedig alaposan levitték a korhatárt, és immáron profikat is enegednek mérkőzni a többiek ellen. A dolog kétesélyes: a válogatásokon már feltűntek lenyűgöző hangú gyerekek, de azt egyelőre nem tudjuk, hogy bírják majd a versenyt. A profiknak pedig személyes rizikó: mindig zseninek kell lenniük, ugyanakkor nagyon kellemetlen lehet, ha az amatőrök jobbnak bizonyulnak.

Semmit sem jelent, de azért nem árthat felidézni: az előző zsűri még mérlegelte a megpróbáltatásokat: ezért el is tanácsoltak ígéretes jelentkezőket, így például Zentai Márkot, aki azóta Mark művésznéven a tini korosztályban jó pár szívet megdobogtatott már.

 

Gáspár Laci és Tóth Vera tanácsai az új Megasztárosoknak

 

Mindezt figyelembe véve elgondolkodtunk, a korábbi játékok sztárjai mit gondolhatnak: mennyire nagy kihívással kell szembenézni, mire kell felkészülni, vajon mi lehet az, amire érdemes előre felkészülniük. A korábbi Megasztárokkal befutott sztárok közül négyen osztották meg velünk jótanácsaikat.

 

 

Az általános konklúzió nagyjából az lett, amire titkon mi is számítottunk: nem szabad hinni a sikernek. Ebben mindannyian egyetértenek (és őket igazolhatja Gál Csaba Boogie példája is, aki maradt a bankszakmában, ahogy Varga István, a harmadik széria macis kedvence is tovább vezeti a villamosokat). Ésszel kell bánni a hirtelen jött népszerűség előnyeivel, nem felülni annak a talmi csillogásnak, ami a műsort övezi. Ha az ember talpon akar maradni a verseny után is, legalább olyan keményen kell dolgoznia, mint korábban odabent.

 

Palcsó Tamás

 

Gáspár Laci és Tóth Vera tanácsai az új MegasztárosoknakA második széria kisfiús mosolyú sztárja nem nagyon gondolkodott még a kérdésen: úgy gondolja, az mindenképp számít, hogy a versenyzők jól megtanulják a dalokat, és megpróbálják magukból a maximumot kihozni - még akkor is, ha a forgatások miatt nem is mindig zökkenőmentes a felkészülés. De ennél talán még fontosabb, hogy higgyenek abban, hogy jó az, amit csinálnak - a magabiztosság adta erő sokat segíthet ilyen helyzetekben.

Tóth Vera

Az első széria nyertese fontosnak tartja, hogy a versenyzők ne próbáljanak másnak látszani, mint amik: ne vegyenek fel sztárallűröket, tartsák a kapcsolatot szeretteikkel, és ne veszítsék el a fejüket a lehetőségtől: meglévő munkahelyet például ne adjanak fel a verseny miatt. Fontos azt is szem előtt tartaniuk, hogy ez a produkció a csapatmunkáról szól: meg kell őrizni a zene és az egymás iránti alázatot, tudni kell egymáshoz alkalmazkodni. Az ismertséget pedig óvatosan kezeljék: kemény munkával lehet csak a felszínen maradni, nem szabad felülni a csillogásnak.

Dér Heni
 

Gáspár Laci és Tóth Vera tanácsai az új MegasztárosoknakA Sugarloaf énekesnője elsősorban az amatőröknek tud tanáccsal szolgálni, saját tapasztalatai alapján. Fontos, hogy ugyanolyan lelkesen vegyenek részt a produkcióban, mint annak idején ő, és ne higgyenek az őket körülvevő csillogásnak. Könnyű ugyanis elhinni azt a képet, amit ez a közeg sugároz, ám nagyon kevés igaz ebből. Ezért is fontos, hogy régi baráti kapcsolataikat ne adják fel, és mindenképp vigyázzanak arra, hogy azok az emberek maradjanak, akik voltak. A profik persze mindezt már tudják, de az már egy egészen más történet, hogy lemezzel rendelkező énekesek is a műsorral akarnak igazán ismertté válni - ez sajátos lenyomata a hazai szórakoztatóipar helyzetének.

Gáspár Laci 

 

Gáspár Laci és Tóth Vera tanácsai az új MegasztárosoknakAz első menet legjobb férfi hangja szerint nincs különösebb titok: a versenyzőknek mindig magukat kell adniuk, nem elfeledkezve persze arról sem, hogy a műsor csapatjáték. Különösebb aggódnivalójuk szerinte nincs: a közeg, amiben vannak, mindenképp inspirálhatja őket. Minden bekerült versenyző imádja a zenét, így könnyű a felkészülés. A többi pedig a közönség rokonszenvétől és a szerencsétől függ.

Nem tudjuk, a versenyzők megfogadják-e ezeket a jótanácsokat: nem lenne ostoba ötlet, maradjunk ennyiben. Nekünk magunknak sokkal jobb ötletünk nincs, mint hogy drukkolunk - a versenyzőknek és a nyertesnek is. Talán megismerünk néhány olyan új tehetséget, akikből még lehet ismert ember - ugyanakkor érdemes lesz majd arra koncentrálnunk, hogy a tehetségekre figyeljünk, akik talán nem omlanak össze akkor sem, ha nem lesznek elsők.

Mégiscsak játékról lenne szó... 

 

C-PRESS - HírExtra

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti általános horoszkóp 2020.április 7-től 13-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-04-07
  Ma társaságkedvelőek vagyunk, élvezzük a baráti csevelyeket. Hívjuk össze a legjobb barátokat online és élvezzük a jóízű pletykálkodást. Szükségünk van a kikapcsolódásra! Ma rendkívül jó a stílusérzékünk, - köszönhetően a Mérleg csillagjegy erejének. Érdemes odaállnunk a tükör elé, egy új stílust kipróbálva. Ugyanígy kikísérletezhetünk új sminktechnikákat is, - melyhez értékes tanácsokat adhat kozmetikusunk.
 • Heti Tarot - A fordulatok hete következik
  Mi várható az ellőttünk álló héten? Hogyan alakul az életünk? A Tarot kártya kiválóan alkalmas arra, hogy segítségével feltegyük ezeket a kérdéseket az Égieknek. Grace, Tarot szakértő hetente elemzi a várható történéseket. Tudd meg, mit üzen a következő hétre.
  image
 • Heti munkahoroszkóp 2020.április 6-tól 12-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-04-06
  Ma sikerrel fogalmazzuk meg érzelmeinket! Ma megnyilvánulhat a szépérzékünk, ezért érdemes kimennünk a kertünkbe, s tervezgetnünk egy kicsit.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek