Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Beszámoltatnák Kolompárt a büntetőeljárásokról
2008-09-30 12:21
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Kolompár OrbánAz Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) rendkívüli közgyűlésének összehívását kezdeményezi az Európai Unió Roma Ifjúságáért Egyesület (Eurife), hogy Kolompár Orbán elnök tájékoztassa a grémiumot az ellene és civil szervezete ellen folyó büntetőeljárásokról.

 

 

Az OCÖ elnöke közölte, jövő héten rendkívüli közgyűlést tartanak, de a keddi frakcióülésen beszámol az őt és szervezetét érintő ügyekről. 

 

Orsós Vendel, az Eurife elnöke az MTI-nek hétfőn elmondta: az 53 fős testület összehívásának kezdeményezését másfél hete eljuttatták az OCÖ elnökének, hogy rendkívüli testületi ülésen tájékoztassa Kolompár Orbán a képviselőket a sajtóban megjelent büntetőeljárásokról, illetve az OCÖ bizottságainak munkájáról, valamint a megyei intézményhálózat tevékenységéről, de választ eddig nem kaptak. A rendkívüli közgyűlés összehívását Teleki László, az Eurife színeiben mandátumot szerzett képviselő, az MSZP országgyűlési képviselője is támogatta. Az Országos Cigány Önkormányzat 53 fős testületébe az Eurife színeiben három képviselő jutott be a Kolompár Orbán vezette Magyarországi Cigányszervezetek Fóruma (MCF) választási szövetséges szervezeteként, amely a testület nagyobbik frakcióját alkotja.

 

 Kolompár Orbán

                                  20.-án a Duna vízében lemostam a gyalázatot + 20% áfát

Kolompár Orbán a kezdeményezésre reagálva az MTI-nek úgy fogalmazott: a múlt héten igaz, hogy megkapta a három Zala megyei képviselő levelet, de az OCÖ pénzügyi helyzete nem teszi lehetővé, hogy rendkívüli közgyűlést hívjon össze. A tervek szerint azonban a jövő hét folyamán rendes közgyűlést tartanak, ahová meghívják Szűcs Erika szociális és munkaügyi minisztert is, hogy tájékoztatást kapjanak a tárca „segély és közmunka" programjáról. Az OCÖ elnöke megjegyezte, rendkívüli közgyűlést az OCÖ képviselő-testületének egyharmada, legkevesebb 14 képviselő kezdeményezhet, előre meghatározott napirendi pontokkal, „de ez a helyzet most nem áll fenn". A roma vezető az MTI-vel közölte azt is, kedden az MCF és választási szövetségesei frakcióülést tartanak. „Teleki László és képviselőtársai nyugodjanak meg, az MCF-frakció erős, és kedden választ kap minden kérdésére" - jelentette ki Kolompár, hozzátéve, bízik abban, hogy az Eurife mint választási szövetséges is segíti, támogatja az OCÖ cigányságért végzett munkáját.

 

Szabó Ferenc, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség főügyészhelyettese múlt szerdán közölte az MTI-vel, hogy újabb büntetőeljárás indult jogosulatlan gazdasági előny megszerzése bűntett alapos gyanúja miatt Bács-Kiskun megyében négy roma érdekképviseleti szervezet ellen, melyek közül egyiknek Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke a vezetője. Idén szeptember 10-én egy másik ügyben gyanúsítottként is kihallgatták, mert az általa vezetett kiskunmajsai roma érdekvédelmi szervezet 13 millió forint állami támogatással nem tud elszámolni.

 

 

C-PRESS - MNO - (MTI)

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-07-08
  Ma érzékeny, befelé forduló hangulatban leszünk, - nincs kedvünk a nagy társasághoz. Inkább otthon maradnánk, és hódolnánk a kedvteléseinknek. Csendes elmélyült tevékenységekre kiváló a nap. Ma vigyázzunk jobban a lábainkra, érzékenyebbek lesznek, mint máskor. Ha nem feltétlenül szükséges, akkor ne erőltessük a lábainkat szoros, vagy túlságosan magas sarkú cipőkbe. A legjobb, ha azt a cipőnket vesszük fel, amelyik a legkényelmesebb.
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-07-08
  Ma érzékeny, befelé forduló hangulatban leszünk, - nincs kedvünk a nagy társasághoz. Inkább otthon maradnánk, és hódolnánk a kedvteléseinknek. Csendes elmélyült tevékenységekre kiváló a nap. Ma vigyázzunk jobban a lábainkra, érzékenyebbek lesznek, mint máskor. Ha nem feltétlenül szükséges, akkor ne erőltessük a lábainkat szoros, vagy túlságosan magas sarkú cipőkbe. A legjobb, ha azt a cipőnket vesszük fel, amelyik a legkényelmesebb.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-06-21
  Mára tovatűnik a nehézkesség, lassúság. Felgyorsulunk, érdeklődésünk kitágul. Szívesen beszélgetünk, ismerünk meg új arcokat. Igaz, hogy kissé pletykássá válunk, ami nem tesz jót a munkakapcsolatainknak! Ma a reuma okoz panaszokat. Fájdalmas időszakokat jelent, így a nagyon megterhelő. A tünetek mérséklésére jó módszer, ha egy héten egyszer zöldségnapot tartunk, ami segíti a méreganyagok kiürülését a szervezetből. Segíthet a hagyományos fizikoterápiás kezelés.
 • Tanító pofonok - Így ne legyél ezotroll
  Ne aggódj, nem Makarenkó előtt akarok főt hajtani! Sallert sem ígérek senkinek, még annak sem aki egyébként megérdemelné, mert mi van, ha mégsem az a legjobb megoldás? A tanító pofon ugyanis létezik, de én nem helyeslem. Ettől ő még köszöni szépen jól van. Sőt, a sok ezónyálon csúszó spiricsiga még kiemelt figyelmével eteti is a pofonosztókat. Bocs, én nem állok be a sorba. Nem kérem a pofont és oda állok amellé, aki a pofont kapja. Elterjedt egy eléggé idealista, félre...
  image
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-06-20
  Ma érzékenyebbek leszünk a megszokottnál, ezért könnyebben megsértődünk. Vigyázzunk jobban egymás lelkére, mert a ma ejtett sebek nehezebben gyógyulnak. Ne ma provokáljunk veszekedéseket! Ma érzékenyebb a gyomor területe, ne végezzünk operációkat ezen a területen! A gyomorproblémák, emésztési problémák gyakran javulnak, ha néhány napig csak zöldségfélét fogyasztunk. A gyümölcskúrák nem túl jók, hiszen savasítanak.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek