Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Láng Judit: Nyílt levél a Rádió C Tulajdonosi Testületének és Fátyol Tivadar ügyvezető igazgatónak
2008-09-28 09:10
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Láng Judit: Nyílt levél a Rádió C Tulajdonosi Testületének és Fátyol Tivadar ügyvezető igazgatónakTisztelt Tulajdonosi Testület és Fátyol Tivadar úr! Az elmaradt béremet a mai napig nem kaptam meg hiánytalanul, annak ellenére, hogy a Munkaügyi bíróság ez év július 3-án külön kérte erre Fátyol Tivadart. A mai napig 2008-ban 2 teljes hónappal, míg korábbról a 2007-es évről csak fél fizetések jöttek. Alapos okom van feltételezni, hogy sikkasztás történt, illetve történik.

 

Példaként csak az idei évet említem, bár ugyanez vonatkozik Fátyol eddigi működésére is.

 

Példa:

 

Fátyol a munkaviszonyomat 2008 március 31-vel szüntette meg. 2008-ban csak a januári hónapra fizetett. Hol van a két hónapi bérem? (február és március) Hogyan könyvelnek ott?

Többször hívtam telefonon Fátyol Tivadart, aki ígéreteket tesz, mint régebben is, hogy hív, utána néz, de soha nem hívott még vissza és a béremet sem utalja.

Konkrétum, hogy a folyamatban lévő munkaügyi per kapcsán kiderült, hogy én a tavalyi évben 2,5 millió Ft-ot kerestem a C-ben. Az Apeh követeli rajtam a befizetetlen adót.

 

Uraim, Fátyol vezetése alatt éhen halt a stáb és eladósodtak az emberek.

Sokakat a hajléktalanság fenyegetett, mert nem tudták fizetni a rezsijüket, vagy az albérletüket.

Hogyan kerestem én 2,5 milliót 2007-ben, mikor nagyon komoly anyagi problémái voltak mindenkinek?

Követeli rajtam a hatóság az elmaradt jövedelemadót, amire nagy késedelmi kamatot és büntetést róttak ki.

 

Láng Judit: Nyílt levél a Rádió C Tulajdonosi Testületének és Fátyol Tivadar ügyvezető igazgatónak 

 

Egy másik példa:

 

Megterheltek erkölcsileg azzal, ha nem készülnek el a „Jó példa" napiriportok, akkor a C nem kapja meg azt a Pályázati pénzt amiből tavaly élt.

Én ezt a munkát egyedül csináltam, naponta, szabadság nélkül. Bizonyíték az archívum!!!!

Az éves szabadságomat sem fizette ki. Hol van az a pénz ?

Hol van a tavalyi fél fizetések másik fele?

 

Fátyol a nyílt tulajdonosi ülésen, mikor a 2007-ről éves gazdasági beszámolót adott önöknek azt a pályázati pénzt említette sikerként a C megmenekülése kapcsán, aminek a gyakorlati feltételeit én álltam. Minden nap lement a műsor, bizonyíték az archívum. Bizonyíték visszaélésre, hogy 2007 november második felében és decemberben állítólag én szabadságon voltam.

 

A műsorok mentek. Hogy is van ez?

 

Hol van a szabadságpénz?

 

A következő bírósági tárgyalás 2008. november 6-án lesz amire szeretném ha eljönnének. Így láthatják milyen visszaélések voltak, vannak a C-ben.

 

Remélem nem hagyja önöket érdektelenül.

 

Ezúton kérném a Tisztelt Tulajdonosi Testületet, hogy Fátyol Tivadar munkáltatójaként utasítsa őt az elmaradt béreim illetve szabadságpénz maradéktalan és azonnali kifizetésére.

 

Elérhetőségeim megvannak a C-ben, Válaszukat várva

 

Tisztelettel:

 

Láng Judit

 

Kapcsolódó anyagok:

- Dr.Lázók Tibor - a Rádió C résztulajdonosának Közleménye a Rádió C működéséről

- Rádió C tulajdonhalmozás a romák nevében?

- Fátyol ismét beégett a romák és most már a tulajdonosok előtt is

- Nyilvános eskü a Rádió C betörtént aljasság és a jogsértések ellen!
- A Rádió C résztulajdonosa is felháborodik Fátyol jogsértő és botrányos viselkedésén
Rádió C-ben fogdosás, felizgulás és sexfilm nézés? - Ismételt levél Csongor Annának  
- Csongor Anna tulajdonos, érdemi választ nem adott - C-PRESS jegyzet + dokumentumok
- Újabb nyilatkozat a Rádió C-ről! (Videó)

- Fővárosi Cigány Önkormányzat testülete tárgyalni fogja a Rádió C vezetésének ügyét
- Cigánygyűlölő vezetősége van a Rádió C-nek?
- C-PRESS nyílt levele Csongor Annának, az Autonómia Alapítvány elnökének

- A Rádió C indulása - Fehérek közt

 

C-PRESS

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-07-12
  Még mindig töretlen a tettrekészségünk, nagyon energikusak vagyunk. Örülünk a kihívásoknak, a máskor bosszantó, vagy nehéz helyzeteket is könnyebben kezeljük. Ám igaz, hogy könnyebben keveredünk vitákba is. Ma a fejünk lesz érzékenyebb, így aki gyakran szenved fejfájástól, migréntől, ma könnyen tapasztalhatja meg a kellemetlen tünetet. Legyünk résen, hiszen ha időben elkapjuk a fejfájást, akkor könnyebben orvosolhatjuk. Sokszor segít az elsötétített szoba, vagy az aromaterápia.
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-07-11
  Ma bizonytalanabb, szórakozottabb hangulatban leszünk, a munka sem megy úgy, ahogyan máskor. Több útmutatást igényelhetünk a főnökünktől. Ha nem értünk valamit, akkor kérdezzünk rá, de ne zaklassuk feleslegesen! Ma a káposzta vagy a spenót nagyon fontos vitaminokkal láthatja el szervezetünket. A káposzta segíthet a zsírégetésben is, ha sokat fogyasztunk belőle, akkor könnyebben fogyhatunk néhány kilót.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-07-10
  Érzékeny hangulatban leszünk, a romantika mindennél fontosabb számunkra. Örülünk a közös programoknak, kedvesünkkel. A munka már nem megy ennyire jól, teljes egészében képtelenek lehetünk az odafigyelésre. Ma értékes tápanyagokat fogyaszthatunk, ilyen például a spenót. Ezt nemcsak a megszokott módon, hanem akár palacsintával is ehetjük. A káposztafélék is sorra kerülhetnek, amelyek szintén gazdagok ásványi anyagokban. Töltsük fel vitaminkészleteinket!
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-07-09
  Ma fontosak lesznek az érzelmek, szívesen törődünk idős családtagjainkkal. Ha nem tudjuk őket meglátogatni, akkor legalább hívjuk fel őket! A nap kiválóan alkalmas a fotózásra, vagy festegetésre. Ma figyeljünk jobban, ha éppen fogyókúrázunk! A szénhidrátok sokkal jobban beépülnek szervezetünkbe, így könnyen kaphatjuk magunkat azon, hogy híztunk egy-két kilót. A legjobb, ha ma egyáltalán nem eszünk kenyeret, vagy péksüteményt.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-07-09
  Ma fontosak lesznek az érzelmek, szívesen törődünk idős családtagjainkkal. Ha nem tudjuk őket meglátogatni, akkor legalább hívjuk fel őket! A nap kiválóan alkalmas a fotózásra, vagy festegetésre. Ma figyeljünk jobban, ha éppen fogyókúrázunk! A szénhidrátok sokkal jobban beépülnek szervezetünkbe, így könnyen kaphatjuk magunkat azon, hogy híztunk egy-két kilót. A legjobb, ha ma egyáltalán nem eszünk kenyeret, vagy péksüteményt.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek