Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Fátyol ismét beégett a romák és most már a tulajdonosok előtt is
2008-06-30 10:10
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése
Fátyol ismét beégett a romák és most már a tulajdonosok előtt isKezdődött azzal, hogy 2008. június 17.-én a Rádió C tárgyalójában a tulajdonosok mellett a romavezetők is megjelentek a nyílt tulajdonosi közgyűlésen. A Rádió C történetében ez volt az első alkalom, hogy a romák a „ rádiójuk” belső ügyeiről tudhatnak és figyelemmel kísérhették a manipuláció és átjátszás professzionális már ismert műsorát.

Csongor Anna, aki eddig két tulajdonosi rész birtokosa volt, a leszavazása után azonnal átadta, mindkét a tulajdonosi jogok-gyakorlására vonatkozó részét a cigányellenes kiállításairól és szellemiségéről elhíresült Szuhay Péternek, aki mellesleg nem meglepőmódon az Autonómia Alapítvány tagja.

 

Szuhay volt, aki azt hangoztatta, hogy a cigányoknak nincs külön kultúrájuk.  Ma ilyen és hasonló gondolkodású magyarok döntenek a romák sorsáról és a romák nevében felvett állami pénzekről. A közgyűlésen Fátyol Tivadar ügyvezető urat és „ölebét” Ignácz Józsefet a romák előtt szakmai alapokra helyezve a tulajdonosi jogok gyakorlását – Tóth István György és Farkas Tibor ráruházott szavazatával, nem fogadta el Fátyol és Ignácz 2007-es szakmai és pénzügyi beszámolóját.

Zárójelben jelzem meg, hogy Csongor és Szuhay azonnal emelte a kezét és el akarta fogadni, úgy, hogy egyetlen egy kérdést nem tett fel Fátyolnak és Ignácznak…

Csongor Anna ezután adta át Szuhaynak a képviseletét, - ezt megtehette volna előtte egy órával is, hisz ez a manipuláció már akkor is elfogadott napirenden volt. Annácska is beégett és feldúltan távozott. Több romavezető szóban „gratulált” Annácska döntéséhez, hogy legalább személyesen nem vesz részt a roma rádió döntéseiben, maximum Szahay pórázát rángatja majd Fátyol javára.

 

A helyszínen Tóth István György tulajdonos több alkalommal is felajánlotta tulajdon részét a tulajdonosok felé, amire elmondása szerint, soha senki nem reagált.  Ezért a helyszínen a C-PRESS Média Alapítvány, a Magyarországi Roma Parlament és Ruva Pál szervezete szóbeli vételi szándékot jelentettbe a következő (2008. július 17) közgyűlés napjára.

(Ekkor Fátyol szipkáját sorra tömte meg cigivel és kezecskéje fázásra utaló reszkető jeleket tett).

 

Fátyol Tivadar, törvényellenesen – aki a Rádió C ügyvezetője és képviselője – nem vette át június 25.-én a C-PRESS-től az írásos vételi szándék megerősítésre benyújtott iratot. Sőt a tulajdonosok elérhetőségét sem akarta megadni.

Tóth István György tulajdonos elérhetőségeként a Tárki központi irodáját levelezési címét adta meg.  A C-PRESS a megadott címre ajánlott tértivevényes levében megküldte. Sőt dr. Lázók Tibor, Csongor Anna, és Ignácz József részére is megküldte e-mailben.

 

Mivel a manipuláció és az információ elhallgatása nagyon megy a Rádió C-ben, ezért a C-PRESS kirakja az elküldött levelet, hogy minden érintett időben értesüljön róla. Várjuk a nyílt közgyűlésre a meghívót és a tisztességes szakmai és pénzügyi lebonyolítást. A C-PRESS azt szeretné, ha minél több romaszervezet vásárolna magának licitálás útján Rádió C tulajdonrészt és valóban a romák rádiója lenne, nem csak nevében, hanem gondolkodásában is.

Nézzük ki hajlandó pénzt fektetni a romák rádiójába és nézzük meg azt is, hogy kiszeretne meggazdagodni a romákból - az ingyen kapott 500. 000 ezer forintos névértékből. Mivel a Rádió C felhalmozott jelenlegi tartozása még mindig meghaladja a 40 millió forintot, ezért azt szeretnénk, hogy a Rádió C további hiteleket ne vegyen fel, és a tulajdonosi részek eladásából befolyt pénz a Rádió C pénzügyi válság enyhítésére és stabilitására fordítódjon. Ezt szorgalmazza korrekten Tóth István György tulajdonos is!

 

C-PRESS Média Alapítvány levele a tulajdonosok és az ügyvezető -igazgató és "műsorvezető " úr felé.

 

Rádió C KHT

Tulajdonosi Testület

részére

Tárgy: Tulajdonrész - vásárlási szándék benyújtása

 

 

Tisztelt Tulajdonosok!

 

 

A C- PRESS Média Alapítvány írásban is benyújtja a tulajdonrészekre vonatkozó vásárlási szándékát a tulajdonosok felé.

 

A 2008. Június 17-én megtartott tulajdonosi közgyűlésen Tóth István György tulajdonos felajánlotta tulajdoni részének eladását nyílt licitálási formában, mivel a többi tulajdonos az elővásárlás jogával előzetesen nem élt.

 

Kérjük a Tisztelt Tulajdonosokat és az Ügyvezető Igazgató Urat, hogy e-mail formájában küldje meg részünkre a 2008-ra vonatkozó szakmai, pénzügyi és üzleti tervet, kimutatást, továbbá részleteiben sorolja fel a felgyűlt adóságok tételeit és az arra vonatkozó fizetési határidőket.

 

Tisztelt Tulajdonosok!

 

A 2008. július 17.-re tervezett megismételt tulajdonosi közgyűlésre e-mailban várjuk a meghívót és kérjük, hogy tulajdonrész vásárlási szándékunkat vegyék fel a napirendek közé.  

 

 

 

Üdvözlettel:                                                                                              

 

Csík Tamás

Elnök

 

Kelt: Budapest, 2008. június 25.

 

Kapcsolódó anyagok:

 

- Nyilvános eskü a Rádió C betörtént aljasság és a jogsértések ellen!
- A Rádió C résztulajdonosa is felháborodik Fátyol jogsértő és botrányos viselkedésén
Rádió C-ben fogdosás, felizgulás és sexfilm nézés? - Ismételt levél Csongor Annának 
- Csongor Anna tulajdonos, érdemi választ nem adott - C-PRESS jegyzet + dokumentumok
- Újabb nyilatkozat a Rádió C-ről! (Videó)

- Fővárosi Cigány Önkormányzat testülete tárgyalni fogja a Rádió C vezetésének ügyét
- Cigánygyűlölő vezetősége van a Rádió C-nek?
- C-PRESS nyílt levele Csongor Annának, az Autonómia Alapítvány elnökének
- Láng Judit videós riportja
- Láng Judit 4 oldalban írt levele Csongor Annához - kelt: 2008. február 15.
- Csapdában a Rádió C - Kincs, ami nincs
- Muszatics Péter helyreigazítási kérelme - C-PRESS válasz Muszatics Péternek
- Rádió C - Visszapillantó - 2007. március 22.
- A Rádió C indulása - Fehérek közt

 

C-PRESS

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.június 6-tól 12-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-06-06
  Ma jellemző lesz ránk a jókedv és az optimizmus. Erőnk teljében leszünk, nem rettenünk vissza a máskor nehéznek tűnő feladatoktól sem. Talán csak a türelemnek leszünk híján: nem kedveljük az aprólékos teendőket. Ma májunk kerül előtérbe, egészségünk szempontjából. Májunkat sokáig tudjuk gyilkolni, anélkül, hogy bármilyen látható jele lenne a károsodásnak. Statisztikai adatok szerint évente átlagosan 4 kg! méreganyagot, színezőanyagot viszünk be a szervezetünkbe.
 • Mi van ma, mi van ma? Piros pünkösd napja!
  Mit ünneplünk pünkösdkor? A keresztény hagyomány szerint Jézus a feltámadása utáni negyvenedik napon tért vissza a mennybe. Az apostolokat kérte, hogy maradjanak együtt, és várják a Szentlelket, Isten küldöttjét, mert el fog jönni. A feltámadás után ötven nappal eljött a Szentlélek, az apostolok a nép elé álltak, és Krisztust hirdették.
  image
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.május 30-tól június 5-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-05-30
  Ma a módszeres, összeszedett munka ideje van. Akár a kertünkben, akár lakásunkban rendet tehetünk, nem csalódunk majd az eredményben. Bár lassabban haladunk, de mindenre kiterjed a figyelmünk. Jól tesszük, ha odafigyelünk a táplálkozásunkra. Ha lehet, akkor részesítsük előnyben a könnyű, ám tápláló ételeket, például a zöldségféléket, amelyek nem terhelik meg annyira a gyomrunkat. Ma kerüljük a veszekedést, ne szítsunk feszültségeket!
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek