Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Rádió C-ben fogdosás, felizgulás és sexfilm nézés? - Ismételt levél Csongor Annának
2008-05-26 18:07
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése

Kedves Anna! 

Rádió C-ben fogdosás, felizgulás és sexfilm nézés? - Ismételt levél Csongor Annának Fátyol Tivadar a mai napig nem fizetett ki annak ellenére, hogy a jogi képviselőmnek 3 hete megígérte, hogy még azon a héten utal. A bírósági végrehatónak is azt ígérte a múlt héten kedden, vagy szerdán, hogy még a héten utal. A C-be megérkezett a pénz, de a Fátyol visszatartja. Ott dolgozóktól tudom. Ezt csinálta mindig is.

  

Ha kérdeztük, mondott egy nem túl messzi időpontot, amit nem teljesített.

Kérdésünkre a válasza mindig az volt: "Mi a fasz közöd van hozzá", vagy "bizalmatlankodni nem itt kell".

 

 Soha semmit nem magyarázott meg, elvárta a bizalmat úgy, hogy semmit nem tett érte, csak azt, hogy demonstrálta, hogy neki mindent szabad. Fogdosni nőket azért, hogy kaphassanak a megdolgozott bérükből 10, 20 ezer Ft-ot, mulatozás hetente, ilyesmik.

 

Aztán gondolom a méltatlankodásokra válaszként, kezdte el visszatartani a béremet.

El akarják árverezni a lakásom! A Fátyol tudja, mert beszélt a végrehajtóval.

 

Csongor Anna!

Miért engeded ezt meg?

Hogy történhetnek meg ezek a hatalmi visszaélések és pénzügyi csalások a te tudtoddal?

A Februári beadványomra miért nem kaptam még hivatalos választ tőled?

A Munkaügyi Főfelügyelőség egyértelműen megmondta, és le is írta, hogy a beadványomban leírtak mindenben helytállnak, azaz igazam van.

Tőlük tudom, hogy az OfA-s pénz időben érkezett a C-be tavaly június első hetében, mégis csak szeptember 6-án kaptunk először pénzt, úgy hogy előzőleg 9 hónapig semmit. Elnézte, hogy éhezünk és a sötét,villany és gáz nélküli lakásainkból járunk dolgozni éhesen, ahol azt láttuk, hogy pöffeszkedik, bulizik, fogdos bennünket, részeg, stb... feltétlen lojalitást várva, és az, aki ezt nem adta meg neki azt bünteti pl. bérvisszatartással.

 

A konfliktust Ő okozza, remélem, ezt látod.

 

Annak nincs konfliktusa, aki ennek behódolt, hogy kapjon filléreket a saját béréből, de pluszban még hagynia kell neki a Fátyoltól egy kis fogdosást.

A férfiaknak szórakoztatniuk kellet őt, például közös pornófilm nézéssel az interneten, már ha volt, mert a technika haldoklott.

Nevetséges nem?

Mert nekem, nem az!

 

Csongor Anna!

Mondanak neked ezek a dolgok valamit?

Nem fájnak, mint híres érdekvédőnek, egyetemi tanárnak és az Autonómia Alapítvány vezetőjének, aki a Fátyol munkáltatója mellesleg?

 

Hol voltál és hol vagy a bajban?

 

Hová tűnt több millió Ft, 3 hónapra (június -szeptember között) tavaly és ki tudja, hogy még mikor?

 

És most hol a megítélt 80 millió, amiért aggódtál, hogy miattam, nem fogja megkapni a C, ha kipattintom a botrányokat, munkaügyi visszaéléseket és korrupciós ügyet?

 

A Száztagú és a Rajkó már régen megkapta. Csak a C nem?

 

A Fátyol szokása szerint nem magyarázza meg a késést a személyének kijáró  elvárt lojalitás miatt, mintha az neki alanyi jogon járna.

Alapos okom van feltételezni, ezen pénzek kamatait megtartja, mert leköti a tőkét fix időre.

 

Nekünk soha nem utalt késedelmi kamatot hozzáteszem, míg tőlünk a bank, Elmű, közüzem, ilyes, levonja. A C-be érkező bírósági letiltásokat levonták az igen ritka fizetésemből, de azok oda nem érkeztek be. Attól a végrehajtótól tudom, aki el akarja árverezni a lakásom Elmű, jelzálog és közüzemi tartozás miatt.

 

Kértem a Fátyolt, hogy 2006 szeptemberétől havi lebontásban adjon számot a fizetésemről, mikor mit vontak le, és hová utalták, de nem akarja nekem ezt kiadni.

Azt mondja,"hagyjuk a hátulról jövős dolgokat".

Pedig a végrehajtó felé kellene ez az igazolás.

 

Arra kérlek befejezésül, hogy rám ne haragudj, és itt most arra a telefonbeszélgetésre utalok, ahol kiabáltál velem, hogy „miattam, nem fogja megkapni a C, az Országgyűlés által megítélt 80 milliót".

 

A pénz már ott van. Tehát arra kérlek, segíts abban, hogy mielőbb megkaphassam a bérem. Anna nagy a baj! El akarják árverezni a lakásom.

Még valami: én csak a munkavállalói és emberi jogaimat szeretném érvényesíteni, ha a Rádió C-ben vannak. Szerinted vannak?

 

Üdvözlettel: Láng Anna Judit

 

Budapest, 2008. május 26.

 

C-PRESS főszerkesztői megjegyzés:

 

Információs híreink alapján, a múlthéten több Rádió C-s munkatárs sztrájkkal fenyegette meg Fátyol Tivadart, hogy lezárják a Rádió C-t, és nem lesznek adások - ha péntekig nem lesz a számlájukon az elmaradt bérük.

Volt, aki a múlthéten félig szétverte a rádió-t, volt, aki csak Fátyolra rárúgta a görgős széket, és volt, aki elől egyszerűen bemenekült és magára zárta az ügyvezető igazgatói irodáját. Nos, a tendencia elindult, hisz szépen lassan Fátyol mindenkit, ki fog rúgni, aki ellene mer szólni, cselekedni.

Az egyik tulajdonos elárulta a C-PRESS-nek, hogy Fátyol Tivadar ügyvezető igazgatóként havi félmillió forintot keres, (a semmiért) és további plusz pénzt a "műsorvezetéssért". Fátyol saját maga mondja el a C-PRESS tulajdonában lévő 2006-os hagfelvételen, hogy csak a reklámbevétel évente 30 millió Forint.

Ez mára már biztos több...mivel azóta sok pénzt hozott az elmondása szerint a Rádió C-be.

Ezért is gondoljuk, hogy saját magával biztos nincs elmaradva a bérekkel...

 

Kedves Rádió C munkatársak!

 

Miért nem előzitek meg a bajt, és Ti rúgjátok ki a perverz rabszolgatartótokat, hogy végre szellemileg és anyagilag is szabadok lehessetek?

A pénzt mindenféle képen meg fogjátok kapni, ez munkaügyi dolog...

Lehet, hogy Fátyol mellett meghalt bennetek a roma saját-önbecsülésre való és tenni akarás vágya is? Ezért nem is okolunk senkit!

De, tudjátok a mondást, - „aki korpa közé keveredik, azt felfalják a disznók" - abból pedig van most elég, a Rádió C háza táján.

 

Üdvözlettel:

Csík Tamás, aki csak ennyit tud most segíteni, a pénzetek ügyében...

 

 

Kapcsolódó anyagok:

 

C-PRESS

 

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Tanító pofonok - Így ne legyél ezotroll
  Ne aggódj, nem Makarenkó előtt akarok főt hajtani! Sallert sem ígérek senkinek, még annak sem aki egyébként megérdemelné, mert mi van, ha mégsem az a legjobb megoldás? A tanító pofon ugyanis létezik, de én nem helyeslem. Ettől ő még köszöni szépen jól van. Sőt, a sok ezónyálon csúszó spiricsiga még kiemelt figyelmével eteti is a pofonosztókat. Bocs, én nem állok be a sorba. Nem kérem a pofont és oda állok amellé, aki a pofont kapja. Elterjedt egy eléggé idealista, félre...
  image
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-06-20
  Ma érzékenyebbek leszünk a megszokottnál, ezért könnyebben megsértődünk. Vigyázzunk jobban egymás lelkére, mert a ma ejtett sebek nehezebben gyógyulnak. Ne ma provokáljunk veszekedéseket! Ma érzékenyebb a gyomor területe, ne végezzünk operációkat ezen a területen! A gyomorproblémák, emésztési problémák gyakran javulnak, ha néhány napig csak zöldségfélét fogyasztunk. A gyümölcskúrák nem túl jók, hiszen savasítanak.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-06-19
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, mindent a szívünkre veszünk. Akár ok nélkül is megsértődünk. A békülés nehéz lesz, inkább duzzogva vonulunk félre. Nincsenek ínyünkre az új helyzetek, új arcok. Ma azt tapasztalhatjuk, hogy felszaporodik a víz szervezetünkben. Néhány kilóval többet mutat a mérleg, de nem kell pánikba esnünk, hiszen ez nem valódi súlygyarapodás. Megtehetjük, hogy csalánteát iszunk, - kúraszerűen ? hat héten keresztül.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-06-18
  Ma már nyugodtabb hangulatban leszünk, - nyoma sincs már bennünk a tegnapi feszültségnek. Türelmesen dolgozunk, és az sem ráz meg nagyon, ha sok munkával kell megbirkóznunk. Ma érzéki hangulatban leszünk, így minden olyan szépségápolási praktikát élvezünk, amely egyben kellemes is. Jó ötlet egy finom masszázs, s ha már masszíroztatunk, akkor kérjük meg a masszőrt, hogy tápláló krémmel végezze a műveletet!
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-06-17
  Ma már lassabbak leszünk, eltűnik a tettre készség. Több időre van szükségünk a munkahelyi teendőkhöz, lassabban érünk be reggel. Érdemes korábban kelnünk, hogy mégis mindenre legyen idő. A mai nap egészségügyi problémája a fogak érzékenysége lehet. A fogfájás, rosszindulatú gócok sok más problémának lehetnek előidézői a szervezetben. Gyulladásos folyamatok, hajhullás alakulhatnak ki következményképpen.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek