Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Újabb nyilatkozat a Rádió C-ről! (Videó)
2008-04-25 17:11
Betűméret:   Kicsi: Betűméret csökkentése  Nagy: Betűméret növelése

A tulajdonosi arány 4: 2 a magyarok javára!

Sánta AndreaÍgéretünkhöz híven a mai napon közzé tesszük a Sánta Andreával készített videó- interjúnkat.

„Nemcsak részegeskedés volt a rádióban, hanem más dolgok is” - nyilatkozza a C-PRESS Hírügynökségnek Sánta Andrea, a Rádió C korábban meghatározó munkatársa.

 


Sánta Andrea őszinte és feltáró nyilatkozata alátámasztja a Láng Judit interjúban elhangzottakat a Rádió C-ben uralkodó vezetői, szakmai, pénzügyi, morális és erkölcsi válságról.

Get Flash to see this player.

 

No comment…

A roma közélet -különösen a budapesti- nem maradhat tétlen ebben a helyzetben.

Most válhat teljesen egyértelművé a romák számára, hogy a roma közéletnek, a roma értelmiségnek semmi köze nincs a Rádió C-hez.

 Ez a rádió nem a romák rádiója, mert romák nem vehetnek részt a rádió c-ben eluralkodott minősíthetetlen állapotok megszüntetésében, nincs közük az önreprezentációhoz, a nevükben-„Magyarország első roma rádiója „elkövetett bármilyen aljasság, igénytelenség a romákat minősíti és nem a tulajdonosokat, akik a névtelenség és a felelősség-elhárítás mögé bújnak kizárólagos döntési kompetenciájuk biztos tudatában.

Ennek megfelelően a kormány, az OKM sem vizsgálódik, mert a magántulajdonban lévő rádiónál ehhez nincs joga.

A jelek legalább is erre utalnak, bár a 80.millió forintos állami támogatás és annak a legcélszerűbb felhasználása, például: ebből a támogatásból kellene megszüntetni a Rádió C összes tartozását, azokat is amelyek az előző években halmozódtak fel, elsősorban a bér- jellegű  tartozásokat, a köztartozásokat, jogdíjbefizetés elmaradásokat, annak érdekében, hogy a Rádió C végre tiszta lappal induljon és végre  a szakmai teljesítmény és nívó váljon a legfontosabb kérdéssé és elvárássá: nos, mind ez indokolttá tenné az OKM  lebonyolítói gyakorlatában  a legfelelősségteljesebb eljárást.    

Jelezni szeretném, hogy a  C-Press hírügynökség birtokába jutott egy újabb,  megdöbbentő 1óra 25 perces hanganyag, mely a Rádió C  egyik  tulajdonosi ülésén  hangzott el.

Az ügyvezető és a főszerkesztő maga ismeri el a több milliós tartozást, a számvitel sorozatos megsértését, a könyvelés és pénzügyi, szakmai beszámoló hiányát a Rádió C könyvvizsgálója, ügyvédje, és a tulajdonosok előtt. A felvételből az is kiderül, hogy Csongor Anna, az egyik tulajdonos egyben az általa vezetett Autonómia Alapítvány és Tóth István György tulajdonos szavazati jogával élve tulajdonképpen egyedül dönt a Rádió C legfontosabb ügyeiben.   

A C-PRESS tudomására jutott, hogy a 80 millió Ft.- kifizetése májusban és az azt követő hónapokban fogsorra kerülni három részletben.  Ezt a pénzt csak és kizárólag az ez évi kiadásokra, a 2008. januárjától felgyülemlett tartozásokra lehet kifizetni!

Visszamenőleg nem!


Már pedig a tartozások döntő része az előző években halmozódott fel!

Ezért a C-PRESS Hírügynökség felhívással fordul azokhoz a volt és jelenlegi Rádió C-s munkatársakhoz, hogy jelentkezzenekAz email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   e-mail címen C-Press-nél, - ha be voltak jelentve, ha nem -, hogy a jogos, de mind eddig kifizetetlen munkabérüket végre megkaphassák!

Jogos követelésüket összesítve felterjesszük az Oktatási és Kulturális Minisztérium, illetve a kormány elé, mert úgy gondoljuk, az állandó működési  bizonytalanság, a munkatársak megalázó kizsákmányolása és létbizonytalanságban tartása  egyenes  út a rádió szakmai és emberi –vezetői lesüllyedéséhez, amit a roma társadalom nem fogadhat el, ha a nevében működik a Rádió C.

Megjegyzés: A Magyar törvények alapján két egyforma, egybehangzó tanúvallomás alapján bárkit el lehet ítélni.
Mennyi vallomás és dokumentum kell még ahhoz, hogy Fátyol és vezetőtársai megszégyenítés nélkül elhagyják a Rádió C-t, és a tulajdonosok levonják személyükre és tevékenységükre nézve is a megfelelő konzekvenciákat?

Most a roma közélet presztízse, önbecsülése és önvédelmi képessége a kérdés és a tét.


Csík Tamás
Főszerkesztő
C-PRESS Hírügynökség

Kapcsolódó anyagok:


C-PRESS
 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Tanító pofonok - Így ne legyél ezotroll
  Ne aggódj, nem Makarenkó előtt akarok főt hajtani! Sallert sem ígérek senkinek, még annak sem aki egyébként megérdemelné, mert mi van, ha mégsem az a legjobb megoldás? A tanító pofon ugyanis létezik, de én nem helyeslem. Ettől ő még köszöni szépen jól van. Sőt, a sok ezónyálon csúszó spiricsiga még kiemelt figyelmével eteti is a pofonosztókat. Bocs, én nem állok be a sorba. Nem kérem a pofont és oda állok amellé, aki a pofont kapja. Elterjedt egy eléggé idealista, félre...
  image
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-06-20
  Ma érzékenyebbek leszünk a megszokottnál, ezért könnyebben megsértődünk. Vigyázzunk jobban egymás lelkére, mert a ma ejtett sebek nehezebben gyógyulnak. Ne ma provokáljunk veszekedéseket! Ma érzékenyebb a gyomor területe, ne végezzünk operációkat ezen a területen! A gyomorproblémák, emésztési problémák gyakran javulnak, ha néhány napig csak zöldségfélét fogyasztunk. A gyümölcskúrák nem túl jók, hiszen savasítanak.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-06-19
  Ma érzékeny hangulatban leszünk, mindent a szívünkre veszünk. Akár ok nélkül is megsértődünk. A békülés nehéz lesz, inkább duzzogva vonulunk félre. Nincsenek ínyünkre az új helyzetek, új arcok. Ma azt tapasztalhatjuk, hogy felszaporodik a víz szervezetünkben. Néhány kilóval többet mutat a mérleg, de nem kell pánikba esnünk, hiszen ez nem valódi súlygyarapodás. Megtehetjük, hogy csalánteát iszunk, - kúraszerűen ? hat héten keresztül.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-06-18
  Ma már nyugodtabb hangulatban leszünk, - nyoma sincs már bennünk a tegnapi feszültségnek. Türelmesen dolgozunk, és az sem ráz meg nagyon, ha sok munkával kell megbirkóznunk. Ma érzéki hangulatban leszünk, így minden olyan szépségápolási praktikát élvezünk, amely egyben kellemes is. Jó ötlet egy finom masszázs, s ha már masszíroztatunk, akkor kérjük meg a masszőrt, hogy tápláló krémmel végezze a műveletet!
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-06-17
  Ma már lassabbak leszünk, eltűnik a tettre készség. Több időre van szükségünk a munkahelyi teendőkhöz, lassabban érünk be reggel. Érdemes korábban kelnünk, hogy mégis mindenre legyen idő. A mai nap egészségügyi problémája a fogak érzékenysége lehet. A fogfájás, rosszindulatú gócok sok más problémának lehetnek előidézői a szervezetben. Gyulladásos folyamatok, hajhullás alakulhatnak ki következményképpen.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek